وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
وزیر صمت: تولیدکنندگان برای بازگشت ارز تا ۱۵ ماه مهلت میگیرند
|
اتابک: صنایع با کمبود برق و گاز مواجهاند؛ دو سند صنعتی ابلاغ شد
|
قطع وابستگی فولاد مبارکه به زایندهرود با انتقال آب دریا
|
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
پنج شنبه 4 دی 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
شستن سبزیجات با نمک و سرکه راهی مطمئن است؟
تاريخ:سيزدهم شهريور 1402 ساعت 09:13
|
کد : 282453
|
مشاهده: 238
یک کارشناس تغدیه شبکه بهداشت و درمان در چهارمحال و بختیاری در خصوص استفاده از نمک یا سرکه برای ضدعفونی کردن سبزیجات، گفت: برخی باکتریها طیف میکروارگانیسم آنها نمک دوست و اسید دوست هستند، با قرارگیری در محیط نمکی و اسیدی تکثیر بیشتری پیدا میکنند و از طرفی نمک و سرکه توانایی نابود کردن تمامی باکتریها و میکروبها را ندارند.
زهرا آزاد شهرکی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به فواید مصرف سبزیجات، اظهار کرد: همواره در توصیههای غذای سالم عنوان میشود که روزانه حداقل سه واحد سبزیجات مصرف شود و طبق گفته متخصصان تغذیه به غیر از افرادی که مشکلات کلیوی دارند، مابقی افراد باید مصرف سبزیجات خود را به حداکثر برسانند.
آزاد افزود: اگر سبزیجات به خوبی شسته نشوند، همه خواصی که از آنها انتظار داریم با آلودگیها و انگلها از بین میرود، بنابرین شست وشوی سبزیجات به دلیل اینکه اغلب خام مصرف میشوند بسیار حائز اهمیت است.
این کارشناس تغدیه شبکه بهداشت و درمان با اشاره به اینکه وزارت بهداشت دستور عملی را برای شست و شوی سبزیجات تهیه کرده است، تصریح کرد: قبل از شست و شوی سبزیجات باید گل و لای، برگهای زرد و پلاسیده، کود و هر چیز اضافی آن را به خوبی برطرف کنیم و پس از دست زدن به سبزیهای آلوده، شست و شوی دستها با مایع دستشوی بسیار پراهمیت است.
آزاد تاکید کرد: در مرحله اول با فشار آب سرد اجسام خارجی را از سبزیجات بیرون کشیده و در مرحله دوم استفاده از مایع ظرفشویی طبق دستور عمل وزارت بهداشت استفاده شود به طوری که به ازای هر لیتر آب دو قطره مایع ظرفشویی استفاده شود سپس اجازه می دهیم پنج دقیقه سبزیجات داخل این مایع کف و آب بماند. بعد از پنج دقیقه سبزیها را به آرامی از درون ظرف به سبد آبکش منتقل میکنیم تا انگلها و کیستها دوباره به سبزیجات منتقل نشوند.
وی در ادامه بیان کرد: مایع ظرفشویی به دلیل اینکه لیز است تخم انگلها و کیستها را در انتهای ظرف تهنشین میکند.
این کارشناس تغدیه با اشاره به اینکه در مرحله سوم باید به ازای هر پنج لیتر آب نصف قاشق مایع ضدعفونی کننده مانند کلر مخلوط کرده و سبزیجات را به این مایع اضافه کنیم، گفت: در واقع در این مرحله گندزدایی انجام میشود. باید یادمان باشد سبزیجات بیش از پنج دقیقه در مایع ضدعفونی نمانند و پس از آن سبزیجات را از ظرف خارج کرده و در مرحله آخر با فشارآب سرد آبکشی را انجام میدهیم.
آزاد تصریح کرد: در صورتیکه مقادیر مصرفی مواد ضدعفونیکننده و زمان ماندن سبزیجات در آن به درستی رعایت شود، هیچ مشکلی برای سلامتی افراد ایجاد نخواهد شد.
این کارشناس تغذیه در خصوص استفاده از نمک یا سرکه برای ضدعفونی کردن سبزیجات، گفت: برخی باکتریها طیف میکروارگانیسم آنها نمک دوست و اسید دوست هستند، با قرارگیری در محیط نمکی و اسیدی تکثیر بیشتری پیدا میکنند و از طرفی نمک و سرکه توانایی نابود کردن تمامی باکتریها و میکروبها را ندارند.
وی خاطر نشان کرد: تاکنون ماده قابل اطمینان دیگری به جز مایع ظرفشویی و کلر برای شست و شوی سبزیجات از سوی وزارت بهداشت اعلام نشده است.
http://www.sanatnews.ir/News//282453
برچسب ها :
سبزیجات
,
ضدعفونی کننده
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
آخرين اخبار
آیا مصرف ویتامین دی باعث افزایش وزن میشود؟
چه کسی مسئول وضع فعلی کشور است؟
بازدید کیم از محل ساخت زیردریایی هستهای کره شمالی
تلویزیون آخر هفته چه فیلمهایی پخش میکند؟
تکشاخ، خز روباه و درخت کریسمس در آسمان!
دستورکار کمیسیون های مجلس
پایان دادن به فقر جهانی چقدر هزینه خواهد داشت؟
چرا کاهش تورم اینقدر سخت شده است؟
احتمال وقوع سوزباد و انحراف از مسیرهای کوهستانی
ضرورت تقویت نقش داروسازان در ترک سیگار
شکست مدل صادراتی آلمان
بزرگترین شرکت پالایش هند واردات نفت روسیه را از سر میگیرد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز