اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
يک شنبه 11 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
کاهش چربی با هل
تاريخ:بيست و چهارم مرداد 1402 ساعت 12:58
|
کد : 281881
|
مشاهده: 209
نتایج تحقیق جدید طیف وسیعی از مزایای سلامتی و رژیم غذایی مصرف هل ازجمله افزایش اشتها، کاهش چربی و کاهش التهاب و تبدیل این ادویه به یک ماده با ارزش غذایی بالا را نشان داد.
به نقل از مدیکالنت، محقق اصلی این تحقیق، دکتر لوئیس سیسنروس-زوالوس، استاد باغبانی و علوم غذایی، گروه علوم باغبانی در کالج کشاورزی و علوم زیستی تگزاس و دانشمند وابسته به موسسه پیشرفت سلامت از طریق کشاورزی در تگزاس آمریکا، گفت: یافتههای این تحقیق نشان میدهد که هل میتواند یک انتخاب غذایی سالم باشد و مصرف آن میتواند به حفظ وزن بدون چربی بدن و کاهش چربی کمک کند.
دکتر آمیت دینگرا، رئیس گروه علوم باغبانی اظهار کرد: برنامه تحقیقاتی پروفسور سیسنروس-زوالوس در حال کشف مبنای اساسی چگونگی تأثیر محصولات مختلف باغبانی بر سلامت انسان است. این کار بهطور مستقیم با تمرکز پایداری، سلامتی و امنیت غذایی بخش ما هماهنگ است.
هل یک ادویه محبوب در بسیاری از نقاط جهان است و یافتههای این تحقیق باید محبوبیت آن را افزایش دهد. این ادویه دارای طعم گیاهی گرم و عطری آن ترکیبی از عطر اکالیپتوس، نعناع و فلفل است.
سیسنروس-زوالوس توضیح داد: هل ادویهای است که در ایالاتمتحده کمتر شناخته شده اما در سایر نقاط جهان بسیار رایج است. آنچه ما دریافتیم این است که این ادویه کوچک میتواند کالری بسوزاند و وزن بدن را حفظ کند و اشتها و مصرف غذا را افزایش دهد.
فواید سلامتی هل
این مطالعات با استفاده از نمونههای حیوانی زنده و استفاده از دوزهای مختلف دانه هل در یک رژیم غذایی منظم انجام شد. محققان دریافتند که هل اشتها و مصرف انرژی و کاهش توده چربی را افزایش میدهد.
این تحقیق همچنین دوزهای تخمینی را برای انسان ارائه کرد؛ مصرف حداقل ۷۷ میلیگرم هل برای یک فرد بالغ حدود ۱۳۲ پوند است. این دوز مفید را میتوان از مصرف حداقل ۸ تا ۱۰ غلاف هل در روز بهدست آورد.
این یافتهها تأیید کرد که هل مدارهای عصبی را تعدیل میکند که لیپولیز بافت چربی و متابولیسم اکسیداتیو میتوکندری را در کبد و ماهیچههای اسکلتی تنظیم میکند.
سیسنروس-زوالوس خاطرنشان کرد: سایر مطالعات مرتبط نشان دادهاند که هل دارای خواص ضد التهابی است. نتایج تحقیقات وی نشان میدهد که هل ممکن است التهاب با درجه پایین که میتواند منجر به التهاب مزمن و ایجاد طیف وسیعی از بیماریها شود را کاهش دهد.
وی افزود: گروه ما فرصتی شگفتانگیز برای استفاده از هل بهعنوان یک تقویتکننده کلی سلامت پیدا کرده است. از دانههای هل با این قابلیت جدید میتوان در صنایع مختلف از جمله صنعت ورزش، غذاهای کاربردی و مکملهای غذایی برای تولید غذاهای سالمتر استفاده کرد.
ایجاد فرصتهای اقتصادی
سیسنروس-زوالوس ابراز کرد: نتایچ این تحقیق نشان داد که مصرف هل به کاهش اشتها و کاهش وزن کمک میکند. وی معتقد است که این قابلیت جدید کشف شده در هل میتواند در بازار رو به رشد تغذیه ورزشی یا بهعنوان کمکی برای افزایش اشتها در افراد در دوره نقاهت استفاده شود.
طیف وسیعی از محصولات بهداشتی بالقوه برای هل و ترکیبات طبیعی آن وجود دارد.
این کشف هم برای مصرفکنندگان آگاه و هم برای کشاورزان گواتمالایی یک پیروزی است. در حال حاضر، بیش از ۳۵۰ هزار خانواده در گواتمالا وجود دارد که در جنگلهای استوایی به کشت گلخانهای پایدار و زیستمحیطی هل مشغول هستند.
سیسنروس-زوالوس در پایان اضافه کرد: هل از نظر اقتصادی برای گواتمالا اهمیت زیادی دارد. گسترش استفاده از آن در ایالات متحده و در سطح جهان میتواند برای کشاورزان ثبات فراهم کند و در بحران مهاجرت مشاهده شده در سالهای اخیر کمک کند.
یافتههای این تحقیق در مقالهای تحت عنوان «مصرف دانههای هل با تعدیل مدارهای عصبی که لیپولیز بافت چربی و متابولیسم اکسیداتیو میتوکندری در کبد و ماهیچههای اسکلتی را تنظیم میکنند، مصرف انرژی را افزایش میدهد و توده چربی را کاهش میدهد» در مجله بینالمللی علوم مولکولی(Molecular Sciences ) منتشر شد.
http://www.sanatnews.ir/News//281881
برچسب ها :
چربی
,
هل
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
ترافیک در برخی از محورهای منتهی به تهران
هوش مصنوعی، «رابین ویلیامز» را زنده کرد!
پرواز طلایی بیتکوین در آبان؛ ارزش بازار از دو تریلیون دلار گذشت
واریز سود سهامداران ۱۸ شرکت در هفته نخست آبان
دو عنوان قهرمانی سیدمحمد امین طباطبایی در گرندپری فرانسه
طارمی تعقیب کننده هم تیمی خود در صدرجدول گلزنان لیگ یونان
سه فینالیست و سه شانس مدال برنز برای ملی پوشان کاراته ایران در روسیه
۳.۳ میلیارد کیلووات ساعت برق در بورس انرژی فروخته شد
رونمایی از دوچرخههای برقی جدید با طراحی اقتصادی و کوهستانی
ورود آبنباتهای دودزا به بازار غیررسمی و هشدار سازمان غذا و دارو
لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی اصلاح شد
قالیباف: توافق با تلگرام از اساس کذب است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز