سامانه بارشی به ایران در اواخر وقت امروز
تاريخ : سيزدهم بهمن 1404 ساعت 10:37   کد : 426500
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به ایران در اواخر وقت امروز (۱۳ بهمن‌ماه) و آغاز بارش برف و باران همچنین وزش باد شدید در نیمه شرقی و مرکز کشور خبر داد.

صادق ضیاییان در گفت‌وگو با ایسنا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز (۱۳ بهمن) آسمان در غالب نقاط کشور کمی تا قسمتی ابری است همچنین از اواخر امروز با ورود سامانه بارشی از غرب کشور، به‌تدریج بارش در نوار غربی آغاز خواهد شد. سه‌شنبه (۱۴ بهمن) در نیمه غربی کشور، سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز بارش پیش‌بینی می‌شود همچنین روز سه‌شنبه در مناطقی از شمال‌ شرق و مرکز کشور نیز بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

وی درباره روند ادامه بارش گفت: چهارشنبه (۱۵ بهمن) این شرایط در کل کشور به جز استان سیستان‌وبلوچستان رخ خواهد داد. سه‌شنبه شدت بارش در استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، زنجان، لرستان جنوب مرکزی کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شمال خوزستان، ارتفاعات البرز، گیلان و غرب مازندران همچنین چهارشنبه در استان‌های واقع در سواحل دریای خزر، شمال شرق و ارتفاعات زاگرس مرکزی خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در مورد شرایط جوی اواخر هفته توضیح داد: پنج‌شنبه (۱۶ بهمن) سامانه بارشی در نیمه‌ شرقی کشور فعال خواهد بود و اواخر وقت از کشور خارج می‌شود. بارش در نقاط سردسیر و کوهستانی به‌صورت برف و همراه با کاهش دما و در جنوب و جنوب‌غرب، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان درباره افزایش سرعت وزش باد گفت: چهارشنبه در مناطقی از مرکز و نیمه‌شرقی و پنج‌شنبه در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد.

وی درباره افزایش دما و تاثیر این پدیده اظهار کرد: با توجه به افزایش دما طی روزهای اخیر و پیش‌بینی بارش قابل‌ ملاحظه در روزهای آینده، طی پنج روز آینده برای مناطق کوهستانی و برف‌گیر، ذوب برف و سقوط بهمن دور از انتظار نخواهد بود.

ضیاییان درباره شرایط جوی مناطق ساحلی نیز گفت: خلیج‌فارس، تنگه‌هرمز، غرب دریای عمان و دریای خزر طی سه روز آینده مواج پیش‌بینی می‌شوند.  

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران نیز اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۴ بهمن) نیمه ابری تا ابری، گاهی بارش باران و گاهی وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۴ و ۱۲ درجه سانتیگراد و چهارشنبه (۱۴ بهمن) قسمتی ابری تا ابری، در پاره‌ای نقاط رگبار باران و وزش باد با کمترین و بیشترین دمای ۲ و ۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا به ترتیب شهرکرد با کمینه صفر و اردبیل با کمینه دمای ۳- درجه سانتیگراد سردترین و طی فردا رشت و بندرعباس با دمای ۲۵ درجه و پس‌فردا بندرعباس با ۲۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مراکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.