ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
چهارشنبه 26 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
بدترین غذاها برای باز کردن افطار کدامند؟
تاريخ:پانزدهم فروردين 1402 ساعت 13:47
|
کد : 274917
|
مشاهده: 367
همشهری آنلاین نوشت: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف مواد قندی و غذاهای شیرین و شور در وعده افطار موجب میشود گیرندههای چشایی آب زیادی جمع و فرد احساس تشنگی بیشتری کند.
سید ندا موسوی با تاکید بر اینکه روزه داران از مصرف غذاهای خیلی شیرین و شور در وعده افطار خودداری کنند، افزود: مصرف مواد غذایی شیرین علاوه بر ایجاد احساس تشنگی در فرد موجب افت قند میشود.
وی با بیان اینکه تصور عموم بر این است که هنگام افت قند خون باید یک خوراکی شیرین مصرف شود اضافه کرد: این در حالی است که بعد از مصرف ماده غذایی شیرین، قند خون به طور ناگهانی افزایش مییابد و موجب ترشح انسولین میشود.
این کارشناس تغذیه ادامه داد: بر این اساس ترشح انسولین موجب افت ناگهانی قند خون میشود و مصرف مواد قندی در موقع افطار میتواند چنین مشکلاتی را به وجود آورد.
موسوی خاطرنشان کرد: جدا از احساس تشنگی و افت قند خون بعد از افطار ممکن است حالتهایی مانند لرزش، تعریق، تنگی نفس و بالا رفتن ضربان قلب نیز از سوی فرد تجربه شود.
وی به روزهداران توصیه کرد: از مصرف مواد غذایی خیلی شیرین در شروع وعده افطار اجتناب کنند.
موسوی یادآورشد: بهتر است در کنار مصرف مواد قندی هنگام افطار مواد غذایی پروتیئنی از قبیل فرنی یا شیر ولرم مصرف شود چراکه قند خون را کمتر بالا می برد.
وی با بیان اینکه بر خلاف تصور، قند طبیعی با قند مصنوعی تفاوتی ندارد، اضافه کرد: برخی بر این باور هستند که خرما قند طبیعی دارد و زیادهروی در مصرف آن مشکلی ایجاد نمیکند در صورتی که استفاده بیش از حد متعارف از این ماده غذایی نیز قند خون را افزایش می دهد.
موسوی با تاکید بر اینکه یکی از موارد لازم مورد توجه روزهداران هنگام افطاری و یا سحری مصرف حداقلی چای است، ادامه داد: مصرف زیاد چای ادرار آور است، پس باید در حد کم و به صورت کمرنگ از آن استفاده شود.
وی اضافه کرد: روزهداران باید به این مهم نیز توجه داشته باشند که مصرف چای داغ ریسک ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش را افزایش میدهد.
http://www.sanatnews.ir/News//274917
برچسب ها :
متخصص تغذیه
,
رژیم درمانی
,
افطار
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
افزایش ترددها از مرز ارمنستان
چشمی به دیدار النصر نرسید
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
آخرين اخبار
پسکوف: روسیه از ایده اصلاح شورای امنیت حمایت میکند
تکذیب خبرسازی وبگاه فرانسوی
خشاب خالی سلاح عربی
بررسی افقهای نو در سلامت و زیستفناوری
اتهامزنی صدراعظم آلمان علیه پوتین
مسابقه «دونقطه» برای روز شعر و ادب فارسی
موازیکاریها باید سامان داده شود
حملات تروریستی مبدا تاریخ هستند اما کدام تاریخ؟
تغییر رنگ «قلعه سرخِ» دهلی
بهرهبرداری ۲۲۰۰ مگاواتی انرژی خورشیدی
جشن هنرمندان ایران و ۴۰ کشور جهان
روزی که باید به همه مردم ایران تبریک گفت
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز