آیتالله رئیسی، خادم ملت ایران در تمامی دوران مسئولیت، خستگیناپذیر تلاش کردند
|
وزیر راه: رئیس جمهور باغیرت، برای مردم دوستیات دل تنگ میشویم
|
آیت الله رئیسی در راه وفای به عهد خویش و خدمترسانی به مردم شهید شد
|
۷۰ همت برای زمینهای مورد نیاز طرح جوانی جمعیت تامین شد
|
رشد ۵۵ درصدی ترانزیت در ۲ ماهه امسال
|
بازدید رئیس جمهور از سامانه شبیهساز پل فرماندهی کشتی
|
اوجی خبر داد: آمادگی وزارت نفت برای بهرهبرداری از دو طرح ملی
|
وزیر صمت وارد بندرعباس شد
|
از توافق با هند راضی هستیم
|
افزایش تولید نفت به ۳ میلیون و ۵۵۰ هزار بشکه در سال گذشته
|
ارائه امتیازات ویژه به واحدهای تولیدی برای رفع ناترازی برق
|
قرارداد یک میلیارد دلاری نفتیها با شرکتها
|
تفاهم نامه خدمات و فعالیت های پروژه های فشارافزایی پارس جنوبی امضا شد
|
چهارشنبه 2 خرداد 1403
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
ماده غذایی که ابتلا به بیماری قلبی و عروقی را ۷ درصد افزایش میدهد
تاريخ:بيست و هشتم خرداد 1402 ساعت 11:05
|
کد : 278683
|
مشاهده: 174
مصرف دو وعده در هفته از این ماده غذایی احتمال بیماری قلبی و مرگ را افزایش میدهد.
به نقل از هلث، نتایج تحقیقی بزرگ و طولانیمدت نشان داده است که گوشت قرمز فرآوری نشده و هر نوع گوشت فرآوری شده با خطر بیشتر بیماریهای قلبی عروقی و مرگ مرتبط است.
مصرف دو بار در هفته گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز یا مرغ اما نه ماهی، میزان بیماریهای قلبی عروقی را ۳ تا ۷ درصد افزایش میدهد.
علاوه بر این، مصرف دو هفتهای گوشت فرآوری شده یا حتی گوشت قرمز فرآوری نشده اما نه ماهی یا مرغ با افزایش ۳ درصدی خطر مرگ مرتبط است.
نتایج مطالعات گذشته نشان داده است که مصرف بیشتر گوشت قرمز میتواند منجر به چندین مشکل سلامتی مانند سرطان شود.
مطالعهای که توسط دکتر اسمیت و همکاران وی انجام شد، نشان داد که گوشتهای فرآوریشده و گوشت قرمز، غذاهایی هستند که به شدت با افزایش وزن مرتبط هستند.
محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالاتمتحده قبلا پیشنهاد کرده بودند که غذاهای فرآوری شده میتوانند خطر بیماری قلبی، دیابت و چاقی را افزایش دهند.
پروفسور نورینا آلن، محقق ارشد این تحقیق گفت: این تفاوت کوچک است اما ارزش تلاش برای کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده را دارد.
دکتر ویکتور ژونگ، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: تغییر مصرف از غذاهای پروتئین حیوانی ممکن است یک استراتژی مهم برای کمک به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس در سطح جمعیت باشد.
گروه تحقیقاتی دادههای ۶ مطالعه مختلف را تجزیه و تحلیل کرد که شامل ۲۹هزار و۶۸۲ شرکتکننده بزرگسال با ۳۰ سال پیگیری بود.
شاید بهتر باشد مصرف این نوع غذاها را در رژیم غذایی خود کاهش دهیم و آنها را با سایر منابع پروتئینی مانند دانهها، آجیل، محصولات لبنی، حبوبات، ماهی و غذاهای دریایی جایگزین کنیم.
پروفسور لیندا ون هورن، یکی از محققان این تحقیق میگوید: ماهی، غذاهای دریایی و منابع گیاهی پروتئین مانند آجیل و حبوبات ازجمله لوبیا و نخود، جایگزینهای عالی برای گوشت هستند که کمتر مصرف میشوند.
http://www.sanatnews.ir/News//278683
برچسب ها :
بیماری قلبی
,
گوشت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
امشب به تماشای مقارنه ماه و مشتری بنشینید
علت مرگ پلنگ دنا اعلام شد
تولید مشترک خودرو توسط ایران و چین
وزیر نفت شایعه استعفای خود را تکذیب کرد
رایزنی معاون وزیر نفت با شرکتهای خارجی برای صدور خدمات فنی و مهندسی صنعت گاز
افزایش تولید و صادرات نفت بهرغم تحریمها و تهدیدها برگ زرینی در کارنامه دو ساله دولت است
وزیر راه: راه آهن سنندج - باشماق فرصت جدید ترانزیتی است
روابط ایران و چین بیش از هر زمان دیگری فرصت رشد دارد
بذرپاش: حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
تجارت ۳۴ میلیارد دلاری تهران و ابوظبی
وزیر نفت: به دنبال راهاندازی کریدور گازی شمال جنوب هستیم
اطلاعیه وزارت صمت درباره مصوبه شورایعالی نظارت
آخرين اخبار
کازان روسیه با مردم ایران در سوگ است
خسرویوفا: آیتالله رئیسی برای ورزش چیزی کم نگذاشت
چهار ستاره لیگ برتری در خطر از دست دادن یورو
سخنگوی وزارت خارجه قطر: به میانجیگری در غزه ادامه خواهیم داد
گاف تازه بایدن: در زمان کرونا معاون اوباما بودم!
دستگیری عامل وقوع قتل در معدن کرومیت فاریاب
تازهترین آمار زائران ایرانی در حج
فردا تمامی میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران تعطیل است
موزهها چهارشنبه تعطیلاند
پاداش میلیون دلاری فدراسیون جهانی والیبال برای لیگ ملتها
مسئول سازمان ملل: واژهای برای توصیف وضعیت غزه وجود ندارد
نولاند: باید به اوکراین کمک کنیم به پایگاههای روسیه حمله کند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز