اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
دو شنبه 12 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
بهترین روغن برای پختوپز و سرخ کردن
تاريخ:دوازدهم مهر 1401 ساعت 10:59
|
کد : 270315
|
مشاهده: 288
همشهری آنلاین: به نقل از گاردین، بهترین روغن برای پخت و پز روغن زیتون سبک و همه کاره است؛ این را سرآشپز جون تاناکا میگوید و معتقد است این روغن نقطه دود بالاتری دارد و در برابر حرارت مقاوم است.
ثمین نصرت، سرآشپز و نویسنده کتاب «نمک، چربی و حرارت» گفت: «اولین قدم در انتخاب روغن، شناسایی نقش اصلی آن در ظرف غذاست.» اینکه روغن برای اضافه کردن طعم استفاده میشود یا بافت (مثلا ترد کردن) اهمیت دارد. اگر با حرارت بالا آشپزی میکنید، توجه به نقطه دود روغن نیز مهم است.
نیک شارما در کتاب «آموزش طعم» مینویسد: «دانستن دمایی که در آن یک روغن شروع به دود شدن میکند، نشان میدهد که چقدر میتوانید بدون خراب کردن طعم روغن آن را حرارت دهید.» راویندر بوگال، سرآشپز هندی به «آنچه از نظر فرهنگی معنا دارد» هم اهمیت میدهد؛ مثلا استفاده از روغن نارگیل و خردل برای پخت و پزهای هندی و آسیایی بسیار کاربرد دارد اما طعم این روغنها در آشپزیهای کشورهای دیگر جایگاهی ندارد.
کلزا برای سرخ کردن عمیق کاربرد دارد که به دلیل نقطه دود بسیار بالای آن است؛ روغن زیتون بکر برای غذاهای ایتالیایی و مدیترانهای استفاده میشود. جون تاناکا، از نوعی روغن زیتون سبک و همه کاره برای سرخ کردن، کباب کردن و برشته کردن استفاده میکند.
در همین حال، تام هانت از گاردین، به طور پیشفرض از روغن زیتون فوق بکر «برای اکثر موارد» استفاده میکند. هانت گفت: «این تنها روغن زیتونی است که مادرم در خانهاش در اسپانیا دارد». او توضیح میدهد که برای روغن زیتون فوق بکر، دمای دود بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد است.
بسیاری از سرآشپزها طرفدار روغنهای طعمدار هستند؛ مثلا روغن زیتون فلفلی و سیردار طعمی بسیار قوی دارد، با این حال گاهی به روغنی خنثی نیاز است و به همین دلیل از روغن آفتابگردان استفاده میکنند: «طعم تمیز و خنثی آن برای محصولات پخته شده ایدهآل است».
در همین حال، وقتی صحبت از سرخ کردن به میان میآید، تاناکا روغن نباتی را بهترین گزینه میداند. او میگوید: «این روغن ترکیبی از گیاههای مختلف است و طعمی خنثی دارد، بنابراین برای سرخ کردن مناسب است. نقطه دود بالایی دارد و میتواند چندین بار استفاده شود.» با این حال باید مراقب سلامت خود باشید.
http://www.sanatnews.ir/News//270315
برچسب ها :
بهترین روغن
,
روغن زیتون سبک
,
پخت و پز
,
سرخ کردن
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
روایت یک دوستی روی دیوار
انتقال آب سد طالقان، تأمین آب ۳ میلیون نفر را تضمین میکند
تعارض آمریکا و اسرائیل بر سر نقش ترکیه در غزه
نقشه راه توسعه فناوری وزارت نفت ابلاغ شد
مدافع جنجالی استقلال بازی با الوحدات را از دست داد
قالیباف: طرح کالابرگ الکترونیکی باید در آبان ماه اجرا شود
تش سوزی در بیمارستان بهارلو بخیر گذشت
همایش جهانی چای در دبی فرصتی برای چای ایرانی
هشدار نارنجی برای جنوب کشور
آزادی ۱۴ محکوم به قصاص در تهران
کشف شبهذرهای که الکتریسیته را از بین میبرد!
شکست تاریخی گیشه هالووین در آمریکا
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز