کانادا تحریم‌های سوریه را کاهش داد
تاريخ : سی ام بهمن 1404 ساعت 08:35   کد : 426921
دولت کانادا روز چهارشنبه اعلام کرد که رژیم تحریم‌های خود علیه سوریه را اصلاح و نام ۲۴ نهاد و یک فرد را از فهرست تحریم‌ها حذف کرده است.

به گزارش ایسنا، «آنیتا آناند» وزیر امور خارجه کانادا اعلام کرد که اتاوا در حال اصلاح تحریم‌ها بر اساس «مقررات اقدامات اقتصادی ویژه (سوریه)» است.

وزارت امور جهانی کانادا در بیانیه‌ای اعلام کرد که این اصلاحات با هدف کاهش موانع فعالیت‌های اقتصادی و امکان انجام تراکنش با نهادهای وابسته به دولت در بخش‌های کلیدی و حیاتی برای بازسازی سوریه انجام شده است.

وزارت امور جهانی کانادا در بیانیه‌ای جداگانه اعلام کرد نام وزیر اقتصاد و صنعت سوریه از فهرست تحریم‌ها حذف شده است.

در میان نهادهای حذف‌شده از فهرست تحریم‌ها، هشت موسسه مالی از جمله بانک مرکزی سوریه قرار دارند. همچنین شرکت دولتی نفت سوریه، سازمان کل رادیو و تلویزیون دولتی و خطوط هوایی عربی سوریه نیز از فهرست خارج شده‌اند.