وزیر صنعت: جهش ۱۰ میلیارد دلاری مبادلات ایران و آفریقا در راه است
|
لزوم رفع موانع ساختاری و تسریع در اجرای توافقهای ایران و روسیه
|
دیدار رئیس اتاق بازرگانی ازبکستان و هیات تجاری با وزیر صمت در تهران
|
زمین بدون زیرساخت تحویل نمیدهیم؛ حتی اگر از ما انتقاد شود
|
بهره برداری از نخستین طرح تولید «مونازیت» در ایران و غرب آسیا
|
پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد
|
رشد ۱۸.۳ درصدی مسافران نوروزی
|
تکمیل راه آهن رشت - آستارا تا پایان دولت چهاردهم
|
تلاش میکنیم بار جادههای جنوبشرق استان تهران به ریل منتقل شود
|
عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید میکنیم
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: جذب سرمایهگذاری و مشارکت عمومی اولویت صنایع باشد
|
راهبرد رونق سرمایه گذاری برای تولید سرلوحه برنامه وزارت صمت قرار گرفت
|
تاکید وزیر راه و مسکن بر رفع چالش ها در سال سرمایه گذاری برای تولید
|
جمعه 12 ارديبهشت 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
در زمان گرمازدگی چه بخوریم؟
تاريخ:بيست و هفتم تير 1402 ساعت 10:00
|
کد : 280427
|
مشاهده: 262
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی گفت: در هنگام گرمازدگی بسیاری از صیفیجات مانند خیار، هندوانه، طالبی جایگزین الکترولیتها یا مواد معدنی از دست رفته بدن خواهند شد که مصرف آنها بسیار توصیه میشود.
سیدهراضیه موسوی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به مصرف آب روزانه ۸ تا ۱۲ لیوان، اظهار کرد: برای جلوگیری از گرمازدگی مصرف آب باید افزایش پیدا کند؛ به طوریکه هر نیم الی یک ساعت، یک لیوان آب و در روز ۱۶ لیوان آب باید نوشیده شود.
وی با اشاره به خوردن سبزیجاتی همچون نخودفرنگی، گوجهفرنگی، اسفناج، فلفل سبز، کاهو، هویج، کرفس و خیار، بیان کرد: افرادی که کم آب مینوشند، غذاهای چرب، تند، شور و پرادویه استفاده میکنند و سپس در معرض هوای گرم قرار میگیرند و زمینه گرمازدگی را برای خود فراهم میکنند.
موسوی خوردن هندوانه، لیموترش، توتفرنگی، هلو، طالبی و ... را توصیه و اذعان کرد: حتما آب یا نوشیدنیهای حاوی الکترولیت مصرف کنید. همچنین مصرف خاکشیر، آب زرشک و شربت سکنجبین در فصل تابستان توصیه میشود. گیاه دارویی خاکشیر، تببر و مسکن بوده و مصرف آن برای تسکین التهاب پوست، درمان کهیر و کاهش دمای بدن توصیه میشود.
وی خاطرنشان کرد: آب آلبالو یا دمنوش آلبالوی ترش علاوه بر رفع عطش و تشنگی، برای افرادی که فشارخون بالا دارند، بسیار مفید است. هر چقدر نوشیدنیها شیرینتر باشند، گرمی آنها بیشتر است. به همین دلیل توصیه میشود که آن را به صورت خام یا شربت کمشیرین استفاده کنید.
http://www.sanatnews.ir/News//280427
برچسب ها :
گرمازدگی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
۶۳ تا ۷۵ درصد بیماریهای روانی تا ۲۵ سالگی رخ میدهد
شرکت ایدکوپرس به عنوان واحد تولیدی نمونه استان البرز انتخاب شد
پاکستان پهپاد هند را در مرز کشمیر سرنگون کرد
السودانی به ایران تسلیت گفت
استخدام ۲۰ هزار سرایدار و ۳۰ هزار معلم
ابراز نگرانی سخنگوی گوترش نسبت به اوضاع غزه، لبنان و یمن
ابراز تاسف سازمان عفو بینالملل نسبت به وضعیت غزه
مهلت ۱۱ روزه بانک مرکزی به فعالان رمزارز
نظام نمرهدهی باید حذف شود
حضور کانون با ۱۲۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه
مدیران موظف به فراهم کردن زمینه پیشرفت زنان هستند
پیام تسلیت دبیرکل اوپک به وزیر نفت در پی حادثه بندرعباس
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز