اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
يک شنبه 11 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
مصرف میوه و سبزی دوران کودکی تضمین کننده سلامت بزرگسالی
تاريخ:ششم آبان 1402 ساعت 13:56
|
کد : 284293
|
مشاهده: 474
ایسنا/خراسان رضوی مصرف میوهها و سبزیجات سلامت کلی روده را بهبود میبخشد.
به نقل از ارث، بدن انسان اکوسیستم پیچیدهای دارد که میزبان تریلیونها باکتری است و بهطور قابلتوجهی بر رفاه ما تأثیر میگذارند. تنوع این جامعه از میکروارگانیسمها به ویژه در روده ما، نقشی اساسی در سلامت کلی ما ایفا میکند با این حال، منابعی که به این تنوع کمک میکنند مدتهاست موضوع کنجکاوی و تحقیق علمی بوده است.
تحقیقات بر اهمیت انتقال میکروبیومهای مادر به نوزادان در هنگام تولد و از طریق شیردهی تاکید کرده است. با این حال، موضوع به همین جا متوقف نمیشود زیرا محققان همچنان به کشف منابع بیشتری که به تنوع باکتریایی ما کمک میکند، ادامه میدهند.
این تحقیق بر روی میکروارگانیسمهای مشتق شده از مواد گیاهی، به ویژه میوهها و سبزیجات متمرکز شد و یافتههای این مطالعه ارتباط مستقیمی بین محتوای گیاهی رژیم غذایی ما و ترکیب جامعه باکتریایی روده ما را نشان میدهد.
مصرف مکرر میوه و سبزیجات تأثیر قابلتوجهی در افزایش جمعیت باکتریهای مرتبط با میوه و سبزیجات در روده انسان دارد. بهطور قابل توجهی، اوایل کودکی به عنوان یک دوره حیاتی برای این باکتریهای مرتبط با گیاهان در روده ظاهر میشود. این کشف به پیامدهای درازمدت سلامتی بر اساس عادات غذایی شکل گرفته در سالهای اولیه زندگی اشاره دارد.
پیامدهای این تحقیق برای بخشهای مختلف ازجمله کشاورزی، تولید موادغذایی و مراقبتهای بهداشتی است و بهطور کلی، تغذیه شخصی بهطور بالقوه میتواند رابطه ما با غذا و تندرستی را متحول کند.
یافتههای مطالعه کنونی در مجله Gut Microbes منتشر شده است.
http://www.sanatnews.ir/News//284293
برچسب ها :
سبزیجات
,
میوه
,
کودکان
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
کشف یک سکه منحصربهفرد
چرا فدراسیون فوتبال یک سهمیهاش را به مترجم نداد؟
پیام عراقچی به وزیر خارجه الجزایر
آموزش عربی با ریتم موسیقی ایرانی
طرح کاهش زندانیان از اول آبان
مژده دایی درگذشت
دستور دادگاههای آمریکا برای ادامه پرداخت کوپن غذا
نجات ۹۹ نفر در حوادث از اول آبان تا کنون
عراقچی: برای همه احتمالات آمادهایم
مسئول دفتر حریم تهران منصوب شد
ممنوعیتی نادر در یکی از زیباترین جزایر جهان
وضعیت سیاسی و امنیتی کشور قابل قبول است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز