اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
دو شنبه 12 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
معجزه معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی
تاريخ:بيست و سوم آذر 1401 ساعت 10:50
|
کد : 272236
|
مشاهده: 592
همشهری آنلاین: روشهای مختلفی برای تهیه معجون شلغم و عسل وجود دارد. در این مطلب به سادهترین و بهترین روش تهیه معجون عسل و شلغم پرداختهایم. شلغم یکی از انواع سبزیجات ریشهدار است. شلغم به رنگهای سفید، سبز و بنفش دیده میشود. شلغم در سراسر جهان رشد میکند و دارای طبیعتی گرم و تر است. از شناخته شدهترین خواص شلغم کمک به درمان سرماخوردگی است.
معجزه معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی
روشهای مختلفی برای تهیه معجون شلغم و عسل وجود دارد. در این مطلب به سادهترین و بهترین روش تهیه معجون عسل و شلغم پرداختهایم.
مواد لازم معجون شلغم و عسل:
شلغم خام سفید اندازه متوسط به تعداد دلخواه
نصف فنجان عسل خام برای هر شلغم
روش تهیه معجون شلغم و عسل: قسمت بالایی یا همان سر شلغمهای خام را ببرید و داخل آن را با قاشق اسکوپ یا هر وسیلهای که در خانه دارید، بیرون بیاورید تا شبیه یک کاسه کوچک شود. اگر شلغم خیلی بزرگ است میتوانید آن را وسط نصف کنید.
نکته: حفره ایجاد شده در شلغم باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند عسل را در خود نگه دارد.
عسل را به داخل شلغم اضافه کنید و شلغم را در ظرف بزرگتری قرار دهید و در ظرف را بپوشانید. ظرف را در یخچال یا دمای اتاق بگذارید. شلغم را برای مدت ۲۴ ساعت در ظرف بگذارید. البته توجه کنید که هرچه دمای اتاق گرمتر باشید، معجون سریعتر آماده استفاده میشود.
۲ قاشق چای خوری از معجون شلغم و عسل را ۳-۴ بار در روز مصرف کنید. ممکن است لازم باشد تا زمانی که علائم سرماخوردگی دارید از این معجون استفاده کنید. البته توصیه میشود در کنار این معجون از شلغم آبپز شده نیز استفاده کنید و حداقل سه روز تا یک هفته مصرف شلغم را ادامه دهید تا مشکل رفع شود.
http://www.sanatnews.ir/News//272236
برچسب ها :
معجزه معجون
,
شلغم و عسل
,
سرماخوردگی
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
توافقنامه ترکیه و عراق برای مدیریت آب
اجرای طرح «ایران دیجیتال»
شمسایی: باید بهترینِ خودمان باشیم
فضانوردان ناسا بیحقوق کار میکنند!
اتهامزنی وزیر آمریکایی علیه ایران در ابوظبی
اسرائیل جنایات نازیها را تکرار میکند
صادراتیهای نانویی برتر معرفی شدند
حرکت دانشگاه آزاد به سوی بیمارستانهای هوشمند و متاورسی
رشد پرقدرت شاخص بورس در میانه آبان؛ معاملات از ۱۶۰ همت گذشت
افزایش آرام سکه و طلا در میانه آبان؛ اونس جهانی به ۴۰۲۰ دلار رسید
دو حراج سکه در آبان؛ پیشفروش قطعی با سررسید ۳۰ بهمن
«پیر پسر» و ظرفیتی که از دست میرود!
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز