تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
حمله ناو آمریکایی به هواپیمای ایرانایر در سال ۶۷ نمونه بارز تروریسم دولتی است
|
پاکنژاد: صادرات نفت مانند سابق با کیفیت و کمیت قبل ادامه دارد
|
اسکان موقت جنگزدگان توسط شهرداری
|
عملکرد قابل قبول فروشگاههای زنجیرهای در ۱۰ روز اخیر
|
نقش کلیدی فروشگاههای زنجیرهای در تثبیت بازار و پیروزی دیپلماتیک ایران
|
وزیر صمت: تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است
|
يک شنبه 12 مرداد 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
غذاهای دریایی از دست میروند
تاريخ:بيست و هفتم فروردين 1403 ساعت 11:29
|
کد : 288149
|
مشاهده: 365
ایسنا/خراسان رضوی گزارش جدید مجمع جهانی اقتصاد نشان میدهد که تقریباً ۱۵ درصد از ماهیها، غذاهای دریایی و سایر آبزیان به هدر میروند.
به نقل از ویفروم، در دنیایی که مردم گرسنه ماندند، گزارش جدیدی از مجمع جهانی اقتصاد نشان میدهد که ۱۵ درصد ماهی و غذاهای دریایی در زنجیره غذایی ما به هدر میروند.
غذاهای آبزی برای تغذیه جهانی و امنیت غذایی حیاتی هستند و مصرف آنها هر سال در حال افزایش است، اما، مقدار فزایندهای از آن نیز خورده نمیشود.
بزرگترین منابع تلفات و ضایعات غذا (FLW) از فرآوری در خشکی و صید کنترل نشده ماهی حاصل میشود که هر یک بیش از یک سوم از کل رقم را تشکیل میدهند.
اطمینان از اینکه غذای آبی به جای رفتن به سطل زباله، مصرف شود در کاهش ضایعات و افزایش امنیت غذایی طولانیمدت بسیار مهم است.
این گزارش اعلام کرد: اگرچه این مشکل قابل توجه است، اما فناوری، نوآوری و همکاری راهبردهای جدیدی را در اختیار ما قرار میدهند تا اتلاف کمتری داشته باشیم.
در سراسر جهان، بیش از سه میلیارد نفر برای تامین یک پنجم یا بیشتر از پروتئین حیوانی به آنها متکی هستند.
غذاهای آبزی همچنین حاوی ویتامینها و سایر موادمغذی هستند که به راحتی از منابع غذایی مختلف در دسترس قرار نمیگیرند. این غذاها همچنین به ویژه در کشورهای با درآمد پایین تا متوسط مهم هستند، جایی که میتوانند منبع اصلی و گاهی اوقات تنها پروتئین باشند.
غذاهای آبزی با توجه به این مزایا، به یکی از با ارزشترین و پرمعاملهترین کالاهای غذایی در سطح جهان تبدیل شدهاند و رشد مصرف از رشد جمعیت پیشی گرفته است.
این گزارش انتظار دارد که مصرف جهانی پنج برابر بیشتر از ۶ دهه قبل شود و تا سال ۲۰۳۰، جهان سالانه ۱۸۱ میلیون تن غذای آبزی مصرف کند.
مقدار قابلتوجهی از غذا در طول ماهیگیری دریایی از بین میرود که صیدهایی که به اندازه کافی ارزشمند تلقی نمیشوند به دریا پرتاب میشوند. بسیاری از ماهیها مرده به دریا بازگردانده میشوند یا مدت کوتاهی پس از ضربه و یا افزایش حساسیت به شکار میمیرند.
ضرر و زیان زمانی رخ میدهد که موادغذایی آلوده، فاسد یا از تاریخ گذشته وارد بازار میشوند. غذای خریداری شده توسط هتلها و رستورانها ممکن است به دلیل نگهداری و مراقبت نامناسب و خطای انسانی هنگام تهیه و پخت از بین برود. همچنین موادغذایی از طریق چرخش ضعیف انبار و مازاد از بین میرود.
بهبود در پردازش و ذخیرهسازی، همراه با فناوریهای جدید، به کاهش مقدار موادغذایی از دست رفته و هدر رفته کمک میکند.
http://www.sanatnews.ir/News//288149
برچسب ها :
غذا
,
غذای دریایی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
«خوشامدگویی» صندوق نوآوری به دانشبنیانهای جدید
آخرين اخبار
واگذاری نخستین زمین برای احداث خط ۲ متروی تهران
چگونه ساختمانها را در برابر انفجار مقاوم کنیم؟
ادای احترام پزشکیان به اقبال لاهوری
مسعود پزشکیان لاهور را به مقصد اسلامآباد ترک کرد
اهمیت سفر پزشکیان به اسلامآباد
قیمت جدید نانواییهای آزاد پز
نرخ غذای دانشجویان علوم پزشکی
هشدار درباره نابودی تدریجی قناتها در ایران
شکست دشمن در تحقق سه هدف در جنگ ۱۲ روزه
نشست معرفی توانمندیهای فناورانه ایران در ونزوئلا
اکثر گزارشهای سازمان ملل خوانده نمیشوند!
عشق و آزادی قابل جمعاند یا نه؟
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز