اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
شنبه 10 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
این علائم یعنی زیاده روی در مصرف پروتئین
تاريخ:سی ام آبان 1402 ساعت 10:52
|
کد : 285224
|
مشاهده: 275
زیاده روی در مصرف پروتئین نهتنها میتواند به کلیهها آسیب برساند بلکه میتواند بدن را خشک کند و احساس تشنگی شدیدی بهوجود بیاورد. دلیلش هم به افزایش میزان نیتروژن در بدن برمیگردد که سمی محسوب میشود.
مصرف بیش از حد پروتئین عوارض خطرناکی می تواند برای سلامت شما داشته باشد که بهتر است در مصرف آن مراعات کنید.
به گزارش صد آنلاین ، با اینکه پروتئین به رشد عضلانی کمک میکند، گرسنگی را کاهش میدهد و نقش مثبتی در کاهش وزن دارد اما زیادهروی در مصرف این درشتمغذی میتواند پیامدهای منفی و ناگواری برای سلامت ما داشته باشد. قاعده کلی این است که مردان سالم بهازای هر 450 گرم از وزنشان باید 0.45 گرم پروتئین دریافت کنند، درحالی که این میزان برای زنان سالم حدودا 0.35 گرم است. البته افراد کمتحرک باید درباره پروتئین مورد نیاز بدنشان با متخصصان تغذیه مشورت کنند.
1- احساس تشنگی شدید
زیادهروی در مصرف پروتئین نهتنها میتواند به کلیهها آسیب برساند بلکه میتواند بدن را خشک کند و احساس تشنگی شدیدی بهوجود بیاورد. دلیلش هم به افزایش میزان نیتروژن در بدن برمیگردد که سمی محسوب میشود. بدن در چنین حالتی از دفع مایعات و آب موجود در خودش برای دفع نیتروژن کمک میگیرد درحالی که همین روند میتواند احساس تشنگی شدیدی ایجاد کند.
2- بوی بسیار بد دهان
امروزه بسیاری از افرادی که مصرف کربوهیدراتها را شدیدا کاهش میدهند، از انبوه منابع پروتئینی بهعنوان جایگزین استفاده میکنند اما نمیدانند که چنین کاری بوی بسیار بدی در دهان بهوجود میآورد. درواقع، وقتی که کربوهیدرات کافی دریافت نمیکنید، بدن هم چربیها و پروتئینها را در فرایند خاصی بهنام کتوز تبدیل به سوخت میکند. اما کتوز بوی بسیار بدی بهوجود میآورد که حتی با استفاده از نخدندان یا مسواک هم برطرف نمیشود. استفاده متعادل از کربوهیدراتهای مناسب در کنار منابع پروتئین و همچنین استفاده کافی از مایعات در طول روز به رفع این بوی بد کمک میکند.
3- وارد کردن فشار به کلیهها
وقتی که استیک، سینه مرغ یا دیگر منابع پروتئینی عضلهساز را مصرف میکنید، همزمان نیتروژن هم دریافت خواهید کرد که بهطور طبیعی در اسیدهای آمینه سازنده پروتئینها یافت میشود. اگر میزان دریافت پروتئین در محدوده عادی باشد، این نیتروژن بدون آسیبرسانی به بدن و بدون مشکل دفع میشود اما زیادهروی در مصرف پروتئین نهایتا کلیهها را برای دفع کردن نیتروژن مازاد تحت فشار قرار میدهد. این روند در کوتاهمدت مشکل خاصی بهوجود نمیآورد اما در طولانیمدت خطر آسیبدیدگی کلیهها را بیشتر میکند.
4- ایجاد احساس تهوع
وقتی که در مصرف پروتئینها زیادهروی میکنید، آنزیمهای گوارشی نمیتوانند با حجم بالای پروتئینهای دریافت شده سازگار شوند. این روند به سوءهاضمه و شکلگیری احساس تهوع منتهی خواهد شد. کاهش حجم پروتئینهای دریافتی باید این مشکل گوارشی را برطرف کند. استفاده متعادل از پروتئینهای باکیفیت در کنار کربوهیدراتهای پیچیده برای مقابله با این مشکل توصیه میشود.
5- افزایش چربی شکمی
زیادهروی در مصرف پروتئین نهتنها باعث افزایش وزن میشود بلکه این اضافهوزن عمدتا در قالب چربی شکمی نمایان خواهد شد. بهگفته متخصصان تغذیه، حداکثر پروتئینی که بدن در هر وعده غذایی میتواند در هضم و جذبش موفق عمل کند، 30 گرم است. پروتئین دریافت شده اضافی عمدتا در قالب چربی ذخیره میشود درحالی که اسیدهای آمینه اضافی هم بهراحتی دفع خواهند شد.
6- کاهش طول عمر
براساس مطالعه منتشر شده در Cell Metabolism، خطر مرگ بر اثر سرطان در میان افرادی که بیشازحد از منابع پروتئینی حیوانی استفاده میکنند، حدودا 4 برابر بیشتر از کسانی است که رژیم کمپروتئین دارند. طبق گزارش منتشر شده در WebMD، گروه دیگری از محققان هم دریافتهاند که اساسا خطر مرگ در میان افرادی که بیشازحد از پروتئین استفاده میکنند، 66 درصد بیشتر از کسانی است که کمتر از پروتئین استفاده میکنند.
http://www.sanatnews.ir/News//285224
برچسب ها :
پروتئین
,
سلامت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
کشف یک سکه منحصربهفرد
چرا فدراسیون فوتبال یک سهمیهاش را به مترجم نداد؟
پیام عراقچی به وزیر خارجه الجزایر
آموزش عربی با ریتم موسیقی ایرانی
طرح کاهش زندانیان از اول آبان
مژده دایی درگذشت
دستور دادگاههای آمریکا برای ادامه پرداخت کوپن غذا
نجات ۹۹ نفر در حوادث از اول آبان تا کنون
عراقچی: برای همه احتمالات آمادهایم
مسئول دفتر حریم تهران منصوب شد
ممنوعیتی نادر در یکی از زیباترین جزایر جهان
وضعیت سیاسی و امنیتی کشور قابل قبول است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز