ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
سه شنبه 25 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی
تاريخ:سی ام مهر 1403 ساعت 09:29
|
کد : 300977
|
مشاهده: 236
کارشناس غذایی سازمان غذا و دارو گفت: غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی هر دو نقش مهمی در ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماریها دارند؛ اما باید توجه داشت که این دو دسته غذا از نظر هدف و نحوه مصرف تفاوتهای اساسی با یکدیگر دارند.
به گزارش ایسنا، مهندس زهره پوراحمدی اظهار داشت: غذاهای فراسودمند، غذاهایی هستند که علاوه بر تأمین نیازهای تغذیهای روزانه، خواص بهداشتی و درمانی دارند و میتوانند به پیشگیری از بیماریها کمک کنند. به عنوان مثال، محصولات پروبیوتیک، ماهیهای چرب و مغزهای خشک (مانند گردو) نمونههایی از این غذاها هستند. این نوع غذاها به دلیل ترکیبات مفیدشان میتوانند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش التهاب و سلامت قلب و عروق کمک کنند.
وی همچنین افزود: غذاهای دارویی به طور خاص برای درمان بیماریها یا کاهش علائم آنها طراحی شدهاند. این غذاها معمولا حاوی ترکیبات فعال هستند که تأثیر مستقیمی بر روی بیماریهای خاص دارند. برای مثال، زردچوبه به خاطر خاصیت ضد التهابیاش در درمان برخی بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد. این دسته از غذاها ممکن است به عنوان مکملی برای درمانهای دارویی تجویز شوند و نیاز به مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه دارند.
پوراحمدی در ادامه توضیح داد: هدف اصلی غذاهای فراسودمند، حفظ و ارتقاء سلامت عمومی است؛ در حالی که غذاهای دارویی برای درمان و مدیریت بیماریها مصرف میشوند.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او به اهمیت مشورت با متخصصان در مورد مصرف غذاهای دارویی تأکید کرد و گفت: این غذاها ممکن است عوارض جانبی داشته باشند یا با داروهای دیگر تداخل کنند، بنابراین مصرف آنها باید تحت نظر پزشک باشد.
پوراحمدی خاطرنشان کرد: درک صحیح تفاوتهای بین این دو نوع غذا میتواند به افراد کمک کند تا انتخابهای بهتری در رژیم غذایی خود داشته باشند و از خواص سلامتی آنها بهرهمند شوند.
او همچنین توصیه کرد که افراد به ترکیب مناسبی از هر دو نوع غذا در رژیم غذایی خود توجه داشته باشند تا از فواید هر دو بهرهمند شوند.
http://www.sanatnews.ir/News//300977
برچسب ها :
غذا
,
دارو
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
افزایش ترددها از مرز ارمنستان
چشمی به دیدار النصر نرسید
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
آخرين اخبار
چین علیه غولهای تراشهسازی آمریکا دست به اقدام زد
آیا ترکیه در مسیر زوال دموکراسی است؟
تیم کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
دیدار پزشکان با جوزف عون
بازده مثبت ۸ ابزار سرمایهگذاری بورس
نحوه عملکرد کیسه باد اتوبوس و تریلی
«علت مرگ نامعلوم» مسافر اسکار شد
السیسی، اسرائیل را تهدید کرد
همکاریهای تجاری ایران و افغانستان
آلمان و انگلیس عملیات زمینی اشغال غزه را محکوم کردند
تعداد مشمولان عفو اخیر مشخص شد
وعده یکی از فرماندهان ارتش درباره جنگ احتمالی
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز