اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
شنبه 10 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
ظرفی که برای نگهداری از غذا نور فرابنفش ساطع میکند
تاريخ:سيزدهم ارديبهشت 1404 ساعت 12:35
|
کد : 302477
|
مشاهده: 65
نور فرابنفش به خاطر تواناییاش در از بین بردن میکروبها، از جمله میکروبهایی که باعث فساد غذا میشوند، شناخته میشود و این در حالی است که به طور معمول هیچ نور فرابنفشی به عنوان نگهدارنده غذا در یخچالهای ما وجود ندارد و اکنون یک دستگاه جدید برای تغییر این شرایط عرضه شده است.
به گزارش ایسنا، این دستگاه که اکولاک (EcoLoc) نام دارد، در واقع از دو بخش تشکیل شده است. یک ماژول لامپ فرابنفش کوچک باتریدار و یک درب ظرف غذای شیشهای شفاف با یک پایه که ماژول در آن قرار میگیرد.
به نقل از نیواطلس، در قلب این ماژول یک تراشه ویژه وجود دارد که توسط دانشمندان دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور و شرکت سوئدی پیور فریز (PureFize Technologies) طراحی شده است. این تراشه نور فرابنفش موج کوتاه معروف به UVC تولید میکند که مؤثرترین نوع برای از بین بردن میکروبها است و این کار را بدون استفاده از جیوه سمی انجام میدهد که معمولا در لامپهای UVC معمولی استفاده میشود.
ظرفی که برای نگهداری از غذا نور فرابنفش ساطع میکند
در عوض، این تراشه از فرآیندی به نام کاتدولومینسانس استفاده میکند. به طور خلاصه، این فرآیند با عبور الکترونها از یک کاتد اکسید روی، از طریق یک میدان الکتریکی که آنها را شتاب میدهد به یک کاتد تبدیل میشود. کاتد با مادهای پوشانده شده است که هنگام تحریک توسط الکترونها، عمدتا نور UVC همراه با مقداری UVA و UVB ساطع میکند.
ظرفی که برای نگهداری از غذا نور فرابنفش ساطع میکند
یک بار شارژ باتری ماژول لامپ اکولاک برای ۲۰ چرخه روشنایی کافی است. البته اکولاک قرار نیست به طور مداوم روشن باشد. ایده کلی این است که در ابتدا برای چند دقیقه روشن میشود، زمانی که غذا برای اولین بار در ظرف قرار میگیرد و یک تایمر یکپارچه به طور خودکار آن را خاموش میکند. سپس کاربران میتوانند پس از آن هر روز چند دقیقه آن را روشن کنند.
در آزمایشهای انجام شده در آزمایشگاه، مشخص شد که این دستگاه در ریشهکن کردن باکتریهای مضر سودوموناس آئروژینوزا، اشریشیا کلی و لژیونلا پنوموفیلا روی سطح مواد غذایی بسیار مؤثر است. همچنین عمر نگهداری گوجهفرنگی در یخچال را هفت روز، نانها را ۲۲ روز و بلوبری را تا ۲۸ روز افزایش داد.
http://www.sanatnews.ir/News//302477
برچسب ها :
اشعه فرابنفش
,
نگهداری از غذا
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
کشف یک سکه منحصربهفرد
چرا فدراسیون فوتبال یک سهمیهاش را به مترجم نداد؟
پیام عراقچی به وزیر خارجه الجزایر
آموزش عربی با ریتم موسیقی ایرانی
طرح کاهش زندانیان از اول آبان
مژده دایی درگذشت
دستور دادگاههای آمریکا برای ادامه پرداخت کوپن غذا
نجات ۹۹ نفر در حوادث از اول آبان تا کنون
عراقچی: برای همه احتمالات آمادهایم
مسئول دفتر حریم تهران منصوب شد
ممنوعیتی نادر در یکی از زیباترین جزایر جهان
وضعیت سیاسی و امنیتی کشور قابل قبول است
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز