اتابک: بازارهای از دست رفته فرش را بازپس میگیریم
|
توسعه صنایع معدنی از ارکان اصلی پیشرفت اقتصاد ملی است
|
صنعت فولاد به اهداف افق ۱۴۰۴ دست یافته است
|
بخش اعظم مینروبی مسیر راهآهن شلمچه - بصره انجام شده است
|
وزیر صمت: سهام خودروسازان واگذار میشود
|
هشدار وزیر صمت درباره قاچاق سوخت معادن
|
پروژههای عمرانی از دل تحریم و تنگناها سر بلند کردند
|
وزیر صمت: ارزآوری کشور با مقررات فعلی لطمه میخورد
|
شبکههای غیررسمی مالی، صادرات را تا ۱۵ درصد گرانتر کردهاند
|
قرارداد ۲۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی برای شهرکهای صنعتی منعقد شد
|
نمیتوانیم خود را منفک از زنجیره ارزش جهانی بدانیم
|
انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده
|
آمادگی وزارت صمت برای افتتاح طرحهای فناورانه در کرمانشاه
|
دو شنبه 26 خرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
این خوراکی پرطرفدار شما را افسرده میکند
تاريخ:هفدهم ارديبهشت 1402 ساعت 18:43
|
کد : 276370
|
مشاهده: 456
مطالعه جدیدی نشان میدهد که مصرف بیش از حد سیبزمینی سرخشده و سایر غذاهای سرخکردنی ممکن است منجر به اختلال اضطراب و افسردگی در افراد شود.
به گزارش ایسنا، «خبرآنلاین» نوشت: تحقیقات جدید حاکی از آن است که سیبزمینی سرخشده و دیگر غذاهای مشابه آن، سلامت روان ما را تحتتأثیر قرار میدهند. در مقایسه با سایر فستفودها، سیبزمینی سرخشده یکی از راحتترین و محبوبترین غذاها از لحاظ طعم و فرایند آمادهسازی است که خوشطعم و کمهزینه به نظر میرسد. طبق تحقیقات جدید، مصرف منظم سیبزمینی سرخشده میتواند روی مصرفکنندگان آن تأثیرات منفی بگذارد. در مطالعه منتشرشده در مجله علمی PNAS، دادههای بیش از ۱۴۰هزار شرکتکننده طی ۱۱ سال نشان میدهد که ارتباط واضحی بین مصرف زیاد غذاهای سرخشده (به خصوص سیبزمینی) و خطر افسردگی و اضطراب وجود دارد.
یافتهها نشان میدهد که خوردن مکرر غذاهای سرخشده با افزایش ۱۲ درصدی اختلال اضطراب و افزایش ۷ درصدی خطر ابتلا به افسردگی مرتبط است. این ارتباط در مردان و نوجوانان قویتر است. این نتایج، بر اهمیت کاهش مصرف غذاهای سرخشده به منظور ارتقای سلامت روان تأکید میکند.
محققان به مادهای به نام «آکریل آمید» به عنوان علت بالقوه ارتباط بین مصرف غذاهای سرخشده و افسردگی و اضطراب اشاره کردند. طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، آکریل آمید طی فرایند پخت در دمای بالا (مانند سرخ کردن یا برشته کردن) ایجاد میشود.
به طور کلی، در حالی که شاید مصرف گهگاه غذاهای سرخشده مشکلات عمدهای را ایجاد نکند، اما مصرف مکرر آنها ممکن است به طور غیرمستقیم بر سلامت روان تأثیر بگذارد. غذاهای سرخشده معمولاً کالری و چربیهای اشباعشده بالایی دارند و میتوانند منجر به مشکلاتی مانند چاقی، فشار خون و کلسترول بالا شوند؛ این بیماریهای مزمن نیز ممکن است به نوبه خود سلامت روان ما را تحتالشعاع قرار دهند.
http://www.sanatnews.ir/News//276370
برچسب ها :
خوراکی
,
سلامت
,
افسردگی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
پارلمان پاکستان حمله به ایران را محکوم کرد
آمریکا بدون تردید در تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی نقش مستقیم دارد
تاکسی هوایی با برد ۳۰ کیلومتر رونمایی شد
هواوی ۱۰۰ میلیون موبایل با سیستم عامل هارمونی فروخت
اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است
بازار ارز تجاری فعال است
فردا آخرین مهلت ثبتنام آزمون استخدامی آموزشوپرورش
تعطیلی خانه هنرمندان ایران اطلاع ثانوی
اردوغان: کابینه نتانیاهو تهدیدی برای امنیت و ثبات جهانی است
زمان برگزاری آزمونهای پایان ترم پیامنور اعلام شد
تأییدیه FDA برای نخستین ویرایشگر ژنی جهت درمان کلسترول
افزایش ۳۵۰ درصدی تعداد درخواستهای حمایت روانی صهیونیستها
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز