عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
چهارشنبه 30 مهر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
هشدار سازمان غذا و دارو درباره خطر «بوتولیسم» در کنسروهای خانگی
تاريخ:پنجم آبان 1403 ساعت 10:45
|
کد : 301029
|
مشاهده: 228
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو نسبت به خطر مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی هشدار داد و بر لزوم رعایت اصول بهداشتی در فرآوری و نگهداری این محصولات تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به خطرات جدی مسمومیت بوتولیسم در کنسروهای خانگی گفت: بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی بسیار خطرناک است که در اثر سم تولید شده توسط باکتری Clostridium botulinum ایجاد میشود. این باکتری میتواند در محیطهای بیهوازی مانند کنسروهای بستهبندیشده خانگی رشد کند و به سرعت سموم کشندهای تولید کند که برای سلامت انسان خطرناک است.
وی افزود: برخی از افراد در فرآوری کنسروهای خانگی اصول بهداشتی و استانداردهای لازم را رعایت نمیکنند که این امر خطر رشد باکتریها و ایجاد مسمومیت را افزایش میدهد. علائمی مانند ضعف عضلانی، تاری دید و مشکلات تنفسی ممکن است نشانه بروز بوتولیسم باشد و نیاز به مراجعه فوری به مراکز درمانی دارد.
بهفر با تاکید بر رعایت نکات ایمنی در تهیه غذاهای کنسروی خانگی اظهار کرد: کنسروها و شیشههای بستهبندیشده باید بهطور کامل و با دمای کافی حرارت داده شوند تا باکتریها و سموم احتمالی از بین بروند. همچنین در صورت مشاهده تغییراتی نظیر بادکردگی، نشتی یا بوی نامطبوع در کنسروها، از مصرف آنها خودداری کنید.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با توصیه به دقت در تهیه کنسروهای خانگی گفت: برای جلوگیری از مسمومیت بوتولیسم، لازم است مواد غذایی در دمای مناسب و با اصول بهداشتی نگهداری شوند و تا حد امکان از مصرف مواد غذایی مشکوک اجتناب شود.
وی در پایان تاکید کرد که مردم با رعایت این اصول میتوانند سلامت خود و خانوادهشان را حفظ کرده و از خطرات ناشی از مسمومیتهای غذایی در امان باشند.
http://www.sanatnews.ir/News//301029
برچسب ها :
بوتولیسم
,
کنسرو
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
وزرای ورزش و میراث فرهنگی وارد بوموسی شدند
آمادگی ایران برای انتقال تجربههای دولت الکترونیک و هوش مصنوعی به ونزوئلا
اتوبوسرانی چگونه بر شرکتهای بخش خصوصی نظارت میکند؟
به خاطر مشکلات اقتصادی شرایط صنعت بیمه مطلوب نیست
برهانی در آستانه نشستن روی نیمکت نفت مسجدسلیمان
افتتاح یک یاور شهر و سه همراه سرا در تهران تا پایان سال
صالحی امیری به ابوموسی رفت
آخرين اخبار
کاهش ساعات تدریس معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
معاون ترامپ: بازسازی غزه آسان نخواهد بود
حمایت ونزوئلا از نقش ایران در احیای صنعت نفتی این کشور
تعرفه پیامک و مکالمه تلفن همراه بهروزرسانی شد
تغییر قوانین خدمات معاملات رمزارز در ژاپن
فصل باران یا تجمع آلودگی زیر ابرها؟
روسیه رسما توافق پلوتونیوم با آمریکا را لغو کرد
«لوور» باز شد
تذکر عارف به وزرا درباره پاسخگویی به خبرنگاران
وزیر بهداشت: کمبود داروها را به صورت منظم رصد میکنیم
عصبانیت ترامپ از نفر سوم شدن
ثبت دانش فنی شرکتهای دانشبنیان بهعنوان دارایی نامشهود
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز