اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
يک شنبه 11 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
چند نکته درباره پخت گوشت و مرغ فریز شده
تاريخ:بيست و هشتم خرداد 1402 ساعت 11:04
|
کد : 278682
|
مشاهده: 501
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گفت: از زمانی که گوشت یا مرغ برای یخزدایی در دمای اتاق قرار میگیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
به گزارش ایسنا، دکتر غزاله اسلامیان با اشاره به اینکه انجماد باعث میشود که باکتریها، مخمرها، کپکها و سایر میکروبهای گوشت و مرغ غیرفعال شوند، اظهار کرد: زمانی که یخ گوشت باز شود میکروبها میتوانند مجددا فعال و تکثیر شوند.
وی در پاسخ به این سوال که گوشت منجمد را میتوان مستقیما برای پختن غذا استفاده کرد یا خیر؟ گفت: این کار مشکلی برای سلامت گوشت ایجاد نمیکند ولی باید زمان پخت را تا ۵۰ درصد بیشتر در نظر بگیریم و از پخت کامل مطمئن شویم.
اسلامیان توصیه کرد: اگر گوشت یا مرغ را فریز میکنید، در قطعات کوچکتر برش دهید تا از پخت کامل آن مطمئن شوید.
وی ادامه داد: اطمینان حاصل کنید که گوشت و مرغ به دمای داخلی امن ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتیگراد) رسیده است با این حال، چند استثنا در این قانون وجود دارد؛ به عنوان مثال نباید مرغ و گوشت منجمد را در آرامپز یا در مایکروویو پخت چرا که این روشها باعث میشوند که مرغ و گوشت برای مدت طولانی در دمای ناامن باقی بماند.
وی با تاکید بر اینکه یخ زدایی گوشت و مرغ در دمای یخچال ایمنترین روش است، تصریح کرد: افرادی که وقت کمتری در اختیار دارند میتوانند از وان یا حمام آب سرد یا برنامه برفک زدایی مایکروویو خود استفاده کنند.
بنابراعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، اسلامیان در خاتمه اضافه کرد: رعایت نکات ایمنی غذایی میتواند به افراد در حفظ سلامت و جلوگیری از مسمومیت غذایی کمک کند.
http://www.sanatnews.ir/News//278682
برچسب ها :
مرغ
,
گوشت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
کشف یک سکه منحصربهفرد
چرا فدراسیون فوتبال یک سهمیهاش را به مترجم نداد؟
پیام عراقچی به وزیر خارجه الجزایر
آموزش عربی با ریتم موسیقی ایرانی
طرح کاهش زندانیان از اول آبان
مژده دایی درگذشت
دستور دادگاههای آمریکا برای ادامه پرداخت کوپن غذا
نجات ۹۹ نفر در حوادث از اول آبان تا کنون
عراقچی: برای همه احتمالات آمادهایم
مسئول دفتر حریم تهران منصوب شد
ممنوعیتی نادر در یکی از زیباترین جزایر جهان
وضعیت سیاسی و امنیتی کشور قابل قبول است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز