وزیر صنعت: جهش ۱۰ میلیارد دلاری مبادلات ایران و آفریقا در راه است
|
لزوم رفع موانع ساختاری و تسریع در اجرای توافقهای ایران و روسیه
|
دیدار رئیس اتاق بازرگانی ازبکستان و هیات تجاری با وزیر صمت در تهران
|
زمین بدون زیرساخت تحویل نمیدهیم؛ حتی اگر از ما انتقاد شود
|
بهره برداری از نخستین طرح تولید «مونازیت» در ایران و غرب آسیا
|
پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد
|
رشد ۱۸.۳ درصدی مسافران نوروزی
|
تکمیل راه آهن رشت - آستارا تا پایان دولت چهاردهم
|
تلاش میکنیم بار جادههای جنوبشرق استان تهران به ریل منتقل شود
|
عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید میکنیم
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: جذب سرمایهگذاری و مشارکت عمومی اولویت صنایع باشد
|
راهبرد رونق سرمایه گذاری برای تولید سرلوحه برنامه وزارت صمت قرار گرفت
|
تاکید وزیر راه و مسکن بر رفع چالش ها در سال سرمایه گذاری برای تولید
|
پنج شنبه 11 ارديبهشت 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تجلیل از واحدهای غذایی برتر یزد همزمان با «روز جهانی ایمنی غذا»
تاريخ:هفدهم خرداد 1402 ساعت 10:48
|
کد : 278089
|
مشاهده: 409
واحدهای غذایی برتر استان یزد در مراسمی به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا معرفی و تجلیل شدند.
دکتر «بهروز حیدری» معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در این همایش که امروز چهارشنبه هفدهم خردادماه به مناسبت روز جهانی «ایمنی غذا» در سالن همایشهای باقر العلوم یزد برگزار شد، ضمن قدردانی از فعالان این حوزه، گفت: قطعاً تولید در شرایط دشوار کنونی کشور به نوبهی خود، جهاد و کار بزرگی است.
وی با بیان این که صیانت از ایمنی و سلامت ماده غذایی یکی از رسالتهای دانشگاه علوم پزشکی است، گفت: نقش تغذیه بر سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست لذا ایمنی غذا همواره در کنار امنیت غذا بسیار حائز اهمیت است.
حیدری یکی از عوامل مهم جهت پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها و هزینههای درمانی تحمیلی به کشور را از طریق تغذیه درست، کنترل رژیمهای غذایی و اصلاح سبک زندگی افراد ذکر کرد.
این مسئول با بیان این که تولیدکنندگان همواره تلاش دارند که محصولی باکیفیت و سالم و مورد رضایت مصرفکنندکان ارائه کنند، استفاده از دانش در این رابطه را مهم و دارای جایگاه ویژهای خواند.
در این همایش ضمن تبیین اهداف ایمنی غذا و الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی، واحدهای غذایی برتر استان معرفی و از آنها تقدیر شد. در این برنامه همچنین برخی مدیران واحدهای تولید به بیان مسائل و مشکلات حوزه تولید مواد غذایی و ارائه راهکارهایی در این زمینه پرداختند.
گفتنی است؛ در حال حاضر در استان یزد ۸۸۰ واحد فعال تولید محصولات غذایی، بهداشتی و آرایشی وجود دارد که از این تعداد ۲۷۰ واحد غذایی، ۱۱۴ واحد آرایشی و بهداشتی و مابقی واحدهای کارگاهی کوچک هستند.
http://www.sanatnews.ir/News//278089
برچسب ها :
یزد
,
ایمنی غذا
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
۶۳ تا ۷۵ درصد بیماریهای روانی تا ۲۵ سالگی رخ میدهد
شرکت ایدکوپرس به عنوان واحد تولیدی نمونه استان البرز انتخاب شد
پاکستان پهپاد هند را در مرز کشمیر سرنگون کرد
السودانی به ایران تسلیت گفت
استخدام ۲۰ هزار سرایدار و ۳۰ هزار معلم
ابراز نگرانی سخنگوی گوترش نسبت به اوضاع غزه، لبنان و یمن
ابراز تاسف سازمان عفو بینالملل نسبت به وضعیت غزه
مهلت ۱۱ روزه بانک مرکزی به فعالان رمزارز
نظام نمرهدهی باید حذف شود
حضور کانون با ۱۲۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه
مدیران موظف به فراهم کردن زمینه پیشرفت زنان هستند
پیام تسلیت دبیرکل اوپک به وزیر نفت در پی حادثه بندرعباس
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز