وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
وزیر صمت: تولیدکنندگان برای بازگشت ارز تا ۱۵ ماه مهلت میگیرند
|
اتابک: صنایع با کمبود برق و گاز مواجهاند؛ دو سند صنعتی ابلاغ شد
|
قطع وابستگی فولاد مبارکه به زایندهرود با انتقال آب دریا
|
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
جمعه 28 آذر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
حقایقی درباره تخم مرغ که حیرتزدهتان میکند
تاريخ:پانزدهم مرداد 1401 ساعت 12:44
|
کد : 268728
|
مشاهده: 719
همشهری آنلاین: محققان همیشه بر این باور بودهاند که هرچه زرده تخم مرغ غنیتر باشد، ارزش غذایی آن نیز بیشتر است. اما مطالعات اخیر فاش کرده است که واقعیت بسیار پیچیدهتر است. به طور کلی، مرغهای آزادی که از گیاهان، دانههای خوراکی و حشرات تغذیه میکنند و رژیم غذایی مناسبی دارند، تخمهایی میگذارند که رنگ زرده آنها نارنجی روشن است. این تخمها غنی از چربیهای سالم و مواد مغذی هستند. مرغهایی که در مرغداریها و در حالت اسارت نگهداری میشوند و عمدتاً از غلات تغذیه میکنند، تخم مرغهایی با زردههای زرد کمرنگ میگذارند که ارزش غذایی کمتری دارند.
در واقع چیزی که مرغ میخورد رنگ زرده تخمش را تعیین میکند. همه چیز در حضور کاروتنوئید رخ میدهد، رنگدانهای ارگانیک با قابلیت حل شدن در چربی که عموماً توسط جلبکها، گیاهان، قارچها و باکتریها تولید میشود. این همان ترکیبی است که باعث میشود گوجه فرنگی، ذرت، هویج، کدو و بسیاری از دیگر میوهها و سبزیجات رنگ خاصی داشته باشند. تخم مرغهایی که کاروتنوئید بالایی دارند زردهشان رنگ روشنی دارد. به همین دلیل، مزرعهداران و پرورش دهندگان مرغهای تخمگذار میتوانند رنگ زرده تخم مرغها را با دستکاری رژیم غذایی و سبک زندگی مرغهای تخمگذار تغییر دهند. از این رو میتوان با اطمینان گفت که نمیتوان با توجه به ظاهر و رنگ زرده تخم مرغ ارزش غذایی آن را درک کرد.
اما میتوان گفت که ارزش غذایی تخم مرغهایی که آزادانه میچرند و ترکیب غذایی متنوعی دارند بسیار بیشتر از مرغهایی است که در مرغداریها نگهداری میشوند، به همین دلیل است که تخم مرغهای محلی دارای زردههایی پررنگتر و جذابتر هستند و خوشمزهتر به نظر میرسند. اما نشانههایی دیگر برای تشخیص کیفیت تخم مرغ نیز وجود دارد. در صورتی که زرده قوام بهتری داشته و کمتر شل باشد یعنی اینکه مرغ رژیم غذایی کاملی داشته است.
http://www.sanatnews.ir/News//268728
برچسب ها :
حقایق
,
تخم مرغ
,
حیرت زده
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
آخرين اخبار
علل افزایش قیمت طلا در بازار
باراک: آینده سوریه به توافق با اسرائیل گره خورده است
استقبال رسمی از رئیس جمهور در کاخ ریاست جمهوری قزاقستان
چالشهای جوانی جمعیت؛ از کاهش ازدواج تا سقط جنین
اعلام زمان پرتاب ماهواره ایرانی از پایگاه روسیه
۲۶ بازیکن به تیم فوتبال امید دعوت شدند
توان بالای بازارساز برای کنترل نوسانات
ارتقای سلامت روان سالمندان با فعالیت بدنی مبتنی بر اینترنت
رئیسجمهوری کدام پروژههای دولت را آنلاین رصد میکند؟
شرایط اوکراین برای برگزاری انتخابات ریاستجمهوری
رسانههای عبری: السیسی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت
۴ ایرانی محبوس در زندانهای گرجستان به ایران منتقل شدند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز