اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
چهارشنبه 14 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
کدام نانها ارزش غذایی بیشتری دارند؟
تاريخ:بيست و ششم شهريور 1402 ساعت 10:21
|
کد : 282844
|
مشاهده: 251
فرماندار سمنان گفت: نانهای تیرهتر ارزش غذایی بیشتری دارند و برخلاف باور عموم نانهای سفید ارزش غذایی کمتری دارند.
محمد بهرامی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سفید بودن نانها به معنای کیفیت مطلوب آنها نیست.
وی با بیان اینکه کارشناسان این حوزه بر مصرف نان سبوسدار تاکید دارند، ادامه داد: نانهای تیرهتر بهدلیل برخورداری از مقادیر بیشتری از سبوس ارزش غذایی بیشتری دارند.
وی با بیان اینکه تیرگی نان به هیچ عنوان به معنای کیفیت پایین آن نیست، ادامه داد: نانواها موظفند که نانی که در دسترس مردم قرار میدهند از نظر میزان سبوس و دیگر موادمغذی استانداردهای لازم را داشته باشند.
فرماندار سمنان با بیان اینکه بخشی مهمی از مواد مغذی آرد در سبوس آن قرار دارد، توصیه کرد: باید در زمینه مصرف نانهای سبوسدار فرهنگسازی بیشتری صورت گیرد.
وی از رسانهها خواست در زمینه آموزش عمومی مردم در حوزه موادغذایی و از جمله نان تلاش بیشتری داشته باشند.
بهرامی از افزایش قابل توجه نظارتها بر خبازیهای این شهرستان در یکی دو سال اخیر خبر داد و خاطرنشان کرد: خوشبختانه با توجه به افزایش نظارتها در این یکی دو سال شاهد افزایش کیفیت نان در سطح شهرستان بودیم.
فرماندار سمنان از فعالیت نانوایی های کشیک در شهرستان خبر داد و گفت: با توجه به عبور میلیونی زوار حرم مطهر رضوی از شهر سمنان خبازی هایی که در مسیر عبور زوار قرار دارند مورد نظارت بیشتری قرار گرفتند.
وی از افزایش سهمیه برخی از خبازیهای فعال و با کیفیت در سطح شهرستان خبر داد و تصریح کرد: این افزایش سهمیه ها از طریق صلاحیت سنجی صورت گرفته انجام شده است.
وی با بیان اینکه در گذشته خبازی های شهرستان سمنان کمترین سرانه آرد را در سطح استان داشتند خاطرنشان کرد: سرانه آرد در مرکز استان ۵.۹ درصد بوده و این در حالی است که میانگین این شاخص در استان ۷.۲ درصد است. این شاخص در برخی شهرها به ۱۴ و ۱۵ درصد هم میرسد.
http://www.sanatnews.ir/News//282844
برچسب ها :
نان
,
ارزش غذایی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
بخش اکتشاف نیاز جدی به ماشینآلات حفاری دارد
شهادت ۲۶ دانشآموز تهرانی در جنگ ۱۲ روزه
مرگ یک بازیگر مطرح
درخواست فرانسه از لبنان برای بازداشت ۳ ژنرال ارشد نظام اسد
توضیحات کارگردان «محکوم» درباره گریم پژمان جمشیدی
سقوط صنعت شیل آمریکا با نفت ۵۰ دلاری
آمریکا بیش از هر زمان دیگری در انزوا قرار دارد
وضعیت دما و بارش کشور تا اواخر آذرماه
کارت شرکت در آزمون وکالت ۱۴۰۴ منتشر شد
باید فرآیندهای اضافه را حذف کنیم؛ به فکر بیکاری افراد نباشیم
حکم جدید سعید مقیسه در صداوسیما
ماجرای هواپیمایی که رنگ آبی، آن را از پرواز مافوقصوت محروم کرد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز