اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
سه شنبه 13 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
بدترین غذاها برای باز کردن افطار کدامند؟
تاريخ:پانزدهم فروردين 1402 ساعت 13:47
|
کد : 274917
|
مشاهده: 387
همشهری آنلاین نوشت: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف مواد قندی و غذاهای شیرین و شور در وعده افطار موجب میشود گیرندههای چشایی آب زیادی جمع و فرد احساس تشنگی بیشتری کند.
سید ندا موسوی با تاکید بر اینکه روزه داران از مصرف غذاهای خیلی شیرین و شور در وعده افطار خودداری کنند، افزود: مصرف مواد غذایی شیرین علاوه بر ایجاد احساس تشنگی در فرد موجب افت قند میشود.
وی با بیان اینکه تصور عموم بر این است که هنگام افت قند خون باید یک خوراکی شیرین مصرف شود اضافه کرد: این در حالی است که بعد از مصرف ماده غذایی شیرین، قند خون به طور ناگهانی افزایش مییابد و موجب ترشح انسولین میشود.
این کارشناس تغذیه ادامه داد: بر این اساس ترشح انسولین موجب افت ناگهانی قند خون میشود و مصرف مواد قندی در موقع افطار میتواند چنین مشکلاتی را به وجود آورد.
موسوی خاطرنشان کرد: جدا از احساس تشنگی و افت قند خون بعد از افطار ممکن است حالتهایی مانند لرزش، تعریق، تنگی نفس و بالا رفتن ضربان قلب نیز از سوی فرد تجربه شود.
وی به روزهداران توصیه کرد: از مصرف مواد غذایی خیلی شیرین در شروع وعده افطار اجتناب کنند.
موسوی یادآورشد: بهتر است در کنار مصرف مواد قندی هنگام افطار مواد غذایی پروتیئنی از قبیل فرنی یا شیر ولرم مصرف شود چراکه قند خون را کمتر بالا می برد.
وی با بیان اینکه بر خلاف تصور، قند طبیعی با قند مصنوعی تفاوتی ندارد، اضافه کرد: برخی بر این باور هستند که خرما قند طبیعی دارد و زیادهروی در مصرف آن مشکلی ایجاد نمیکند در صورتی که استفاده بیش از حد متعارف از این ماده غذایی نیز قند خون را افزایش می دهد.
موسوی با تاکید بر اینکه یکی از موارد لازم مورد توجه روزهداران هنگام افطاری و یا سحری مصرف حداقلی چای است، ادامه داد: مصرف زیاد چای ادرار آور است، پس باید در حد کم و به صورت کمرنگ از آن استفاده شود.
وی اضافه کرد: روزهداران باید به این مهم نیز توجه داشته باشند که مصرف چای داغ ریسک ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش را افزایش میدهد.
http://www.sanatnews.ir/News//274917
برچسب ها :
متخصص تغذیه
,
رژیم درمانی
,
افطار
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
تاثیر پیادهروی روزانه بر مهار آلزایمر
پاکستان: آغازگر آزمایش تسلیحات هستهای نخواهیم بود
هادی ساعی: مصممتر از همیشه از مهروز حمایت میکنم
رشد ۱۰۰ درصدی تولید تجهیزات معدنی
رونمایی از مجسمه جدید میدان انقلاب
شلیک توپخانهای پیونگیانگ دقایقی پیش
«هزارتو»ی محمدرضا دلاوری
امیر قطر: جنایات در الفاشر تکاندهنده است
انسداد ۹۳۵ حلقه چاه غیر مجاز در استان تهران
قالیباف: ۱۳ آبان روز مبارزه با سلطهگری
دولت ترامپ مجبور به تامین یارانه غذا شد
سونامی بیکاری در راه است؟
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز