اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
يک شنبه 11 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
همهگیری موجب بهبود رژیمهای غذایی شد؟
تاريخ:بيست و نهم تير 1403 ساعت 10:46
|
کد : 289585
|
مشاهده: 325
کیفیت رژیم غذایی برای مدت کوتاهی در همهگیری بهبود یافت.
ارث گزارش کرد، نتایج تحقیقات جدید به رهبری دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان میدهد که رژیمهای غذایی ممکن است پس از شروع همهگیری کووید- ۱۹ از نظر کیفیت و تنوع بهبود یافته باشند. طی قرنطینه، کیفیت رژیم غذایی شهروندان تا ۸.۵ درصد و تنوع غذایی تا ۲.۶ درصد بهبود یافته است.
محققان اظهار کردند همهگیری جهانی کووید-۱۹ علاوه بر ایجاد خطر مستقیم برای سلامت انسان و ایجاد شوکهای نامطلوب به سیستمهای مراقبتهای بهداشتی، باعث ایجاد اختلال در خرید و مصرف مواد غذایی به روشهایی شد که طی نسلها دیده نشده است.
در ایالاتمتحده، از مارس ۲۰۲۰، همهگیری تقریبا تمام رستورانها و کافهها را تعطیل و زنجیره تامین محصولات کشاورزی را مختل کرد بهطوریکه خریداران خردهفروشی موادغذایی برای اولین بار در دههها با کمبود برخی از اقلام مواجه شدند.
محققان میگویند این تغییر ممکن است بهطور چشمگیری بر ترکیب مواد غذایی و کیفیت کلی رژیم غذایی تأثیر بگذارد.
یکی از نویسندگان این مقاله گفت وقتی رستورانهای غذاخوری تعطیل شدند، رژیم غذایی ما کمی متنوعتر و سالمتر شد.
این یافتهها نشان میدهد که دوری از صرف غذا در رستوران میتواند تأثیر مثبتی بر تنوع غذایی و سلامت آمریکاییها داشته باشد.
رژیمهای غذایی آمریکایی قبل از همهگیری، به طور کلی ناسالم تلقی میشدند.
این تحقیق افزایش اندکی در تنوع غذایی و بهبود قابلتوجهی در کیفیت رژیم غذایی طی ماههای پس از تعطیلی مدارس را نشان داد.
این الگوها در جمعیتهای مختلف مشاهده شد، اگرچه خانوارهایی با فرزندان خردسال، درآمد پایینتر و بدون خودرو افزایش کمتری نشان دادند.
همه گیری ممکن است آگاهی سلامتی را در میان مصرفکنندگان افزایش دهد و آنها را به خرید مواد غذایی سالمتر و متنوعتر سوق دهد.
اختلالات زنجیره تامین ممکن است مصرفکنندگان را به این سمت سوق دهد که محصولات جدید و متنوعی را امتحان کنند.
علاوه بر این، تعطیلی مدارس و مشاغل به احتمال زیاد به خانوارها زمان بیشتری برای پختن و آماده کردن وعدههای غذایی میداد.
نتایج این تحقیق در مجله PLoS ONE منتشر شده است.
http://www.sanatnews.ir/News//289585
برچسب ها :
رژیم غذایی
,
کرونا
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
کشف یک سکه منحصربهفرد
چرا فدراسیون فوتبال یک سهمیهاش را به مترجم نداد؟
پیام عراقچی به وزیر خارجه الجزایر
آموزش عربی با ریتم موسیقی ایرانی
طرح کاهش زندانیان از اول آبان
مژده دایی درگذشت
دستور دادگاههای آمریکا برای ادامه پرداخت کوپن غذا
نجات ۹۹ نفر در حوادث از اول آبان تا کنون
عراقچی: برای همه احتمالات آمادهایم
مسئول دفتر حریم تهران منصوب شد
ممنوعیتی نادر در یکی از زیباترین جزایر جهان
وضعیت سیاسی و امنیتی کشور قابل قبول است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز