وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
وزیر صمت: تولیدکنندگان برای بازگشت ارز تا ۱۵ ماه مهلت میگیرند
|
اتابک: صنایع با کمبود برق و گاز مواجهاند؛ دو سند صنعتی ابلاغ شد
|
قطع وابستگی فولاد مبارکه به زایندهرود با انتقال آب دریا
|
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
جمعه 28 آذر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
بایدها و نبایدهای مصرف قهوه در دوران بارداری
تاريخ:هجدهم آذر 1402 ساعت 10:51
|
کد : 285825
|
مشاهده: 510
اگرچه تحقیقات انجام شده در مورد مصرف قهوه نشان میدهد که این ماده غذایی برای بدن ضرر ندارد و حتی با خواص کاملا مطلوبی برای سلامتی همراه است اما با این حال مصرف زیاد قهوه در دوران بارداری توصیه نمیشود و تنها مصرف کم تا متوسط آن توصیه میشود.
به گزارش ایسنا، قهوه پرمصرفترین نوشیدنی در سراسر جهان (با مصرف متوسط روزانه بیش از ۴۰۰ میلیگرم کافئین، معادل تقریباً چهار فنجان) است. قهوه منبع اصلی کافئین است اما در بیشتر جمعیتها نوشیدنیهای دیگر مانند چای و نوشابهها یا غذاهایی مانند شکلات نیز میتوانند در دریافت کافئین فرد نقش داشته باشند.
در طول بارداری اما چندین تغییر فیزیولوژیکی رخ میدهد که سرعت متابولیسم کافئین را به دلیل کاهش فعالیت آنزیم کبدی بویژه در سه ماهه سوم کاهش میدهد. از آنجایی که کافئین میتواند آزادانه از جفت عبور کند و جنین قادر به متابولیسم مولکول نیست، جنین متناسب با سطوح مصرفی مادر در معرض کافئین و متابولیتهای آن قرار میگیرد.
دستورالعملهای فعلی سازمان جهانی بهداشت مصرف کمتر از ۳۰۰ میلیگرم کافئین یا دو تا سه فنجان قهوه در روز را در دوران بارداری توصیه میکنند.
به گفته برخی محققان، عادات نوشیدن قهوه تاحدودی ژنتیکی است و مجموعه خاصی از ژنهای متنوع بر مقدار قهوهای که مینوشیم اثر میگذارد. نتایج تجزیه و تحلیل ژنتیکی نشان میدهد که هیچ تغییری در خطر سقط جنین، مردهزایی، زایمان زودرس یا تأثیر بر سن حاملگی مرتبط با مصرف محدود قهوه نیست. اگرچه هر دو تجزیه و تحلیل ارتباط بین افزایش مصرف قهوه و وزن بیشتر هنگام تولد را نشان داده است.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در واقع آنالیز ژنتیکی نشان میدهد مصرف قهوه در دوران بارداری بیخطر است؛ با این حال این مطالعه تنها به برخی از پیامدهای نامطلوب بارداری توجه داشته است و ممکن است مصرف کافئین بر دیگر جنبههای مهم رشد جنین تاثیر بگذارد؛ بنابراین مصرف زیاد قهوه در دوران بارداری توصیه نمیشود.
http://www.sanatnews.ir/News//285825
برچسب ها :
قهوه
,
بارداری
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
آخرين اخبار
علل افزایش قیمت طلا در بازار
باراک: آینده سوریه به توافق با اسرائیل گره خورده است
استقبال رسمی از رئیس جمهور در کاخ ریاست جمهوری قزاقستان
چالشهای جوانی جمعیت؛ از کاهش ازدواج تا سقط جنین
اعلام زمان پرتاب ماهواره ایرانی از پایگاه روسیه
۲۶ بازیکن به تیم فوتبال امید دعوت شدند
توان بالای بازارساز برای کنترل نوسانات
ارتقای سلامت روان سالمندان با فعالیت بدنی مبتنی بر اینترنت
رئیسجمهوری کدام پروژههای دولت را آنلاین رصد میکند؟
شرایط اوکراین برای برگزاری انتخابات ریاستجمهوری
رسانههای عبری: السیسی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت
۴ ایرانی محبوس در زندانهای گرجستان به ایران منتقل شدند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز