معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
|
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
|
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
|
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
|
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
|
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
|
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
|
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساختهای صنعتی ایران در حملات اخیر
|
مشوق سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی تا پایان سال تمدید شد
|
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری میان ایران و تاجیکستان
|
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
|
تأمین یارانه مورد نیاز بخشهای آسیبپذیر تولید و صنعت بهطور هدفمند
|
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
يک شنبه 26 مهر 1405
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
میزان ورود گردشگران خارجی به کشور ۳۸ درصد افزایش یافت
تاريخ:هشتم مهر 1402 ساعت 11:58
|
کد : 283282
|
مشاهده: 881
به گزارش صنعت نیوز، معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: طی ۶ ماهه اول امسال ورود سه میلیون و ۳۵۴ هزارنفر گردشگر خارجی به کشور ثبت شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۳۸ درصدی را نشان می دهد.
به گزارش صنعت نیوز، معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: طی ۶ ماهه اول امسال ورود سه میلیون و ۳۵۴ هزارنفر گردشگر خارجی به کشور ثبت شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۳۸ درصدی را نشان می دهد.
علی اکبر شالبافیان در حاشیه برگزاری ۲ رویداد فرهنگی در گفت و گو با خبرنگاران در خصوص برنامه های وزارت میراث فرهنگی برای لغو روادید اظهارکرد: هم اکنون برنامه های لغو روادید با کشور عراق انجام شده و با کشور روسیه نیز از ماه گذشته به سرانجام میرسید به طوری که دوشنبه هفته گذشته اولین گروه از این اقدام وارد کشور شدند.
این مسوول ادامه داد: برای کشور چین نیز در حوزه ۲۰ کشور توصیه شده قرار گرفته ایم و در مجموع لغو روادید با سایر کشورها به دولت پیشنهاد شده است.
وی با اشاره به اینکه سالانه یکهزار و ۵۰۰ جشنواره در کشور برگزار می شود، افزود: از این تعدد بیش از ۳۰ جشنواره به استان زنجان اختصاص دارد.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، با بیان اینکه برگزاری چنین رویدادهایی ریشه فرهنگی داشته و به توسعه کشور کمک می کند، گفت: انسجامی که بین خانواده در برگزاری تهیه آش و رقابت پیش رویداد داشته نمود عینی این مساله است.
این مسوول با بیان اینکه استمرار چنین رویدادهای به جذب بیشتر گردشگر کمک می کند، ادامه داد: شانزدهمین دوره جشنواره ملی آش به هدف اصلی خود همان انسجام بخشی رسیده است که امیدواریم از سال های آینده حضور شرکت کنندگان خارجی نیز اضافه شود.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: برای جذب بیشتر گردشگر در این استان باید کارها و اقدامات بیشتری انجام گیرد.
شالبافیان با بیان اینکه زنجان شهر جهانی ملیه است و این شهر می تواند به غیر از این رشته هنری، میزبان سایر هنرهای دستی باشد افزود: با همکاری بین بخشی پروژه سبزه میدان زنجان محوری برای فروش صنایع دستی شده است.
این مسوول ادامه داد: در این میان استان زنجان آماده پذیرش تورهای بیش از ۲ ر روز را دارد که لازمه آن تکمیل زیر ساخت های لازم است.
وی با بیان اینکه در حوزه گردشگری سبز هم استان های مختلفی وظایف خواهند داشت گفت: همچنین در حوزه مدیریت مصرف انرژی به ویژه گاز،مدیریت آب و نحوه آب خاکستری، دفع فاضلاب و پسماند برنامههایی در نظر گرفته شده است.
به گفته شالبافیان استان های کردستان، آذربایجان شرقی و اصفهان در طرح بهینه سازی مصرف گاز مشارکت خوبی داشتند که امیدواریم استان زنجان نیز در این طرح مشارکت جدی داشته باشد.
این مسوول خاطرنشان کرد: صندوق کارآفرینی امید این استان نیز برای حمایت از حوزه صنایع دستی اقدامی مهم را انجام داده است.
به گفته وی، این صندوق به به برگزیدگان اول تا سوم جشنواره وام ۳۰۰، ۲۰۰ میلیون و ۱۵۰ میلیون تومانی خواهد داد.
http://www.sanatnews.ir/News//283282
برچسب ها :
گردشگران
,
خارجی
,
کشور
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
تنها ۱۵ درصد سرمایهگذاری پتروشیمی از بخش خصوصی واقعی بوده است
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
فرصت اندک برای استفاده از منابع نفتی
آخرين اخبار
رای حداکثری کمیسیون امنیت ملی مجلس به وزیر پیشنهادی دفاع
تأکید بر شناسایی آمران و عاملان ترور ۲ بانوی شهیده در سیستان و بلوچستان
پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال در مسابقات جهانی
دیدار عراقچی و دبیر کل جدید سازمان همکاری اسلامی
اسفناج سمی تعدادی از شهروندان بجنوردی را راهی بیمارستان کرد
عراقچی: صلح را نمیتوان با تهدید به نابودی بنا کرد
آزاد ارمکی: نسل جدید فرصتی طلایی برای ایران است
انفجار دومین سوپر نفتکش متخلف بعد از برخورد با مین در تنگه هرمز
هوش مصنوعی در خدمت تشخیص دقیقتر بیماریها
مستانه مهاجر: به مخاطب بیحوصله محتوا دهیم
۱۰۰۰ میلیارد تومان فروش سینما در ۷ ماه
ضرورت رفع موانع دسترسی افراد دارای آسیب بینایی
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز