جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: سه شنبه، 24 دی 1387     
گردو خاصيت ضد پيري دارد

ايسنا، يك كارشناس تغذيه در يزد پيشگيري از سرطان، از بين بردن راديكال‌هاي آزاد، شادابي و طراوت پوست و خاصيت ضد پيري را از خواص گردو بيان کرد.

يوسف نقيايي اذعان داشت: گردو در گروه مواد غذايي متفرقه و يا در گروه آجيل دسته‌بندي مي‌شود.

وي ادامه داد: معمولا هر يك قاشق سوپ‌خوري گردو معادل 15 گرم وزن دارد كه خود يك واحد غذايي محسوب مي‌شود، بنابراين روزانه مصرف 1 تا 2 واحد غذايي گردو توصيه مي‌شود.

نقيايي در خصوص تركيبات غذايي اين ماده غذايي خاطر نشان كرد: هر يك صد گرم گردو داراي 18 گرم كربوهيدرات، 14 گرم پروتئين، 61 درصد چربي غيراشباع،‌640 كيلوكالري انرژي، 4 گرم فيبرغذايي، 360 ميلي گرم فسفر، 2/5 ميلي گرم آهن، 500 ميلي گرم پتاسيم و 20 ميلي گرم ويتامين E است.

وي با اشاره به كربوهيدرات موجود در مغز گردو افزود:‌ كربو هيدرات موجود در گردو بصورت قند پيچيده است كه قند خون را به سرعت افزايش نمي‌دهد.

اين کارشناس تغذيه با بيان اينكه چربي در مغز گردو از نوع اسيد چرب غير اشباع است، خاطر نشان كرد: اسيدهاي چرب موجود در گردو از اسيدهاي چرب مفيد و مناسب و گياهي است كه مي‌تواند در تنظيم كلسترول بدن نقش داشته باشد.

وي اضافه كرد: گردو با دارا بودن 20 ميلي گرم ويتامين E در هر يك صد گرم، نقش آنتي اكسيداني بسيار قوي در بدن ايفا مي‌كند.

نقيايي پيشگيري از سرطان، از بين بردن راديكال‌هاي آزاد، شادابي و طراوت پوست و خاصيت ضد پيري را از خواص گردو بر شمرد.

اين كارشناس تغذيه در پايان توصيه کرد؛ كودكان و نوجوانان در حال رشد گردو را جايگزين تنقلات،‌ چيپس و پفك نمايند.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: