ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
چهارشنبه 26 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
کاهش چربی با هل
تاريخ:بيست و چهارم مرداد 1402 ساعت 12:58
|
کد : 281881
|
مشاهده: 194
نتایج تحقیق جدید طیف وسیعی از مزایای سلامتی و رژیم غذایی مصرف هل ازجمله افزایش اشتها، کاهش چربی و کاهش التهاب و تبدیل این ادویه به یک ماده با ارزش غذایی بالا را نشان داد.
به نقل از مدیکالنت، محقق اصلی این تحقیق، دکتر لوئیس سیسنروس-زوالوس، استاد باغبانی و علوم غذایی، گروه علوم باغبانی در کالج کشاورزی و علوم زیستی تگزاس و دانشمند وابسته به موسسه پیشرفت سلامت از طریق کشاورزی در تگزاس آمریکا، گفت: یافتههای این تحقیق نشان میدهد که هل میتواند یک انتخاب غذایی سالم باشد و مصرف آن میتواند به حفظ وزن بدون چربی بدن و کاهش چربی کمک کند.
دکتر آمیت دینگرا، رئیس گروه علوم باغبانی اظهار کرد: برنامه تحقیقاتی پروفسور سیسنروس-زوالوس در حال کشف مبنای اساسی چگونگی تأثیر محصولات مختلف باغبانی بر سلامت انسان است. این کار بهطور مستقیم با تمرکز پایداری، سلامتی و امنیت غذایی بخش ما هماهنگ است.
هل یک ادویه محبوب در بسیاری از نقاط جهان است و یافتههای این تحقیق باید محبوبیت آن را افزایش دهد. این ادویه دارای طعم گیاهی گرم و عطری آن ترکیبی از عطر اکالیپتوس، نعناع و فلفل است.
سیسنروس-زوالوس توضیح داد: هل ادویهای است که در ایالاتمتحده کمتر شناخته شده اما در سایر نقاط جهان بسیار رایج است. آنچه ما دریافتیم این است که این ادویه کوچک میتواند کالری بسوزاند و وزن بدن را حفظ کند و اشتها و مصرف غذا را افزایش دهد.
فواید سلامتی هل
این مطالعات با استفاده از نمونههای حیوانی زنده و استفاده از دوزهای مختلف دانه هل در یک رژیم غذایی منظم انجام شد. محققان دریافتند که هل اشتها و مصرف انرژی و کاهش توده چربی را افزایش میدهد.
این تحقیق همچنین دوزهای تخمینی را برای انسان ارائه کرد؛ مصرف حداقل ۷۷ میلیگرم هل برای یک فرد بالغ حدود ۱۳۲ پوند است. این دوز مفید را میتوان از مصرف حداقل ۸ تا ۱۰ غلاف هل در روز بهدست آورد.
این یافتهها تأیید کرد که هل مدارهای عصبی را تعدیل میکند که لیپولیز بافت چربی و متابولیسم اکسیداتیو میتوکندری را در کبد و ماهیچههای اسکلتی تنظیم میکند.
سیسنروس-زوالوس خاطرنشان کرد: سایر مطالعات مرتبط نشان دادهاند که هل دارای خواص ضد التهابی است. نتایج تحقیقات وی نشان میدهد که هل ممکن است التهاب با درجه پایین که میتواند منجر به التهاب مزمن و ایجاد طیف وسیعی از بیماریها شود را کاهش دهد.
وی افزود: گروه ما فرصتی شگفتانگیز برای استفاده از هل بهعنوان یک تقویتکننده کلی سلامت پیدا کرده است. از دانههای هل با این قابلیت جدید میتوان در صنایع مختلف از جمله صنعت ورزش، غذاهای کاربردی و مکملهای غذایی برای تولید غذاهای سالمتر استفاده کرد.
ایجاد فرصتهای اقتصادی
سیسنروس-زوالوس ابراز کرد: نتایچ این تحقیق نشان داد که مصرف هل به کاهش اشتها و کاهش وزن کمک میکند. وی معتقد است که این قابلیت جدید کشف شده در هل میتواند در بازار رو به رشد تغذیه ورزشی یا بهعنوان کمکی برای افزایش اشتها در افراد در دوره نقاهت استفاده شود.
طیف وسیعی از محصولات بهداشتی بالقوه برای هل و ترکیبات طبیعی آن وجود دارد.
این کشف هم برای مصرفکنندگان آگاه و هم برای کشاورزان گواتمالایی یک پیروزی است. در حال حاضر، بیش از ۳۵۰ هزار خانواده در گواتمالا وجود دارد که در جنگلهای استوایی به کشت گلخانهای پایدار و زیستمحیطی هل مشغول هستند.
سیسنروس-زوالوس در پایان اضافه کرد: هل از نظر اقتصادی برای گواتمالا اهمیت زیادی دارد. گسترش استفاده از آن در ایالات متحده و در سطح جهان میتواند برای کشاورزان ثبات فراهم کند و در بحران مهاجرت مشاهده شده در سالهای اخیر کمک کند.
یافتههای این تحقیق در مقالهای تحت عنوان «مصرف دانههای هل با تعدیل مدارهای عصبی که لیپولیز بافت چربی و متابولیسم اکسیداتیو میتوکندری در کبد و ماهیچههای اسکلتی را تنظیم میکنند، مصرف انرژی را افزایش میدهد و توده چربی را کاهش میدهد» در مجله بینالمللی علوم مولکولی(Molecular Sciences ) منتشر شد.
http://www.sanatnews.ir/News//281881
برچسب ها :
چربی
,
هل
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
افزایش ترددها از مرز ارمنستان
چشمی به دیدار النصر نرسید
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
آخرين اخبار
افت ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس
نسخهای برای پاکسازی ذهن و تقویت تمرکز
یک کشف جدید درباره جهش ژن آلزایمر
رشد قیمت طلا و سکه امروز سهشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴
حفظ و نجات درختان پسته با محصول ایرانساخت
۵ محصول جدید منطقه بین المللی نوآوری ایران رونمایی شد
اسلامی: ملت ایران تهدیدپذیر نیست
معرفی «روبولگال»؛ نخستین ربات وکیل ایرانی
غیبت طبقۀ متوسط حتی در پلتفرم
چین علیه غولهای تراشهسازی آمریکا دست به اقدام زد
آیا ترکیه در مسیر زوال دموکراسی است؟
تیم کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز