عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
شنبه 10 آبان 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
کاهش خطر بیماری قلبی با رژیم غذایی
تاريخ:هشتم شهريور 1404 ساعت 10:39
|
کد : 378762
|
مشاهده: 86
دادههای یک مطالعه نشان میدهد مصرف مواد غذایی غنی از پتاسیم مانند آووکادو، موز و اسفناج، میتواند خطر ابتلا، بستری و حتی مرگ ناشی از بیماریهای قلبی را تا ۲۴ درصد کاهش دهد.
به گزارش ایسنا، تحقیقات قبلی نشان داده است که حذف نمک از وعدههای غذایی میتواند خطر ابتلا به مشکلات قلبی را کاهش دهد. کاهش تعداد وعدههای غذایی که به آنها نمک اضافه میکنید یا حذف کامل آن میتواند تفاوت زیادی در سلامت قلب شما ایجاد کند.
پتاسیم، میزان نمکی را که بدن شما از جریان خون خارج میکند، افزایش میدهد. در یک مطالعه، متخصصان تلاش کردند تا بفهمند که آیا پتاسیم بیشتر میتواند با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی برای افراد مفید باشد یا خیر.
پروفسور «هنینگ بوندگارد»، استاد بیمارستان دانشگاه کپنهاگ و نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: بدن انسان با یک رژیم غذایی غنی از پتاسیم و کم سدیم تکامل یافته است.
وی افزود: پتاسیم برای عملکرد قلب بسیار مهم است و ما از مطالعات مشاهدهای میدانیم که پتاسیم پایین خطر آریتمی و نارسایی قلبی و مرگ را افزایش میدهد. سوال سادهای که در این آزمایش پرسیدیم این بود: آیا با افزایش سطح پتاسیم در بدن به بیماران سودی میرسانیم؟
به گزارش گاردین، این آزمایش شامل ۱۲۰۰ بیمار قلبی در دانمارک با دفیبریلاتورهای قلبی قابل کاشت (ICD) بود که به نیمی از آنها توصیههای غذایی در مورد چگونگی افزایش سطح پتاسیم داده شد.
نتایج نشان داد که افزایش سطح پتاسیم خون در رژیم غذایی با «کاهش قابل توجه خطر» - ۲۴ درصد - بیماریهای قلبی، بستری شدن در بیمارستان به دلایل بیماری قلبی یا مرگ به هر دلیلی مرتبط است.
این نتایج در کنگره انجمن قلب و عروق اروپا در مادرید، بزرگترین کنفرانس قلب جهان، ارائه شد.
http://www.sanatnews.ir/News//378762
برچسب ها :
خطر بیماری
,
بیماری قلبی
,
رژیم غذایی
,
پتاسیم
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
سرپرست معاونت صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت منصوب شد
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
آخرين اخبار
معافیت بندر چابهار از تحریمهای آمریکا
بازوی آلمانی روسنفت از تحریمهای آمریکا معاف شد
اگر زیاد مینشینید، کاکائو بخورید!
نتایج ایران در روز هشتم بازیهای آسیایی جوانان
سند تک برگ غار تاریخی "کلدر" صادر شد
ارائه تسهیلات تخفیفی اقامتی به بازنشستگان
بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی
خسارت ۱۴ میلیارد دلاری به اقتصاد آمریکا
افتتاح ۶ بازار میوه و ترهبار در شهر تهران
تلویزیون آخر هفته چه فیلمهایی پخش میکند؟
آوارگی ۴۰۰ هزار سوری در حکومت جولانی
شهری میان واقعیت و افسانه!
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز