دو شنبه 15 ارديبهشت 1404

تدوین پروتکل درمان اعتیاد کودکان و نوجوانان

  تاريخ:پانزدهم ارديبهشت 1404 ساعت 15:37   |     کد : 302552   |     مشاهده: 37
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در دیدار با نماینده یونیسف در ایران بر آمادگی این ستاد به منظور انجام اقدامات بزرگ و مشترک با یونیسف تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مونیکا اولدزکا نیلسن؛ نماینده موقت یونیسف در جمهوری اسلامی ایران پیش از ظهر امروز با حضور در ستاد مبارزه با موادمخدر با دکتر حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر حسین ذوالفقاری در این دیدار ضمن خیرمقدم به خانم نیلسن، با مثبت ارزیابی کردن و تشکر از اقدامات اقدامات صورت گرفته توسط یونیسف در جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: اقدامات یونیسف در جمهوری اسلامی ایران در مباحث تربیت افراد اعم از مبحث فرزندپروری، هم در بخش پیشگیری از اعتیاد در کانون اصلاح و تربیت سازمان زندان‌ها، هم مراکز سلامت روانی و توانمندسازی مخصوصاً توانمندسازی دختران، هم دوره‌های آموزشی برای سمن‌ها و مدیران آن‌ها و …. مثبت است و به سهم خود از آن تشکر می‌کنیم.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به کار مشترک ستاد مبارزه با موادمخدر با یونیسف مبنی بر تدوین اصول راهنما همراه با پروتکل درمان اعتیاد در بین کودکان و نوجوانان که به زودی چاپ می‌شود و مبنای کار مشترک قرار می‌گیرد، گفت: من معتقدم که اقدامات ما با یونیسف باید گسترش پیدا کند و اقداماتی توأم با کیفیت باشد زیرا اقدامات بی‎‌کیفیت مانند مانند کشت‌زاری است که کاشته شده اما سپس درو می‌شود و می‌سوزد و ماندگاری آن پایین است.

وی تأکید کرد: این قابلیت وجود دارد که اقدامات مشترک و کارهای بزرگی با همکاری یونیسف انجام دهیم که قابل انتقال به دیگر کشورها نیز باشد.

ذوالفقاری با تأکید بر اینکه در داخل کشور، انگیزه، ظرفیت و مشارکت مردمی برای انجام اقدامات بزرگ وجود دارد، تصریح کرد: هنر ما فراهم‌سازی بسترها به منظور استفاده بیشتر از ظرفیت‌های موجود است.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر یادآور شد: برای تحقق اهداف مشترک با یونیسف و اثربخشی آن‌ها در جامعه لازم است تا یک مدل همکاری بین ستاد مبارزه با موادمخدر و یونیسف تدوین شود، در این رابطه نیز مشکلی برای ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها نداریم. در سطح استان‌ها نیز کاملاً آماده‌ایم تا بستر انجام اقدامات مشترک با یونیسف فراهم شود.

وی ادامه داد: در اجرای تدوین همکاری مشترک با یونیسف باید مشخص شود که چه اقداماتی توسط وزارت‌خانه‌ها و نهادهای مختلف اعم از وزارت ورزش و جوانان، آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، سمن‌ها، دست‌اندرکاران، اولیا و مربیان و … باید انجام شود همچنین باید درباره اقدامات استانی نیز مورد به مورد برای هر استان تعیین شود که چه اقداماتی مدنظر و قابل اجرا است.

ذوالفقاری با تأکید بر اینکه به شدت با پراکنده‌کاری مخالفم، خاطرنشان کرد: بعد از تدوین این طرح مشترک، می‌توان از دستگاه‌های مختلف برای اجرای آن دعوت به عمل آورد و همه به انجام آن متعهد شوند.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ وی با تأکید بر اینکه باید برنامه‌ریزی برای اقدامات، بیشتر برای استان‌ها انجام شود، گفت: به طور مثال باید مشخص کرد که برای استان کرمانشاه چه اقدامی می‌خواهد صورت گیرد.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با تأکید بر اینکه یک به یک افراد جامعه جهانی و نه فقط جامعه ایران حائز اهمیت هستند، بیان کرد: گاهی اوقات شاید حتی یک جمله منجر به تغییر زندگی افراد شود و این مسئله در جهان امروز ما مهم است.

وی با تأکید بر اینکه گاهی انحراف یک نفر مصیبت‌های زیادی برای کل جامعه ایجاد می‌کند، گفت: اقدامات در زمینه تربیت افراد جامعه واقعاً امری خداپسندانه و انسانی است.

خانم «مونیکا اولدزکا نیلسن»؛ نماینده موقت یونیسف در جمهوری اسلامی ایران نیز در ابتدای این جلسه ضمن خرسندی از دیدار با نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، از اقدامات صورت گرفته و همکاری بلندمدت ستاد مبارزه با موادمخدر با یونیسف قدردانی کرد.

وی بیان کرد: بدون حمایت ستاد مبارزه با موادمخدر اقدامات صورت گرفته توسط یونیسف در جمهوری اسلامی ایران امکان‌پذیر نبود.

نیلسن افزود: یونیسف در طی این سال‌ها کارهای زیادی مخصوصاً در بحث سلامت و رفاه نوجوانان و جوانان که جامعه هدف یونیسف هستند، انجام داده و سرمایه‌گذاری‌ها، نتایج خوبی را به دنبال داشته است.

نماینده موقت یونیسف در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به همکاری مشترک با ستاد مبارزه با موادمخدر و توسعه یک مدل خوب با عنوان «مسرت» (مراکز سلامت و توانمندسازی دختران نوجوان) ابراز امیدواری کرد که این اقدام همراه با اقدامات دیگر همچون فرزندپروری و سلامت روان گسترش پیدا کند.

وی ابراز خرسندی کرد تا به دلیل نتایج مثبت این برنامه، اجرای آن در سطح ملی گسترش پیدا کند و گفت: یکی از نکات این پایلوت موفق یعنی برنامه مسرت این است که وارد برنامه‌های ملی شود و این اقدامی است که یونیسف در سراسر دنیا انجام می‌دهد؛ یعنی زمانیکه برنامه‌ای به صورت امتحانی اجرا می‌شود و به نتایج مثبتی می‌رسد، سعی می‌کنیم، آن را وارد برنامه ملی و اهداف بلندمدت کنیم تا ماندگار شود.

نیلسن یادآور شد: همچنین این برنامه قابلیت خیلی خوبی برای تطبیق شدن با برنامه «یاریگران زندگی» دارد تا با بخشی از آن برنامه اجرا شود.

نماینده موقت یونیسف در جمهوری اسلامی ایران ابراز امیدواری کرد با هدایت دکتر ذوالفقاری در ستاد مبارزه با موادمخدر، همکاری یونیسف با سازمان‌های مختلف بتواند تقویت شود.

وی افزود: یکی از کارهای مهم که ستاد می‌تواند انجام دهد اطلاع‌رسانی و هماهنگی قوی‌تر برای اجرای برنامه‌ها به منظور تقویت اثرگذاری آن‌ها است، زیرا به تجربه شاهد بودیم وقتی هماهنگی قوی‌تر و بهتر انجام شود، اجرای برنامه‌ها هم موفق‌تر و استوارتر خواهد بود.

نیلسن با تأکید بر اقدامات مشترک مثبت و اثرگذار با ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: اگر فرآیندهای ارتباطی و اجرای کارها بهتر شود، می‌توانیم از این مدل به عنوان یک مدل موفق در منطقه یاد کنیم.

http://www.sanatnews.ir/News/1/302552
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است