وزیر صمت عازم قزاقستان شد
|
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
|
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
|
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
|
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
|
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
|
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساختهای صنعتی ایران در حملات اخیر
|
مشوق سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی تا پایان سال تمدید شد
|
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری میان ایران و تاجیکستان
|
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
|
تأمین یارانه مورد نیاز بخشهای آسیبپذیر تولید و صنعت بهطور هدفمند
|
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
وزیر صمت: تولیدکنندگان برای بازگشت ارز تا ۱۵ ماه مهلت میگیرند
|
چهارشنبه 13 خرداد 1405
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
استرالیا قول تامین انرژی ژاپن را داد
تاريخ:بيست و دوم آبان 1401 ساعت 15:35
|
کد : 271395
|
مشاهده: 754
تهران- ایرنا - وزیر منابع استرالیا اعلام کرد ارسال ذخایر انرژی از جمله گاز و زغالسنگ به ژاپن با وجود اقدامات دولت برای جلوگیری از افزایش هزینه انرژی داخلی و در میانه نگرانی هایی درباره محدودیت صادرات انرژی از این کشور غنی، مختل نخواهد شد و ادامه خواهد یافت.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه خبری کیودو نیوز، «مادلین کینگ» وزیر منابع استرالیا در مصاحبه ای که اخیرا با این رسانه پیش از سفر به ژاپن از امروز یکشنبه تا سه شنبه هفته جاری دارد، گفته بود هرگونه مداخله ای در بازار گاز مایع طبیعی که مورد توجه دولت است هیچگونه تاثیری بر قراردادهای صادرات دراز مدت با ژاپن نخواهد گذاشت.
وی در ادامه سخنانش افزود: «ما مصمم هستیم و ضمانت خواهیم داد که راه حل هایی که ارائه شده است تاثیری بر روی تامین ذخایر گاز و زغالسنگ به ژاپن نخواهد گذاشت. استرالیا بر تعهد خود برای تضمین این که صادرات گاز و زغالسنگ همواره در مسیر خود خواهد ماند پایبند است.»
استرالیا بزرگترین صادر کننده گاز در سال ۲۰۲۱میلادی بود و ژاپن ۴۰ درصد گاز مایع طبیعی خود را از استرالیا تامین می کند.
قرار است وزیر منابع استرالیا در سفر خود به ژاپن با تعدادی از نمایندگان دولت و کسب و کارها از جمله «یاسوتوشی نیشیمارو» وزیر اقتصاد، تجارت و صنعت این کشور دیدار کند. وی همچنین قرار است از «کوب» که نخستین حمل کننده هیدروژنی گاز مایع در جهان است در مرز سوئیسو دیدن کند.
این تضمین ها از سوی دولت استرالیا به ژاپن در میانه بحران افزایش قیمت گاز داخلی در استرالیا اتفاق افتاده است. درحالی که نیروگاه های زغالسنگ قدیمی این کشور کار را متوقف کردند و قیمت گاز مایع به دلیل جنگ اوکراین در بازار جهانی با افزایش قابل توجهی مواجه شده است.
باوجود این قرار است دولت استرالیا برای کنترل و جلوگیری از افزایش قیمت اقداماتی انجام دهد که هنوز جزئیات آن منتشر نشده است. این درحالی است که هشدارهایی درباره کمبود گاز برای سواحل شرقی این کشور در سال آینده برای بزرگترین تولید کننده گاز مایع طبیعی جهان پیش بینی می شود.
کارشناسان با رد ادعای مشکلات ذخایر گازی، به افزایش حجم صادرات گاز این کشور در مقایسه با مصرف داخلی اشاره می کنند. به رغم بحران انرژی حال حاضر، مادلین کینگ همچنین احتمال به کارگیری انرژیی هسته ای در سیستم انرژی این کشور را کنار گذاشته و می گوید در دولت کنونی این موضوع مطرح نیست. وی با اشاره به اینکه استرالیا از منابع غنی خود استفاده می کند افزود سرمایه های انرژی های تجدیدپذیر بسیاری در این کشور از جمله انرژی های بادی و خورشیدی وجود دارد که می تواند در آینده جایگزین سوخت های فسیلی شود.
http://www.sanatnews.ir/News//271395
برچسب ها :
استرالیا
,
ژاپن
,
تامین انرژی
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
آخرين اخبار
چین یک موشک را بدون اطلاع قبلی پرتاب کرد!
الزامات رقابتی جدید انگلیس برای جستجوی گوگل
هر شبکه، یک سریال طنز
خواننده «دیو و دلبر» و «علاءالدین» درگذشت
بدهی آموزش و پرورش به معلمان بابت رتبهبندی سال ۱۴۰۰
طوفان به شرق و مرکز ژاپن رسید
چرا پس از غدیر، سقیفه رخ داد؟
شناسایی و برخورد قاطع با ۱۲ هنجارشکن فضای مجازی در تهران
ترمینال نفتی سنت پترزبورگ هدف حمله پهپادی قرار گرفت
جزئیات پذیرش و انتخاب رشته آزمون دستیار دندانپزشکی اعلام شد
توقف کامل پروازها در بحرین، کویت و امارات
اخباری درباره ناآرامی شبانه در قشم و کویت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز