پنج شنبه 19 تير 1404

یووه آماده فسخ قرارداد ولاهوویچ

  تاريخ:هجدهم تير 1404 ساعت 10:45   |     کد : 315631   |     مشاهده: 35
یوونتوس آماده است قرارداد دوشان ولاهوویچ را فسخ کند.

به گزارش ایسنا، دوشان ولاهوویچ از زمان انتقال ۸۳.۵ میلیون یورویی از فیورنتینا به یوونتوس در ژانویه ۲۰۲۲ پر فراز و نشیب ظاهر شده است. او در ۱۴۵ بازی در مجموع ۵۸ گل برای این تیم به ثمر رسانده است.

به نقل از جان‌لوکا دی‌مارتزیو، خبرنگار، این مهاجم صربستانی مشتریان زیادی پیدا کرده و با توجه به بحران مالی یوونتوس احتمال فروشش زیاد است. رئال مادرید، پاری‌سن‌ژرمن، بایرن مونیخ و چلسی تیم‌هایی هستند که گمانه‌زنی درباره حضور ولاهوویچ در آنها زیاد است.

باشگاه تورینی در روزهای اخیر به این بازیکن پیشنهاد فسخ قراردادش را ارائه کرده است. در روزهای آتی جلسه‌ای بین دو طرف برگزار خواهد شد تا درباره آینده این بازیکن ۲۵ ساله صرب در یوونتوس صحبت شود.

ترانسفرمارکت ارزش این بازیکن را ۳۵ میلیون یورو تخمین زده است. یوونتوس ژانویه ۲۰۲۲ مبلغ ۸۳.۵ میلیون یورو برای انتقال این بازیکن از فیورنتینا پرداخت کرد. این در شرایطی است که یوونتوس هفته قبل اعلام کرد جاناتان دیوید پس از اتمام قراردادش با باشگاه فرانسوی لیل به صورت آزاد راهی یوونتوس خواهد شد. دیوید ۲۵ساله با امضاء قراردادی پنج‌ساله با بیانکونری موافقت کرده است.

http://www.sanatnews.ir/News//315631
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است