وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
وزیر صمت: تولیدکنندگان برای بازگشت ارز تا ۱۵ ماه مهلت میگیرند
|
اتابک: صنایع با کمبود برق و گاز مواجهاند؛ دو سند صنعتی ابلاغ شد
|
قطع وابستگی فولاد مبارکه به زایندهرود با انتقال آب دریا
|
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
چهارشنبه 26 آذر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
آیا انگور «اَبَر غذا» است؟
تاريخ:چهاردهم شهريور 1404 ساعت 13:08
|
کد : 389110
|
مشاهده: 107
نتایج یک مطالعه جدید استدلال میکند که «انگور» شایستگی آن را دارد که در کنار مشهورترین «ابر غذاها» قرار گیرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که انگور این شایستگی را دارد که در کنار مشهورترین «ابرغذاها» قرار گیرد. اصطلاح «ابرغذا» شاید تعریف علمی دقیقی نداشته باشد، اما به طور معمول به غذاهایی اطلاق میشود که سرشار از ترکیبات طبیعی گیاهی مفید برای سلامتی هستند و اغلب بخشی از رژیمهای غذایی سالم مانند رژیم مدیترانهای به شمار میروند. انگور با میوههایی مانند انواع توتها که به عنوان ابرغذا شناخته میشوند، اغلب نادیده گرفته میشود.
بررسیها بیانگر این است که انگور بیش از ۱۶۰۰ ترکیب مفید برای بدن دارد و این ترکیبات شامل آنتیاکسیدانهای قوی و سایر مواد طبیعی گیاهی مانند فلاونوئیدها و رزوراترول میشوند. این پلیفنولها هستند که در کنار هم، باعث ایجاد اثرات مثبت انگور بر سلامتی از طریق مبارزه با آسیبهای سلولی و تأثیرگذاری بر فرآیندهای حیاتی بدن میشوند. نکته مهم این است که این فواید، ناشی از یک ترکیب خاص نیست، بلکه حاصل ترکیب منحصربهفرد تمام مواد مغذی موجود در خود دانه انگور است.
بیش از ۶۰ پژوهش علمی معتبر، فواید انگور برای سلامتی را تأیید کردهاند. نقش انگور در سلامت قلب و عروق به خوبی شناخته شده است؛ به طور مثال، شلشدن رگهای خونی، بهبود جریان خون و تنظیم سطح کلسترول از فواید انگور به حساب میآید. همچنین، نتایج تحقیقات بالینی نشان دادهاند که انگور میتواند به عملکرد بهتر و حفظ تواناییهای شناختی، محافظت در برابر اشعه مضر UV و آسیبهای سلولی، بهبود تعادل باکتریهای مفید روده و تأثیر مثبت بر شبکیه، مفید باشد.
حوزه جدیدی به نام «تغذیه ژنتیک» وجود دارد که به بررسی تأثیر غذاها بر نحوه فعالیت ژنهای بدن میپردازد. نتایج مطالعات نشان دادهاند که مصرف انگور میتواند به طور مثبت بر این فعالیتهای ژنتیکی تأثیر بگذارد و همین موضوع، دلیل اصلی بسیاری از فواید سلامتی آن تلقی میشود.
http://www.sanatnews.ir/News//389110
برچسب ها :
تغذیه
,
وزارت بهداشت
,
مواد غذایی
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
آخرين اخبار
علل افزایش قیمت طلا در بازار
باراک: آینده سوریه به توافق با اسرائیل گره خورده است
استقبال رسمی از رئیس جمهور در کاخ ریاست جمهوری قزاقستان
چالشهای جوانی جمعیت؛ از کاهش ازدواج تا سقط جنین
اعلام زمان پرتاب ماهواره ایرانی از پایگاه روسیه
۲۶ بازیکن به تیم فوتبال امید دعوت شدند
توان بالای بازارساز برای کنترل نوسانات
ارتقای سلامت روان سالمندان با فعالیت بدنی مبتنی بر اینترنت
رئیسجمهوری کدام پروژههای دولت را آنلاین رصد میکند؟
شرایط اوکراین برای برگزاری انتخابات ریاستجمهوری
رسانههای عبری: السیسی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت
۴ ایرانی محبوس در زندانهای گرجستان به ایران منتقل شدند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز