ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
چهارشنبه 26 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
آیا مصرف تخممرغ خام یا نیمپز برای سلامتی مفید است؟
تاريخ:بيست و نهم ارديبهشت 1404 ساعت 10:28
|
کد : 303155
|
مشاهده: 132
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باوری اشتباه مبنی بر مفید بودن مصرف تخم مرغ خام یا نیمپز برای سلامتی، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و تخم مرغ بهتر است به صورت کاملا پخته استفاده شود.
به گزارش ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف تخم مرغ خام یا نیمپز برای سلامتی مفید است؟ اعلام کرد: تخم مرغ منبع مهم تامین پروتئین حیوانی (پروتئین با کیفیت بالا)، ویتامینها، مواد معدنی، اسیدهای چرب ضروری و آنتی اکسیدانها است.
تخم مرغ به عنوان یک غذای کامل و غنی از مواد مغذی در نظر گرفته میشود. به دلیل ارزش زیستی بالا، تقریبا تمام پروتئین موجود در آن توسط بدن مورد استفاده قرار میگیرد. زرده تخم مرغ غنی از ویتامینهای A، D، E، B۱، B۲، بیوتین و B۵ و سفیده تخم مرغ غنی از ویتامین B۳ است. بر اساس مطالعات جدید، ترکیبات زیست فعال موجود در تخم مرغ ممکن است دارای اثرات ضد میکروبی، تعدیل کننده سیستم ایمنی، ضد سرطان و ضد پرفشاری خون باشند.
تخم مرغ بعد از تخم گذاری تا ۲۸ روز قابل مصرف است و در این مدت باید ترجیحا در یخچال نگهداری شود. در حین پخت، ساختار پروتئین های موجود در تخم مرغ تغییر می کند. این تغییرات منجر به هضم راحت تر پروتئین تخم مرغ و کاهش میزان بروز حساسیت به تخم مرغ بخصوص در کودکان میشوند. با وجود اینکه پختن تخم مرغ می تواند باعث تغییر در برخی از ریزمغذیها، چربیها و مواد آنتی اکسیدان موجود در زرده تخم مرغ شود، توصیه میشود که تخم مرغ به صورت کاملا پخته استفاده شود تا برخی از عوامل بیماریزای موجود در تخم مرغ که می توانند باعث عفونت و مسمومیت در مصرف کنندگان شوند از بین بروند.
http://www.sanatnews.ir/News//303155
برچسب ها :
تخم مرغ
,
وزارت بهداشت
,
پروتئین حیوانی
,
مواد معدنی،
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
افزایش ترددها از مرز ارمنستان
چشمی به دیدار النصر نرسید
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
آخرين اخبار
افت ۴۷ هزار واحدی شاخص کل بورس
نسخهای برای پاکسازی ذهن و تقویت تمرکز
یک کشف جدید درباره جهش ژن آلزایمر
رشد قیمت طلا و سکه امروز سهشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴
حفظ و نجات درختان پسته با محصول ایرانساخت
۵ محصول جدید منطقه بین المللی نوآوری ایران رونمایی شد
اسلامی: ملت ایران تهدیدپذیر نیست
معرفی «روبولگال»؛ نخستین ربات وکیل ایرانی
غیبت طبقۀ متوسط حتی در پلتفرم
چین علیه غولهای تراشهسازی آمریکا دست به اقدام زد
آیا ترکیه در مسیر زوال دموکراسی است؟
تیم کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز