پنج شنبه 30 مرداد 1404

عیادت وزیر بهداشت از سید محمد خاتمی

  تاريخ:سی ام مرداد 1404 ساعت 12:20   |     کد : 378379   |     مشاهده: 29
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، از حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی، رئیس‌جمهور اسبق جمهوری اسلامی ایران، عیادت کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از وبدا، آقای خاتمی صبح روز چهارشنبه ۲۹ مردادماه به دلیل نارسایی قلبی در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شده و تحت مراقبت‌های پزشکی قرار دارد.

دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه دکتر علی جعفریان مشاور عالی خود با حضور در بیمارستان از وی عیادت کرده و روند درمانی و حال عمومی وی را جویا شدند.

علاوه بر وزیر بهداشت، چهره‌های سیاسی و اجرایی از جمله دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در دولت هشتم و دکتر محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری، نیز طی روزهای اخیر با حضور در بیمارستان از آقای خاتمی عیادت کرده‌اند.

http://www.sanatnews.ir/News//378379
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است