تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
يک شنبه 12 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
علت اصلی ابتلا به دیابت نوع ۲ را بشناسید
تاريخ:دوازدهم مهر 1401 ساعت 10:59
|
کد : 270313
|
مشاهده: 380
فرارو: توصیههایی که امروزه در زمینه مصرف نانهای سبوسدار و برنج قهوهای وجود دارد، اما خوب است بدانیم شکر قهوهای از لحاظ تغذیهای هیچ مزیتی بر شکر سفید ندارد. در ادامه مهمترین تفاوتهای شکر سفید و شکر قهوهای از نظر نحوه فرآوری و ارزش غذایی را مرور میکنیم.
علت اصلی ابتلا به دیابت نوع ۲ را بشناسید
به گزارش همشهری آنلاین، با وجود توصیههایی که امروزه در زمینه مصرف نانهای سبوسدار و برنج قهوهای وجود دارد، اما خوب است بدانیم شکر قهوهای از لحاظ تغذیهای هیچ مزیتی بر شکر سفید ندارد. بنابراین باید نسبت به تبلیغاتی که در این زمینه انجام میشود، هوشمندانهتر رفتار کنیم. در ادامه مهمترین تفاوتهای شکر سفید و شکر قهوهای از نظر نحوه فرآوری و ارزش غذایی را مرور میکنیم:
از نظر نحوه فرآوری برای هر دو نوع شکر فرآیند طولانی طی میشود. در فرآیند تولید شکر سفید، با استخراج عصاره چغندر یا نیشکر و انجام فرایندهای خالص سازی و تشکیل کریستالهای شکر و ملاس (به عنوان محصول جانبی فرآیند تولید شکر و فیبر قند) شکر سفید تهیه میشود. اما شکر قهوه ای به یکی از دو روش زیر تولید میشود:
۱- شکر خام که بهطور کامل تصفیه نشده است و قبل از فرآیند حذف ملاس از کریستالهای شکر به دست میآید. در این روش، دانههای شکر بزرگتر از شکر معمولی با رنگ طلایی است.
۲- در روش دوم با افزودن ملاس به شکر سفید تصفیه شده، شکر به رنگ قهوهای در آمده و در این صورت حتی بیش از شکر سفید فرآوری میشود. همچنین حجم ملاس موجود در شکر قهوه ای، علاوه بر رنگ میتواند بر عطر و طعم شکر نیز تاثیرگذار باشد.
مهمترین نکته در خصوص شکر سفید و قهوهای بررسی تفاوت این دو نوع شکر در ارزش غذایی است. همانطور که گفته شد، هر دو نوع شکر (سفید و قهوه ای) از لحاظ تغذیهای مشابه هستند. از نظر کالری، ۱۰۰ گرم شکر سفید حاوی ۳۹۶ کیلوکالری است و همین مقدار شکر قهوه ای حاوی ۳۷۳ کیلوکالری است. همچنین شکر سفید حاوی ۹۷-۹۶درصد ساکارز است و شکر قهوه ای با توجه به نحوه فرآوری و درصد ملاس، حاوی ۹۶-۹۳ درصد ساکارز است. بدین ترتیب میتوان گفت که شکر قهوه ای هیچ برتری تغذیه ای به شکر سفید ندارد و تنها تفاوت اصلی بین این دو نوع شکر، طعم و رنگ آنها است.
مصرف شکر، عامل مهمی در اپیدمی چاقی و علت اصلی بیماریهایی مانند دیابت نوع ۲ و بیماری های قلبی است. از این رو توصیه میشود که مصرف انواع شکرها و مواد غذایی حاوی شکر زیاد را محدود کنیم و آگاه باشیم که شکر قهوه ای ارزش تغذیه ای بالا یا کالری کمتری ندارد و در مصرف آن زیاده روی نکنیم.
http://www.sanatnews.ir/News//270313
برچسب ها :
علت اصلی
,
دیابت نوع 2
,
مصرف شکر
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
«خوشامدگویی» صندوق نوآوری به دانشبنیانهای جدید
آخرين اخبار
واگذاری نخستین زمین برای احداث خط ۲ متروی تهران
چگونه ساختمانها را در برابر انفجار مقاوم کنیم؟
ادای احترام پزشکیان به اقبال لاهوری
مسعود پزشکیان لاهور را به مقصد اسلامآباد ترک کرد
اهمیت سفر پزشکیان به اسلامآباد
قیمت جدید نانواییهای آزاد پز
نرخ غذای دانشجویان علوم پزشکی
هشدار درباره نابودی تدریجی قناتها در ایران
شکست دشمن در تحقق سه هدف در جنگ ۱۲ روزه
نشست معرفی توانمندیهای فناورانه ایران در ونزوئلا
اکثر گزارشهای سازمان ملل خوانده نمیشوند!
عشق و آزادی قابل جمعاند یا نه؟
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز