حمایت از پروژههای فناورانه واحدهای صنعتی برای توسعه صادرات
به گزارش صنعت نیوز، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی از آمادگی این ستاد، برای حمایت از پروژههای فناورانه واحدهای صنعتی برای حرکت در مسیر صادراتمحوری خبر داد.
تاريخ :
بيست و سوم ارديبهشت 1404 ساعت 15:05
|
|
کد : 302825
|
به گزارش صنعت نیوز، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی از آمادگی این ستاد، برای حمایت از پروژههای فناورانه واحدهای صنعتی برای حرکت در مسیر صادراتمحوری خبر داد.
محمدمهدی هادوی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی معاونت علمی و جمعی از کارشناسان معاونت علمی، از واحدهای واحد تولیدی فعال در حوزه ماشینسازی نساجی در یزد بازدید کردند. این بازدید با رویکرد حمایت ستاد از تولید داخل، کمک به تکمیل زنجیره ارزش صنعت نساجی و توسعه فناوریهای این حوزه انجام شد.
در این بازدید، از یک واحد صنعتی در شهرستان میبد که در زمینه تولید الیاف مصنوعی با فناوری ذوب در حین تولید فعالیت میکند، بازدید به عمل آمد. ماشینآلات ساخت داخل این واحد از نظر کیفیت، عملکرد و میزان بومیسازی مورد بررسی تخصصی قرار گرفت.
همچنین از چند شرکت سازنده ماشینآلات نساجی در سطح شهر یزد بازدید شد. در این بازدیدها، فعالان صنعت ضمن معرفی ظرفیتها و توانمندیهای موجود، به بیان چالشهایی همچون تأمین مواد اولیه، کمبود زیرساختهای تحقیق و توسعه، و نیاز به ارتقاء سطح فناوری پرداختند.
محمدمهدی هادوی، دبیر ستاد ماشینسازی معاونت علمی که در این بازدیدها حضور داشت، با اشاره به نقش راهبردی استان یزد در صنعت نساجی گفت: استان یزد یکی از قطبهای سنتی و فناورانه نساجی در کشور است. توان فنی و انگیزه صنعتگران این استان، فرصت مناسبی برای توسعه فناوریهای ساخت داخل و کاهش وابستگی به واردات ایجاد کرده است.
وی افزود: با انجام این بازدیدهای میدانی، معاونت علمی میتواند سیاستهای حمایتی خود را بر اساس واقعیتهای صنعت تدوین و اجرایی کند. ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی معاونت علمی، آماده است تا با حمایت از پروژههای فناورانه، واحدهای صنعتی را در مسیر ارتقاء و صادراتمحوری همراهی کند.
در این بازدیدها که با هدف تقویت ارتباط صنعت و دولت، شناخت دقیق نیازهای فناورانه و توسعه زنجیره تأمین داخلی انجام شد، مهمترین چالشها و موانع صنعت نساجی از سوی صنعتگران مطرح و زمینه برای پیوند شرکتهای دانشبنیان به این حوزه صنعتی در دستور کار قرار گرفت.
|