ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
چهارشنبه 26 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
نوشیدنی پرطرفداری که مرگ را از ما دور میکند
تاريخ:دوازدهم شهريور 1401 ساعت 08:50
|
کد : 269484
|
مشاهده: 370
همشهری آنلاین: یک مطالعه جدید نشان داده است که نوشیدن چای سیاه میتواند خطر مرگ و میر افراد را کاهش دهد. طبق بررسیهای تحقیق مورد اشاره، این خطر به ویژه در بین افرادی که دو یا چند فنجان چای در روز مصرف میکنند، کمتر است.
چای یکی از پرمصرف ترین نوشیدنیها در سراسر جهان است و تحقیقات قبلی، ارتباط بین مصرف چای و کاهش خطر مرگ و میر را در جمعیتهایی که چای سبز در آن جا، رایج ترین نوع چای است، نشان داده بودند. اما در خصوص چای سیاه، اطلاعات متناقضی وجود داشت.
حالا محققان مؤسسه ملی سلامت آمریکا مطالعهای برای ارزیابی ارتباط مصرف چای سیاه با مرگ و میر به هر علت را انجام داده اند. آنها بدین منظور، دادههای بانک اطلاعاتی موسوم به بیوبانک بریتانیا را مورد تجریه و تحلیل قرار دادند.
این محققان همچنین ارزیابی کردند که آیا این ارتباط با استفاده از افزودنیهای رایج چای نظیر شیر و شکر، دمای چای و انواع ژنتیکی که بر سرعت متابولیسم کافئین در افراد تأثیر میگذارند، متفاوت است یا خیر.
بیوبانک بریتانیا شامل دادههای نیم میلیون مرد و زن ۴۰ تا ۶۹ ساله است که بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ یک پرسشنامه پایه را تکمیل کرده بودند. از این تعداد، ۸۵ درصد گزارش کردند که به طور منظم چای مینوشند و از بین همین افراد، ۸۹ درصد چای سیاه مینوشیدند.
طبق نتایج حاصل از تجزیه و تحلیلها، شرکتکنندگانی که گزارش کردند روزانه ۲ فنجان یا بیشتر چای مینوشیدند، در مقایسه با افرادی که چای نمینوشیدند، ۹ تا ۱۳ درصد کمتر در معرض خطر مرگ و میر بودند. این ارتباط بدون توجه به افزودن قهوه، شیر یا شکر به چای، دما و یا انواع ژنتیکی مرتبط با متابولیسم کافئین بوده است.
به گفته محققان مجری این پژوهش، یافتههای آنها نشان میدهند که چای، حتی در سطوح بالای مصرف نیز میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
http://www.sanatnews.ir/News//269484
برچسب ها :
نوشیندنی پرطرفدار
,
چای سیاه
,
کاهش مرگ و میر
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
افزایش ترددها از مرز ارمنستان
چشمی به دیدار النصر نرسید
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
آخرين اخبار
افت ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس
نسخهای برای پاکسازی ذهن و تقویت تمرکز
یک کشف جدید درباره جهش ژن آلزایمر
رشد قیمت طلا و سکه امروز سهشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴
حفظ و نجات درختان پسته با محصول ایرانساخت
۵ محصول جدید منطقه بین المللی نوآوری ایران رونمایی شد
اسلامی: ملت ایران تهدیدپذیر نیست
معرفی «روبولگال»؛ نخستین ربات وکیل ایرانی
غیبت طبقۀ متوسط حتی در پلتفرم
چین علیه غولهای تراشهسازی آمریکا دست به اقدام زد
آیا ترکیه در مسیر زوال دموکراسی است؟
تیم کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز