شنبه 29 ارديبهشت 1403

بررسي عادات غذايي مردم در رستوراني در هلند

  تاريخ:دوم مهر 1387 ساعت 10:56   |     کد : 7435   |     مشاهده: 1053
به گزارش صنعت نيوز ، صاحبان رستوراني در هلند براي بررسي عادات غذايي مردم و بهره برداري از نتايج اين بررسي با هدف کسب درامد بيشتر به نصب دوربينهاي مدار بسته و بررسي عادات غذايي مشتريان اقدام کرده اند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعي صنعت نيوز ، صاحبان رستوراني در هلند براي بررسي عادات غذايي مردم و بهره برداري از نتايج اين بررسي با هدف کسب درامد بيشتر به نصب دوربينهاي مدار بسته و بررسي عادات غذايي مشتريان اقدام کرده اند.

شماري از محققان نيز در اين رستوران در اتاق کنترل رفتارهاي مشتريان و عادات غذايي انها را بدون انکه متوجه باشند بررسي مي کنند.

اين رستوران براي تجهيز خود به دوربينهاي مراقبتي پنج ميليون دلار هزينه کرده است.

مشتريان اين رستوران نيز بايد به برخي سئوالهايي که از انها مي شود پاسخ بدهند .

تاثير محيط بر انتخاب غذاي دلخواه و رنگ ميزي که انتخاب مي کنند جزو سئوالهايي است که از مشتريان مي شود.

رينه کوتر مدير رستوران گفت محققان به اين نتيجه رسيده اند که گل در مزاج مردم و انتخاب نوع غذا تاثير به سزايي دارد.

محققان هلندي به اين نتيجه رسيده اند که هشتاد درصد از تصميمات در خصوص انتخاب غذا به صورت نااگاهانه اتخاذ مي شود و انها مي توانند از اين مسئله با مهارت بيشتري استفاده کنند به ويژه انکه غربي ها بيش از پيش به غذاي بيرون از خانه روي اورده اند .

برخي معتقدند بازي گرفتن مزاج مردم در خصوص غذا و انتخاب غذايي انها نگران کننده است به ويژه اگر اين شيوه مردم را به استفاده از غذاهاي سريع تشويق کند.

 

 

 

 

 

 

 

http://www.sanatnews.ir/News/1/7435
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است