اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
دو شنبه 12 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
هسته زردآلو را نخورید!
تاريخ:نوزدهم تير 1404 ساعت 11:45
|
کد : 315742
|
مشاهده: 163
شاید هسته برخی میوهها خوردنی باشند، اما درباره برخی میوهها خوردن هسته آنها ممنوعیت دارد.
به گزارش ایسنا، به نقل از بهداشت نیوز، هسته زردآلو حاوی آمیگدالین است که برای ساخت داروی درمان سرطان به نام لتریل از آن استفاده میشود. این دارو اجازه مصرف در آمریکا را ندارد، ولی آمیگدالین موجود در هسته زردآلو، به عنوان داروی مکمل فروخته میشود.
در حالی که تحقیقات آزمایشگاهی پیشنهاد داده است که آمیگدالین خاصیت ضدسرطانی دارد، کلینیک آزمایشیِ موسسه ملی سرطان این ماده را موثر نمیداند. ضمنا مصرف آمیگدالین، گلیکوزید سیانوژن، ممکن است باعث مسمومیت سیانیدی شود زمانی که شما غذاهایی که حاوی گلیکوزید سیانوژن هستند، میخورید، با آنزیمهای بدن شما واکنش نشان میدهند و هیدروژن سیانید رها میشود.
در مجموع مغز هسته زردآلو به دلیل داشتن آمیگدالین به شدت برای بدن مضر است و مصرف آن توصیه نمیشود. همچنین هسته این میوه حاوی آمیگدالین است که در بدن به تولید مادهای تحت عنوان سیانید میانجامد که مانند سیانور عمل کرده و ممکن است در افراد اختلال تنفسی، فلج و حتی مرگ را منجر شود و عوارض جانبی دارد.
زمانی که هسته زردآلو میخورید، اثرات ملایم مسمومیت سیانیدی که شما تجربه میکنید، سردرد، حالت تهوع، استفراغ و احساس گیجی است.
نظر متخصصین موسسه MSKCC، بر این است که علائم نگرانکننده بیشتر که به مسمومیت سیانیدی مربوط است، شامل سطح هوشیاری پایین، سیانوز (کبود شدن پوست، ناخن و لبها به دلیل کمبود اکسیژن)، افتادگی پلک چشم، و فشار خون پایین است.
این مسمومیت، همچنین موجب آسیب به اعصاب بدن میشود. برای مثال، اندرو ویل، پزشک و موسس مرکز پزشکی جامع در آریزونا، توصیه میکند که شما ممکن است به دلیل آسیب عصبی، در راه رفتن مشکل داشته باشید. مسمومیت سیانیدی، احتمال آسیب به کبد را نیز دارد.
بر طبق نظریه موسسه MSKCC، مسمومیت شدید سیانیدی میتواند منجر به کما و مرگ نیز شود. مصرف هسته زردآلو و ویتامین C، به طور همزمان مقدار سیانید آزادشده در بدن شما را افزایش میدهد که بنا بر گفته جامعه سرطان آمریکا، اثرات سمی آن را چندبرابر میکند.
دکتر ویل میگوید: اثرات جانبی آمیگدالین با خوردن هلو، کرفس، جوانه گندم و هویج نیز چندبرابر میشود. این بدین دلیل است که این سبزیجات حاوی آنزیمی هستند که آزاد شدن سیانید را در بدن فعال میکنند.
کارشناسان موسسه ASC پیشنهاد میدهند که زنان باردار یا مادران شیرده، از خوردن هسته زردآلو یا سایر موادی که منبع آمیگدالین هستند، به دلیل ایجاد مسمومیت سیانیدی، خودداری کنند.
آنها همچنین اعلام کردهاند که استفاده از این درمان به جای درمانهای مرسوم برای سرطان اشتباه است، زیرا استفاده از روشٰهای درمانی اثباتنشده، خطرات جدی برای سلامتی دارد.
بر اساس یک بازبینی که توسط ASC در سال ۱۹۹۱ انجام شده است، استفاده از هسته زردآلو برای درمان سرطان، به تئوری که توسط شیمیدانی به نام ارنست تی کرب در سال ۱۹۲۰ پیشنهاد داده شده بود، ربط دارد؛ کرب، عصاره هسته زردآلو را برای درمان سرطان امتحان کرده بود اگرچه ASC، ثابت کرده است که این دارو برای استفاده توسط مردم خیلی سمی است.
زردآلوهایی که رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاکاروتن بیشتری هستند، این ماده در جلوگیری از ابتلا به سرطان، کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی، سکته و آب مروارید بسیار مؤثر است، از شبکوری در سالمندان نیز تا حد بالایی میکاهد پس حتما میوه مورد نظر خود را از بین زردآلوهای رسیده انتخاب کنید. پتاسیم موجود در میوه زردآلو به بهبود وضعیت سلامت سالمندان و همچنین به بهبود افسردگی در آنها کمک میکند.
زردآلود را ترجیحاً به صورت روزانه خریداری شده و ظرف دو روز میل کنید.
زردآلوهای نرم، گوشتی و تازه برای مصرف انتخاب کرده و به هیچ عنوان زردآلود با رنگ زرد روشن را خریداری نکنید، چراکه دارای ترکیبات گوگردی است.
میوه زردآلو حتماً داخل یخچال و در کیسه پلاستیکی قرار داده شده نگهداری شود و کودکان فقط انواع رسیده آن را مصرف کنند.
http://www.sanatnews.ir/News//315742
برچسب ها :
هسته زردآلو
,
درمان سرطان
,
تحقیقات آزمایشگاهی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
روایت یک دوستی روی دیوار
انتقال آب سد طالقان، تأمین آب ۳ میلیون نفر را تضمین میکند
تعارض آمریکا و اسرائیل بر سر نقش ترکیه در غزه
نقشه راه توسعه فناوری وزارت نفت ابلاغ شد
مدافع جنجالی استقلال بازی با الوحدات را از دست داد
قالیباف: طرح کالابرگ الکترونیکی باید در آبان ماه اجرا شود
تش سوزی در بیمارستان بهارلو بخیر گذشت
همایش جهانی چای در دبی فرصتی برای چای ایرانی
هشدار نارنجی برای جنوب کشور
آزادی ۱۴ محکوم به قصاص در تهران
کشف شبهذرهای که الکتریسیته را از بین میبرد!
شکست تاریخی گیشه هالووین در آمریکا
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز