جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: سه شنبه، 17 فروردين 1389     
آب پرتقال،آثارمنفي فست فودراکاهش مي دهد

پژوهشگران دانش پزشکی اعلام کردند آب پرتقال ، احتمالا با برخی آثار منفی فست فود ها به خصوص هنگام صبحانه مقابله می کند.

محققان امریکایی دانشگاه بوفالو در نیویورک اعلام کردند ، میزان بالای آنتی اکسیدان در عصاره پرتقال طبیعی ، به برخی آثار منفی ناشی از مصرف فست فود یا غذای آماده ، و حتی هر گونه غذای پرچربی ، غلبه می کند.

به گفته دکتر حسام غنیم از گروه محققان این دانشگاه ، در واقع می توان به برطرف شدن آثار منفی ناشی از مصرف فست فود در صبحانه ، به دنبال مصرف آب طبیعی پرتقال ، امیدوار بود.

بر اساس بررسی این محققان که نتایج آن در شماره اخیر نشریه تغذیه بالینی منتشر شده است ، می توان در آینده به مصرف عصاره طبیعی میوه ها ، امیدوارتر نگاه کرد.  




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: