عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
شنبه 10 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
ماده غذایی که ابتلا به بیماری قلبی و عروقی را ۷ درصد افزایش میدهد
تاريخ:بيست و هشتم خرداد 1402 ساعت 11:05
|
کد : 278683
|
مشاهده: 578
مصرف دو وعده در هفته از این ماده غذایی احتمال بیماری قلبی و مرگ را افزایش میدهد.
به نقل از هلث، نتایج تحقیقی بزرگ و طولانیمدت نشان داده است که گوشت قرمز فرآوری نشده و هر نوع گوشت فرآوری شده با خطر بیشتر بیماریهای قلبی عروقی و مرگ مرتبط است.
مصرف دو بار در هفته گوشت فرآوری شده، گوشت قرمز یا مرغ اما نه ماهی، میزان بیماریهای قلبی عروقی را ۳ تا ۷ درصد افزایش میدهد.
علاوه بر این، مصرف دو هفتهای گوشت فرآوری شده یا حتی گوشت قرمز فرآوری نشده اما نه ماهی یا مرغ با افزایش ۳ درصدی خطر مرگ مرتبط است.
نتایج مطالعات گذشته نشان داده است که مصرف بیشتر گوشت قرمز میتواند منجر به چندین مشکل سلامتی مانند سرطان شود.
مطالعهای که توسط دکتر اسمیت و همکاران وی انجام شد، نشان داد که گوشتهای فرآوریشده و گوشت قرمز، غذاهایی هستند که به شدت با افزایش وزن مرتبط هستند.
محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالاتمتحده قبلا پیشنهاد کرده بودند که غذاهای فرآوری شده میتوانند خطر بیماری قلبی، دیابت و چاقی را افزایش دهند.
پروفسور نورینا آلن، محقق ارشد این تحقیق گفت: این تفاوت کوچک است اما ارزش تلاش برای کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده را دارد.
دکتر ویکتور ژونگ، محقق ارشد این تحقیق اظهار کرد: تغییر مصرف از غذاهای پروتئین حیوانی ممکن است یک استراتژی مهم برای کمک به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس در سطح جمعیت باشد.
گروه تحقیقاتی دادههای ۶ مطالعه مختلف را تجزیه و تحلیل کرد که شامل ۲۹هزار و۶۸۲ شرکتکننده بزرگسال با ۳۰ سال پیگیری بود.
شاید بهتر باشد مصرف این نوع غذاها را در رژیم غذایی خود کاهش دهیم و آنها را با سایر منابع پروتئینی مانند دانهها، آجیل، محصولات لبنی، حبوبات، ماهی و غذاهای دریایی جایگزین کنیم.
پروفسور لیندا ون هورن، یکی از محققان این تحقیق میگوید: ماهی، غذاهای دریایی و منابع گیاهی پروتئین مانند آجیل و حبوبات ازجمله لوبیا و نخود، جایگزینهای عالی برای گوشت هستند که کمتر مصرف میشوند.
http://www.sanatnews.ir/News//278683
برچسب ها :
بیماری قلبی
,
گوشت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
معافیت بندر چابهار از تحریمهای آمریکا
بازوی آلمانی روسنفت از تحریمهای آمریکا معاف شد
اگر زیاد مینشینید، کاکائو بخورید!
نتایج ایران در روز هشتم بازیهای آسیایی جوانان
سند تک برگ غار تاریخی "کلدر" صادر شد
ارائه تسهیلات تخفیفی اقامتی به بازنشستگان
بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی
خسارت ۱۴ میلیارد دلاری به اقتصاد آمریکا
افتتاح ۶ بازار میوه و ترهبار در شهر تهران
تلویزیون آخر هفته چه فیلمهایی پخش میکند؟
آوارگی ۴۰۰ هزار سوری در حکومت جولانی
شهری میان واقعیت و افسانه!
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز