وزیر صمت عازم قزاقستان شد
|
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
|
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
|
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
|
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
|
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
|
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساختهای صنعتی ایران در حملات اخیر
|
مشوق سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی تا پایان سال تمدید شد
|
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری میان ایران و تاجیکستان
|
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
|
تأمین یارانه مورد نیاز بخشهای آسیبپذیر تولید و صنعت بهطور هدفمند
|
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
وزیر صمت: تولیدکنندگان برای بازگشت ارز تا ۱۵ ماه مهلت میگیرند
|
چهارشنبه 13 خرداد 1405
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
انتقامگیری هولناک عروس خشمگین از مادرشوهر
تاريخ:اول بهمن 1401 ساعت 13:00
|
کد : 273229
|
مشاهده: 460
همشهری: زن جوانی که با حمله به مادرشوهرش تصور میکرد او را به قتل رسانده، از تهران گریخت تا اینکه از سوی پلیس دستگیر شد.
چندی قبل مردی جوان راهی اداره پلیس تهران شد و گفت سارقی به مادرش حمله کرده و او را به کما فرستاده است. وی توضیح داد: پس از فوت پدرم، مادرم به تنهایی در خانهاش زندگی میکرد اما امروز (روز حادثه) که برای سر زدن به او به خانهاش رفتم با پیکر نیمه جان مادرم مواجه شدم. سر و صورتش خون آلود و از هوش رفته بود. او را به بیمارستان رساندم اما پزشکان گفتند که وی بهدلیل ضربه سنگینی که به سرش اصابت کرده به کما رفته است. پس از بررسی خانه متوجه شدم که طلاهای مادرم سرقت شده و ظاهرا سارقی وارد خانه او شده و بعد از ضرب و شتم مادرم دست به سرقت از آنجا زده است.
با اظهارات این مرد، پروندهای در شعبه پنجم دادسرای ناحیه۳۴ تهران تشکیل و تحقیقات کارآگاهان پلیس برای شناسایی سارق آغاز شد. درحالیکه تحقیقات ادامه داشت زن سالخورده به طرز معجزه آسایی به هوش آمد و از خطر مرگ نجات یافت. او در تحقیقات اسرار سرقت خونین از خانهاش را فاش کرد و گفت که سارق، عروسش بوده است.
وی توضیح داد: روز حادثه عروسم که از سالها قبل با او اختلاف داشتم به خانهام آمد. بحث اختلافات قدیمی را پیش کشید و مشاجرهمان شد و او مرا کتک زد و در آخر با مجسمه ضربهای به سرم زد که از هوش رفتم. وقتی چشمانم را باز کردم در بیمارستان بودم و فهمیدم حدود ۳هفته در کما بودهام. عروسم پس از این ماجرا طلاهایم را سرقت کرده و با قیچی النگوهایم را بریده و فرار کرده بود.
با اظهارات این زن، عروس وی تحت تعقیب قرار گرفت او اما فراری شده و به یکی از شهرستانها گریخته بود که در ادامه مخفیگاهش شناسایی و دستگیر شد. او تصور میکرد که مادرشوهرش را به قتل رسانده و برای همین پا به فرار گذاشته بود.
وی پس از دستگیری گفت: مادرشوهرم از همان ابتدا مخالف ازدواج من و پسرش بود و خیلی مرا اذیت میکرد. حتی یکبار مرا کتک زد و باعث شد بهشدت مصدوم شوم. برای همین از او کینه به دل داشتم تا اینکه روز حادثه برای انتقامجویی به خانهاش رفتم. آن روز مادرشوهرم را به باد کتک گرفتم و طلاهایش را سرقت کردم و وقتی از خانهاش خارج شدم فکر میکردم که او را کشتهام. به همین دلیل با شوهرم یک دعوای صوری راه انداختم و به حالت قهر خانه را ترک کردم و به یکی از شهرها گریختم و در این مدت تصور میکردم قاتل هستم و عذاب وجدان داشتم تا اینکه دستگیر شدم و فهمیدم او زنده است.
براساس این گزارش، عروس انتقامجو با قرار قانونی بازداشت شده و در اختیار مأموران اداره آگاهی تهران قرار گرفته است.
http://www.sanatnews.ir/News//273229
برچسب ها :
انتقام گیری
,
عروس خشمگین
,
مادر شوهر
,
قتل
,
سرقت
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
آخرين اخبار
چین یک موشک را بدون اطلاع قبلی پرتاب کرد!
الزامات رقابتی جدید انگلیس برای جستجوی گوگل
هر شبکه، یک سریال طنز
خواننده «دیو و دلبر» و «علاءالدین» درگذشت
بدهی آموزش و پرورش به معلمان بابت رتبهبندی سال ۱۴۰۰
طوفان به شرق و مرکز ژاپن رسید
چرا پس از غدیر، سقیفه رخ داد؟
شناسایی و برخورد قاطع با ۱۲ هنجارشکن فضای مجازی در تهران
ترمینال نفتی سنت پترزبورگ هدف حمله پهپادی قرار گرفت
جزئیات پذیرش و انتخاب رشته آزمون دستیار دندانپزشکی اعلام شد
توقف کامل پروازها در بحرین، کویت و امارات
اخباری درباره ناآرامی شبانه در قشم و کویت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز