اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
سه شنبه 13 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
اگر سیب زیاد بخوریم چه اتفاقی در بدن میافتد؟
تاريخ:دهم دی 1401 ساعت 10:46
|
کد : 272647
|
مشاهده: 434
همشهری آنلاین: مشاور و محقق طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف سیب سرخ برای سلامتی موثر است، گفت: تنظیم قند و کاهش کلسترول خون، روشن کننده پوست، پیشگیری از پارکینسون و بیماریهای سرطانی، تقویت سیستم ایمنی بدن، سمزدایی کبد، سلامت استخوان، حفظ سلامت قلب و تقویت دستگاه گوارش نمونههایی از تاثیر مصرف سیب بر سلامتی بدن است.
محمد مهدی داستانپور با اشاره به اینکه در طب سنتی مزاج سیب شیرین، گرم و تر است، اظهار کرد: خوردن و بوییدن سیب نشاط آور بوده و سبب تقویت اعضای اصلی و حیاتی بدن شامل کبد و قلب و مغز میشود.
مشاور و محقق طب سنتی افزود: سیب علاوه بر اینکه پاک کننده دهان، دندان و معده است، سیستم گوارش را از وجود ذرات باقیمانده از غذا پاک میکند.
وی با بیان اینکه سیب خوشبو کننده معده و دهان است، خاطرنشان کرد: خوردن سیب پیش از غذا موجب پاکسازی معده و برانگیختن اشتها میشود.
داستانپور افزود: در مواقع بیماری به دلیل اینکه توان جویدن و هضم کردن کم میشود، برای راحتی بیمار و نیل سریعتر به اثرات درمانی، اغلب به جای خود میوه، آب یا کمپوت (پخته) سیب توصیه میشود.
این مشاور و محقق طب سنتی گفت: مصرف سحرگاهی سیب و آب سیب موجب میشود که فرد در طول روزهداری از عطش، التهاب معده، کاهش تمرکز و بیحوصلگی دور بماند.
وی با اشاره به نکات مهم در مصرف سیب شیرین یادآورشد: نوشیدن آب پس از خوردن سیب و دیگر میوهها ممنوع است، چرا که هضم آن را دچار اختلال میکند و همچنین باعث فساد در معده میشود.
داستانپور با تاکید بر اینکه تا زمانی سیب کاملاً از معده خارج نشده نباید اقدام به غذا خوردن کرد، خاطرنشان کرد: زیاد خوردن سیب به خصوص سیب نارس باعث نفخ، تولید باد، ضعف هضم و ایجاد درد شکم میشود و همچنین مصرف آن در افراد دارای معده مرطوب مضر است. البته مربای سیب برای سرد مزاجان و معدههای سرد بهتر از سایر اشکال آن مانند، خام، آب و رب آن خواهد بود.
این مشاور و محقق طب سنتی، توصیه کرد: خوب است افراد در هفته (هفتهای یکبار) یا حداقل در ماه (۲ تا ۳ بار) سیب را ناشتا میل کنند و تا ۲ ساعت بعد از آن چیزی نخورند. همچنین در این موارد توصیه میشود هنگام نماز صبح یک عدد سیب بخورند و صبحانه را با فاصله از آن میل کنند.
وی مصلح سیب شیرین را دارچین و گلنگبین بیان کرد و افزود: تحقیقات اخیر نشان داده که در بین انواع سیبها، سیب قرمز فواید به مراتب بیشتری دارد و در بین ۸ نوع سیب شناخته شده، آنتی اکسیدانتهای موجود در پوست سیب قرمز بیشتر است. البته رنگ قرمز تیره سیب نشان دهنده وجود مقادیر فراوان از آنتی اکسیدانت در آن است که آن را به یک میوه جادویی تبدیل میکند.
اگر سیب زیاد بخوریم چه اتفاقی در بدن میافتد؟
داستانپور یادآور شد: هنگام خوردن سیب نباید پوست آن را جدا کرد مگر اینکه مشکل گوارشی وجود داشته باشد و پزشک متخصص، خوردن پوست میوهها را ممنوع کرده باشد، چرا که آنتی اکسیدانت موجود در پوست سیب ۶ برابر گوشت آن است و به همین دلیل پوست گرفتن سیب توصیه نمیشود.
وی با اشاره به اینکه مصرف سیب سرخ برای سلامتی فایدههای بسیاری دارد، گفت: تنظیم قند خون، کاهش کلسترول خون، روشن کننده پوست، پیشگیری از پارکینسون، سفید کننده دندانها، درمان جوش و آکنه، تقویت سیستم ایمنی بدن، سمزدایی کبد، سلامت استخوانها، جلوگیری از بیماری سرطان، حفظ سلامت قلب، تقویت دستگاه گوارش، درمان کم خونی، تقویت قدرت بینایی، جلوگیری از آلزایمر، لاغری، سرماخوردگی، جلوگیری از ابتلای جنین به آسم و «خس خس» سینه با مصرف سیب در دوران بارداری و غیره نمونههایی از تاثیر مصرف سیب بر سلامتی بدن را میتوان نام برد.
این محقق و مشاور طب سنتی یادآورشد: دمنوش سیب و دارچین دارای عطر و طعم بسیار دلنشینی بوده و تاثیر بسزایی در رفع خستگی و ریکاوری بدن یا همان بازیابی انرژی دارد.
وی با اشاره به اینکه یکی از اصلیترین خواص نوشیدنی دارچین و سیب، سمزدایی از بدن است، ادامه داد: این نوشیدنی ادرارآور و به هضم غذا کمک میکند، جلوی اشتها را میگیرد و برای سلامت قلب بسیار مفید است. در مواقع ضعف بدن و یا سرما خوردگی نوشیدن دمنوش سیب و دارچین میتواند بسیار مفید باشد.
داستانپور افزود: دمنوش سیب و دارچین، قند و کلسترول خون را کنترل کرده و خواص بیشمار سیب بر روی دستگاه عصبی انسان اثر مثبت میگذارد. همچنین حاوی انواع ویتامینهای گروه «ب و منیزیم و فسفر» است.
http://www.sanatnews.ir/News//272647
برچسب ها :
سیب
,
سلامتی بدن
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
بخش اکتشاف نیاز جدی به ماشینآلات حفاری دارد
شهادت ۲۶ دانشآموز تهرانی در جنگ ۱۲ روزه
مرگ یک بازیگر مطرح
درخواست فرانسه از لبنان برای بازداشت ۳ ژنرال ارشد نظام اسد
توضیحات کارگردان «محکوم» درباره گریم پژمان جمشیدی
سقوط صنعت شیل آمریکا با نفت ۵۰ دلاری
آمریکا بیش از هر زمان دیگری در انزوا قرار دارد
وضعیت دما و بارش کشور تا اواخر آذرماه
کارت شرکت در آزمون وکالت ۱۴۰۴ منتشر شد
باید فرآیندهای اضافه را حذف کنیم؛ به فکر بیکاری افراد نباشیم
حکم جدید سعید مقیسه در صداوسیما
ماجرای هواپیمایی که رنگ آبی، آن را از پرواز مافوقصوت محروم کرد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز