حریق در یک محله شلوغ در «اوساکا»ی ژاپن
تاريخ : بيست و هفتم مرداد 1404 ساعت 11:03   کد : 358135
رسانه‌های محلی ژاپن گزارش دادند حادثه آتش‌سوزی صبح امروز (دوشنبه) در یک ساختمان هفت طبقه در منطقه شلوغ «مینامیِ» اوساکا رخ داد که در پی آن دو آتش‌نشان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

به گزارش ایسنا، آتش‌سوزی حدود ساعت ۹:۵۰ صبح به وقت محلی از طبقه اول این ساختمان که رستوران‌ها و سایر مشاغل در آن قرار دارند، گزارش شد.

به گزارش شبکه ملی NHK، ویدیوهای گرفته شده از محل حادثه، دود سیاه غلیظ و شعله‌های قرمز روشن را نشان می‌دهند که به شدت از سازه کنار رودخانه بلند می‌شود.

مقامات آتش‌نشانی ۵۱ کامیون آتش‌نشانی و یک بالگرد را برای مهار شعله‌های آتش اعزام کردند. حدود ۴۰ متر مربع از جمله بخش‌هایی از ساختمان و یک سازه مجاور، در آتش سوخت و آتش‌سوزی تقریباً سه ساعت بعد تا حد زیادی مهار شد.

به گزارش شینهوا، پلیس و مقامات آتش‌نشانی همچنان در حال بررسی علت آتش‌سوزی هستند. این مکان در قلب منطقه تفریحی مینامی اوساکا، منطقه‌ای شلوغ و پر از گردشگران و خریداران قرار دارد.