معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
|
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
|
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
|
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
|
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
|
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
|
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
|
اعتراض رسمی وزارت صنعت به تخریب زیرساختهای صنعتی ایران در حملات اخیر
|
مشوق سرمایهگذاری در شهرکهای صنعتی تا پایان سال تمدید شد
|
هدفگذاری تجارت یک میلیارد دلاری میان ایران و تاجیکستان
|
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
|
تأمین یارانه مورد نیاز بخشهای آسیبپذیر تولید و صنعت بهطور هدفمند
|
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
شنبه 25 مهر 1405
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
واکنش تاجرنیا به جدایی حسینی از استقلال و ماجرای یک قرارداد جنجالی
تاريخ:نوزدهم تير 1404 ساعت 11:30
|
کد : 315731
|
مشاهده: 340
به گزارش صنعت نیوز،رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با تاکید بر این که نباید خوش استقبال و بدبدرقه باشیم به جدایی احتمالی حسین حسینی از جمع آبی پوشان واکنش نشان داد.
به گزارش صنعت نیوز،رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال با تاکید بر این که نباید خوش استقبال و بدبدرقه باشیم به جدایی احتمالی حسین حسینی از جمع آبی پوشان واکنش نشان داد.
علی تاجرنیا امروز چهارشنبه با اشاره به انتخاب ساپینتو به عنوان سرمربی استقلال و ماجرای قرارداد با کاریله که مورد شکایت این سرمربی برزیلی قرار گرفته است گفت: در جلسه هیئت مدیره پیرامون انتخاب آقای کاریله صحبت شد و همه اعضا با حضور ایشان موافق بودند و کسی هم از این مسئولیت شانه خالی نمی کند.
وی ادامه داد: به دنبال این موضوع درخواستی برای جذب ایشان ارسال شد که خارج از ضوابط نبود اما این که شکل ارسال این قرارداد و پیام چطور بوده اختلاف نظرهایی را به وجود آورده است.
رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال ادامه داد: درست است که این قرارداد در سربرگ باشگاه ارسال شده است اما در آن یک بند وجود دارد که تاکید کرده قرارداد در صورت امضا جاری خواهد شد. با این حال اختلاف نظری در این مورد وجود دارد که برخی می گویند ارسال این قرارداد در سربرگ باشگاه به معنای پذیرش آن است و برخی هم معتقدند که چون بندی در این قرارداد وجود دارد که به شرط جاری شدن آن اشاره می کند، قابل بررسی است. به همین خاطر در حال بررسی این موضوع هستیم.
وی حضور ساپینتو را به نفع باشگاه استقلال دانست و در مورد حضور فرعباسی دروازه بان جدید آبی پوشان و احتمال جدایی حسینی گفت: حضور فرعباسی نفی حضور حسینی در استقلال نیست. اصرار بنده از ابتدا این بوده که تیم با هماهنگی سیدورف و ساپینتو بسته شود.
علی تاجرنیا ادامه داد: مشکلی که سال هاست در استقلال وجود دارد این است که خوش استقبال و بد بدرقه هستیم. این تیم بازیکنان خوبی داشته است که بنابر دلایلی جدا شده اند اما برای خداحافظی آن رفتار خوبی صورت نگرفته است.
رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال ادامه داد: هر کدام از این بازیکنان زحمت زیادی برای تیم کشیده اند و برخی در تیم ملی هستند و سخت است که یک باشگاه بازیکن ملی پوش خود را از دست بدهد.
وی در پاسخ به این پرسش که ممکن است منظور شما جدایی حسینی باشد گفت: نه. اینها به نظر کادر فنی برمی گردد و شرایطی که پیش رو خواهیم داشت اما قطعا هر اتفاقی با کمترین مسئله و حاشیه خواهد بود.
http://www.sanatnews.ir/News//315731
برچسب ها :
باشگاه استقلال
,
حسین حسینی
,
علی تاجر نیا
,
اخبار صنعت نیوز
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
معرفی ۱۲ هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات بانکی
وزیر صمت عازم قزاقستان شد
روایت وزیر صمت از تلاطم بازار خودرو
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
وزیر صمت: فولاد مبارکه پشتوانهای برای توسعه و آبادانی کشور است
تنها ۱۵ درصد سرمایهگذاری پتروشیمی از بخش خصوصی واقعی بوده است
تامین ورق خودرو، میلگرد و شمش فولادی بدون محدودیت
امروز ایران در جایگاه کشورهای تحریمکننده است
پرداخت تسهیلات با سود پایین به شرکتها برای حفظ کارگران
ایستادگی تولید؛ جنگ چرخ صنعت را متوقف نکرد
فرصت اندک برای استفاده از منابع نفتی
آخرين اخبار
رای حداکثری کمیسیون امنیت ملی مجلس به وزیر پیشنهادی دفاع
تأکید بر شناسایی آمران و عاملان ترور ۲ بانوی شهیده در سیستان و بلوچستان
پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال در مسابقات جهانی
دیدار عراقچی و دبیر کل جدید سازمان همکاری اسلامی
اسفناج سمی تعدادی از شهروندان بجنوردی را راهی بیمارستان کرد
عراقچی: صلح را نمیتوان با تهدید به نابودی بنا کرد
آزاد ارمکی: نسل جدید فرصتی طلایی برای ایران است
انفجار دومین سوپر نفتکش متخلف بعد از برخورد با مین در تنگه هرمز
هوش مصنوعی در خدمت تشخیص دقیقتر بیماریها
مستانه مهاجر: به مخاطب بیحوصله محتوا دهیم
۱۰۰۰ میلیارد تومان فروش سینما در ۷ ماه
ضرورت رفع موانع دسترسی افراد دارای آسیب بینایی
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز