ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
چهارشنبه 26 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
هشدار درباره مصرف روغنهای سنتی
تاريخ:شانزدهم ارديبهشت 1404 ساعت 11:32
|
کد : 302564
|
مشاهده: 138
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهایی که در واحدهای سنتی و بدون نظارت بهداشتی تهیه میشوند، میتوانند برای سلامت مصرفکنندگان بسیار خطرناک باشند.
به گزارش ایسنا، دکتر عبدالعظیم بهفر با اشاره به تهیه برخی روغنها بهصورت دستی و خارج از زنجیره کنترلشده اظهار کرد: در این فرایندها، احتمال استفاده از دانههای مانده، آلوده یا کپکزده وجود دارد که ممکن است حاوی سم آفلاتوکسین باشند؛ ترکیبی سرطانزا که بهویژه برای کبد بسیار مضر است.
وی افزود: روغنهای سنتی که مقابل چشم مشتری تولید میشوند، معمولا تصفیه نشدهاند و ممکن است حاوی ذرات جامد، فلزات سنگین یا سایر ناخالصیها باشند. در حالیکه روغنهای دارای نشان سیب سلامت، از مواد اولیه کنترلشده تهیه شده و مراحل فیلتراسیون، تصفیه و کنترل کیفی را طی میکنند.
او با اشاره به وضعیت بهداشتی دستگاههای سنتی روغنگیری گفت: این دستگاهها اغلب بهدرستی شستوشو نمیشوند و ممکن است باعث آلودگی ثانویه در محصول نهایی شوند. اما در واحدهای صنعتی مجاز، همه مراحل زیر نظر متخصصان علوم و صنایع غذایی انجام شده و مطابق با ضوابط بهداشتی است.
به گفته بهفر، روغنهای فاقد سیب سلامت بهدلیل تصفیهنشدن، زودتر اکسید میشوند و این فرآیند منجر به تولید رادیکالهای آزاد میشود؛ ترکیباتی که با افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، عروقی و سرطان در ارتباط هستند.
وی در ادامه افزود: روغنهای صنعتی معمولاً دارای آنتیاکسیدانهای طبیعی یا افزودنیهای مجاز هستند که از اکسیداسیون جلوگیری کرده و ماندگاری محصول را افزایش میدهند؛ موضوعی که در روغنهای سنتی و تصفیهنشده دیده نمیشود.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او همچنین با تأکید بر نقش آگاهی مصرفکننده اظهار داشت: شناسایی نشان سیب سلامت، توجه به نام واحد تولیدکننده و بررسی شماره پروانه ساخت، از جمله اقدامات مهم برای خرید ایمن روغن خوراکی است.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در پایان گفت: انتخاب محصول تأییدشده و استاندارد، گامی مؤثر در پیشگیری از بیماریهای مزمن و حفظ سلامت خانواده است.
http://www.sanatnews.ir/News//302564
برچسب ها :
روغن
,
سازمان غذا و دارو
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
افزایش ترددها از مرز ارمنستان
چشمی به دیدار النصر نرسید
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
آخرين اخبار
افت ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس
نسخهای برای پاکسازی ذهن و تقویت تمرکز
یک کشف جدید درباره جهش ژن آلزایمر
رشد قیمت طلا و سکه امروز سهشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴
حفظ و نجات درختان پسته با محصول ایرانساخت
۵ محصول جدید منطقه بین المللی نوآوری ایران رونمایی شد
اسلامی: ملت ایران تهدیدپذیر نیست
معرفی «روبولگال»؛ نخستین ربات وکیل ایرانی
غیبت طبقۀ متوسط حتی در پلتفرم
چین علیه غولهای تراشهسازی آمریکا دست به اقدام زد
آیا ترکیه در مسیر زوال دموکراسی است؟
تیم کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز