امضای چهار سند همکاری مشترک با عراق در حوزه نفت وگاز
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: کارگر رکن تولید و تولید اساس پیشرفت کشور است
|
وزیر صنعت: جهش ۱۰ میلیارد دلاری مبادلات ایران و آفریقا در راه است
|
لزوم رفع موانع ساختاری و تسریع در اجرای توافقهای ایران و روسیه
|
دیدار رئیس اتاق بازرگانی ازبکستان و هیات تجاری با وزیر صمت در تهران
|
زمین بدون زیرساخت تحویل نمیدهیم؛ حتی اگر از ما انتقاد شود
|
بهره برداری از نخستین طرح تولید «مونازیت» در ایران و غرب آسیا
|
پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد
|
رشد ۱۸.۳ درصدی مسافران نوروزی
|
تکمیل راه آهن رشت - آستارا تا پایان دولت چهاردهم
|
تلاش میکنیم بار جادههای جنوبشرق استان تهران به ریل منتقل شود
|
عهد خود را با مردم مظلوم فلسطین تجدید میکنیم
|
وزیر صنعت، معدن و تجارت: جذب سرمایهگذاری و مشارکت عمومی اولویت صنایع باشد
|
سه شنبه 23 ارديبهشت 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
کلاهکدارها و بیکلاهها!
تاريخ:بيست و سوم ارديبهشت 1404 ساعت 09:19
|
کد : 302780
|
مشاهده: 18
در حال حاضر روسیه حدود ۴۹درصد و آمریکا ۴۱درصد کلاهکهای هستهای را در اختیار دارند (درمجموع ۹۰درصد) و کماکان از حیث اتمی بودن، مثل دو عقرباند که آنها را داخل شیشهای انداخته و درش را بستهاید. در این حالت هیچکدام جرئت گزیدن دیگری را ندارد چون میداند راه فراری وجود ندارد و خودش هم گزیده خواهد شد، اما میتواند از نیشش برای تهدید دیگر موجودات جهان استفاده کند.
به گزارش ایسنا، روزنامه قدس نوشت: برای اینکه مطلب خیلی هولناک و دلهرهآور از کار درنیاید، بیایید از زاویهای مثبت به ماجرا نگاه کنیم! یعنی برای دلخوشی خودمان، یادآوری کنیم روزگاری میزان کلاهکهای هستهای موجود در جهان به ۷۰هزارکلاهک رسیده بود.
حالا اما برآوردها نشان میدهد برخلاف دوران جنگ سرد فقط بیش از ۹هزار کلاهک هستهای در جهان وجود دارد! دانشمندان و موافقان منع تولید و کاربرد سلاحهای هستهای اما اهل دلخوش کردن خودشان و دیگران نیستند. آنها معتقدند اگر جنگی در بگیرد و کسی به سرش بزند از بمب اتم استفاده کند، حتی یکیدو کلاهک هستهای هم برای رقم زدن یک فاجعه بزرگ جهانی کافی است.
عقربها
تازه آمار و ارقامی که در ادامه میخواهید بخوانید، حدس و گمان دانشمندان و محققان است که براساس برخی خوداظهاریهای قدرتها و سلاطین اتمی جهان در سالهای گذشته تهیه شده است. یعنی گزارش جدید و مشترک فدراسیون دانشمندان اتمی آمریکا، سالنامه SIPRI و خبرنامه دانشمندان اتمی جهان اگرچه کل کلاهکهای اتمی موجود در جهان را ۹هزارو۳۳۱ عدد تخمین میزند؛ اما به صراحت میگوید این آمار و ارقام نشاندهنده کلاهکها و تسلیحات پنهان شده و مخفی نیست! ضمن اینکه وضعیت موجود جهان هم نشان میدهد موجودی زرادخانههای اتمی جهان بیشک رو به افزایش است و خدا میداند یکیدو سال دیگر چه آمار و ارقامی منتشر شود.
هرچند سالها پیش قدرتهای آن روز جهان (شوروی و آمریکا) قرارداد تسلیحاتی امضا کرده و قول کاهش ذخایر بمبهای هستهای را دادند؛ اما تضمین نکردند که همچنان رقیب نمانند، رقابت نکنند و رکورددار بمب اتمی جهان نباشند.
بنابراین در حال حاضر روسیه حدود ۴۹درصد و آمریکا ۴۱درصد کلاهکهای هستهای را در اختیار دارند (درمجموع ۹۰درصد) و کماکان از حیث اتمی بودن، مثل دو عقرباند که آنها را داخل شیشهای انداخته و درش را بستهاید.
در این حالت هیچکدام جرئت گزیدن دیگری را ندارد چون میداند راه فراری وجود ندارد و خودش هم گزیده خواهد شد، اما میتواند از نیشش برای تهدید دیگر موجودات جهان استفاده کند.
۱۰درصد کلاهکهای هستهای دیگر جهان هم در اختیار چین، فرانسه، انگلیس، هند، پاکستان، اسرائیل و کره شمالی است. سر بقیه کشورهای جهان فعلاً از حیث کلاهکهای اتمی بیکلاه مانده است.
شاغلان و بازنشستهها
اما این آمار نکات جالبی هم دارد که در جدولها و نمودارها نشانهای از آنها مشاهده نمیشود. مثلاً ۶ کشور ایتالیا، ترکیه، بلژیک، آلمان، هلند و بلاروس هم هرکدام ۱۵ تا ۳۵ کلاهک هستهای دارند که البته مال خودشان نیست و فقط میزبان هستهای محسوب میشوند. آمریکا حدود ۱۰۰ کلاهک هستهایاش را داده که این کشورها برایش نگهداری کنند! بلاروس هم معلوم نیست میزبان چند کلاهک هستهای روسهاست. ۲۸ کشور اغلب اروپایی دیگر هم هستند که در راستای تفاهم و توافقهای نظامی آشکار یا مخفی، درصورت ضرورت حاضرند کاربرد بمبهای هستهای را تأیید و حمایت کرده و یا برای کاربرد آنها کمک کنند. دارندگان کلاهکها در آمارهایشان ادعا کردهاند از مجموع ۱۲هزارو۳۳۱ کلاهک هستهای موجود، بیش از ۹هزارو۶۰۰ کلاهک قابل نصب روی موشک، هواپیما، کشتی و... هستند. بقیه کلاهکها به اصطلاح بازنشسته شدهاند! کلاهک بازنشسته، کلاهکی است که گویا در زرادخانه نگهداری نمیشود و آماده نصب فوری روی موشک و هواپیما نیست. با این حال برخلاف اسمشان کاملاً سالم هستند و در صف انتظار برای نابودی قرار دارند. البته اگر صاحبانشان واقعاً قصد امحای آنها را داشته باشند. از آن ۹هزارو۶۰۰ کلاهکی که اول گفتیم ۲هزارو۱۰۰عدد هم کلاهک «آمادهباش» نامیده میشوند که میشود فوری و فوتی و خدای ناکرده آنها را پرتاب کرد.
دیوانهخانه اتمی
قرار نبود مطلب دلهرهآور و یا آمار هولناک بدهیم. منتها به این فهرست بلند و بالایی که دانشمندان جهان دادهاند نگاه کنید: آلبانی، ارمنستان، استرالیا، بلغارستان، کانادا، کرواسی، چک، دانمارک، استونی، فنلاند، یونان، مجارستان، ایسلند، ژاپن، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مونتهنگرو، مقدونیه شمالی، نروژ، لهستان، پرتغال، رومانی، اسلواکی، اسلوونی، کره جنوبی، اسپانیا و سوئد... اینها کشورهای موافق و پایکار سلاح هستهای در جهاناند. دانشمندان میگویند این کشورها را اضافه کنید به ۱۵ کشور دیگر که مالک و یا میزبان کلاهک هستهای هستند... حالا به بیش از ۱۲هزارو ۳۰۰ کلاهک هستهای فکر کنید که نحیفترینش ۲۰ برابر بمبی که روی سر مردم هیروشیما انداخته شد، قدرت تخریب دارد... به همه اینها فکر کنید... دانشمندان میپرسند آیا جهان با وجود این چهل و چند کشور، واقعاً مثل دیوانهخانهای نیست که معلوم نیست فردا چه اتفاقی در آن میافتد؟ آیا ترامپ و حامیانش در چنین شرایطی فقط نگران ایراناند که بمب اتم بسازد؟ خدا میداند چندین هزار کلاهک اتمی مخفی و آشکار در جهان اضافه میشود؟
http://www.sanatnews.ir/News/1/302780
برچسب ها :
کلاهکدارها
,
روسیه
,
دانشمندان
,
کلاهکهای اتمی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
دانشبنیانها، همقدم زائران در راهپیمایی عظیم اربعین
هیچ مدرسهای در تهران در لیست ساختمانهای ناایمن بحرانی قرار ندارد
۹۶۰ هزار عملیات کانتینری در بندرشهید رجایی هرمزگان ثبت شد
مغز در دوران بارداری سازماندهی مجدد میشود
توقیف 2 شناور حامل قاچاق در آبهای بوشهر
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
مدال آوران المپیک پاریس از سربازی معاف شدند
دومین نقش برجسته قدیمی ایران در فارس ساماندهی میشود
ماجرای ترک سیگار سوژه یک مستند جدید شد
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
آخرين اخبار
شرط و شروط زلنسکی پیش از نشست استانبول
سیاستمداران بیش از هنرمندان خاطره نوشتهاند
با رنگها به ایران سلام داد و در خاک آرام گرفت
موزه قرآن درحال جمعآوری است
افتتاح اکران «فیگور» با بازی علی مصفا
سایت کرهای: طارمی جوکر فینال میشود
گوگل لوگوی خود را تغییر داد
نقشهبرداری ارتفاعی ایران دیجیتالی شد
کاهش ۱۶ درصدی سرقت در پایتخت
سفیر صلح یا جنگ؟
بازدید وزیر آموزش و پرورش از نمایشگاه کتاب
آتشسوزی گسترده در آمریکا
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز