|
۷۱۶۰ نفر در خراسان شمالی متقاضی دریافت کارت ملی هوشمندند
|
تاريخ :
هفتم مهر 1405 ساعت 16:09
|
|
کد : 452293
|
نبی الله صداقتی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از این تعداد ۲۶۹۲ نفر کارت ملی هوشمند خود را دریافت کرده اند این آمار نسبت به سال گذشته یکسان بوده و تفاوت چندانی نکرده است، مابقی کارت های ملی هوشمند در کمترین زمان ممکن آماده خواهد شد و متقاضیان برای دریافت آن می توانند به ادارات ثبت احوال استان مراجعه کنند.
وی افزود: از ابتدا سال ۱۳۹۲ تاکنون حدود ۷۱۱هزار کارت ملی هوشمند معادل ۹۵ درصد افراد تحویل داده شده است، مابقی افراد مشمول کارت درخواست آنها تایید شده و امور مربوط به خدمات الکترونیک آنان در دستگاه های اجرایی درحال انجام است.
صداقتی درباره کارت هایی که هنوز صادر نشده است، افزود: رسید کاغذی در زمان ثبت درخواست به افراد داده شده که در حکم کارت ملی هوشمند است و تا زمان صادر شدن کارت، فرد می تواند از آن برای خدمات اداری، بانکی، آموزشی و سایر موارد استفاده کند.
وی در ارتباط با طولانی شدن روند دریافت کارت ملی هوشمند بیان کرد: مشکلاتی در تامین بدنه و تراشه کارت ها وجود داشت که با تدابیر سازمان کارت های جدید در اسرع وقت در چرخه تولید قرار گرفته و صدور کارت به کمترین زمان ممکن خواهد رسید.
مدیرکل ثبت احوال خراسان شمالی بیان کرد: با ورود نسل جدید کارتهای هوشمند ملی در بهار۱۴۰۶، پیش بینی میشود که صدور و تحویل این کارتها در کمتر از یک ماه امکان پذیر باشد، در طراحی نسل جدید کارتهای ملی، تلفیق لایه هویت و لایه خدمت به عنوان مهمترین ویژگی فنی لحاظ شده است.
وی افزود: درحال حاضر ۶۱۰۰ کارت هوشمند ملی آماده تحویل در استان وجود دارد که از هم استانی ها درخواست می شود در صورت دریافت پیامک از به تاخیر انداختن مراجعه و تحویل گرفتن کارت خود داری نمایند.
|