اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
دو شنبه 12 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی
تاريخ:سی ام مهر 1403 ساعت 09:29
|
کد : 300977
|
مشاهده: 249
کارشناس غذایی سازمان غذا و دارو گفت: غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی هر دو نقش مهمی در ارتقاء سلامت و پیشگیری از بیماریها دارند؛ اما باید توجه داشت که این دو دسته غذا از نظر هدف و نحوه مصرف تفاوتهای اساسی با یکدیگر دارند.
به گزارش ایسنا، مهندس زهره پوراحمدی اظهار داشت: غذاهای فراسودمند، غذاهایی هستند که علاوه بر تأمین نیازهای تغذیهای روزانه، خواص بهداشتی و درمانی دارند و میتوانند به پیشگیری از بیماریها کمک کنند. به عنوان مثال، محصولات پروبیوتیک، ماهیهای چرب و مغزهای خشک (مانند گردو) نمونههایی از این غذاها هستند. این نوع غذاها به دلیل ترکیبات مفیدشان میتوانند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش التهاب و سلامت قلب و عروق کمک کنند.
وی همچنین افزود: غذاهای دارویی به طور خاص برای درمان بیماریها یا کاهش علائم آنها طراحی شدهاند. این غذاها معمولا حاوی ترکیبات فعال هستند که تأثیر مستقیمی بر روی بیماریهای خاص دارند. برای مثال، زردچوبه به خاطر خاصیت ضد التهابیاش در درمان برخی بیماریها مورد استفاده قرار میگیرد. این دسته از غذاها ممکن است به عنوان مکملی برای درمانهای دارویی تجویز شوند و نیاز به مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه دارند.
پوراحمدی در ادامه توضیح داد: هدف اصلی غذاهای فراسودمند، حفظ و ارتقاء سلامت عمومی است؛ در حالی که غذاهای دارویی برای درمان و مدیریت بیماریها مصرف میشوند.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او به اهمیت مشورت با متخصصان در مورد مصرف غذاهای دارویی تأکید کرد و گفت: این غذاها ممکن است عوارض جانبی داشته باشند یا با داروهای دیگر تداخل کنند، بنابراین مصرف آنها باید تحت نظر پزشک باشد.
پوراحمدی خاطرنشان کرد: درک صحیح تفاوتهای بین این دو نوع غذا میتواند به افراد کمک کند تا انتخابهای بهتری در رژیم غذایی خود داشته باشند و از خواص سلامتی آنها بهرهمند شوند.
او همچنین توصیه کرد که افراد به ترکیب مناسبی از هر دو نوع غذا در رژیم غذایی خود توجه داشته باشند تا از فواید هر دو بهرهمند شوند.
http://www.sanatnews.ir/News//300977
برچسب ها :
غذا
,
دارو
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
ترافیک در برخی از محورهای منتهی به تهران
هوش مصنوعی، «رابین ویلیامز» را زنده کرد!
پرواز طلایی بیتکوین در آبان؛ ارزش بازار از دو تریلیون دلار گذشت
واریز سود سهامداران ۱۸ شرکت در هفته نخست آبان
دو عنوان قهرمانی سیدمحمد امین طباطبایی در گرندپری فرانسه
طارمی تعقیب کننده هم تیمی خود در صدرجدول گلزنان لیگ یونان
سه فینالیست و سه شانس مدال برنز برای ملی پوشان کاراته ایران در روسیه
۳.۳ میلیارد کیلووات ساعت برق در بورس انرژی فروخته شد
رونمایی از دوچرخههای برقی جدید با طراحی اقتصادی و کوهستانی
ورود آبنباتهای دودزا به بازار غیررسمی و هشدار سازمان غذا و دارو
لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی اصلاح شد
قالیباف: توافق با تلگرام از اساس کذب است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز