تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
مدیر نمونه خودرویی کشور مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری ایران شد
|
راهاندازی دوباره تالار دوم ارزی؛ تشکیل کمیته ارزی در وزارت صمت
|
بازگشت ۲ میلیون و ۲۹۸ هزار زائر به کشور
|
تمهیدات وزارت صمت برای مراسم اربعین امسال
|
اعلام آمادگی وزرای صمت و راه و شهرسازی برای تامین تسهیلات مورد نیاز سفر زائران اربعین
|
ارائه گزارش بازار بهصورت منظم به دولت؛ کاهش تقاضا گذراست
|
وزیر صمت: برای اولین بار کنسانتره تیتانیوم در کشور تولید می شود
|
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
|
تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بینالملل و تهدید ثبات جهانی است
|
ریلگذاری راهآهن چهارمحال و بختیاری آغاز شد
|
سه شنبه 25 شهريور 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
پایبندی به اصول تغذیهای ضامن سلامت بیمار بعد از اسلیو معده
تاريخ:بيست و دوم شهريور 1404 ساعت 10:56
|
کد : 399651
|
مشاهده: 8
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه جراحی اسلیو معده تنها با تیغ جراح موفق نمیشود، تأکید کرد: مشاوره و پایبندی به اصول تغذیهای قبل و بعد از عمل، ضامن سلامت بیمار و کاهش عوارض است.
به گزارش ایسنا، امین شریفی - متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان در خصوص شرایط عمل اسلیو معده گفت: بیمار باید پیش از عمل از نظر تغذیهای در شرایط خوبی باشد. ضعف بدن میتواند خطر ابتلا به عوارض پس از جراحی را افزایش دهد.
وی عنوان کرد: افراد با شاخص توده بدنی بالاتر از ۴۰ یا کسانی که بارها رژیم غذایی ناموفق داشتهاند، کاندیدای اصلی این عمل محسوب میشوند، بیماران دیابتی با BMI کمتر از ۴۰ نیز در صورت نیاز به کنترل وزن و بیماری، میتوانند تحت عمل قرار گیرند.
متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان مهمترین عارضه عمل اسلیو را نشتی و عفونت محل جراحی عنوان کرد و افزود: این خطر در هفته اول بیشتر است، اما احتمال ادامه آن تا چند ماه وجود دارد.
شریفی درباره مراحل تغذیه بعد از عمل توضیح داد: در سه روز نخست فقط مصرف مقادیر کم آب مجاز است. سپس آبمیوه طبیعی و بعد مایعات صافشده وارد برنامه غذایی میشوند. هر وعده باید کوچک باشد؛ حدود ۵۰ تا ۶۰ گرم در شش وعده روزانه. آب باید بین وعدهها مصرف شود، نه همراه غذا. از هفته هشتم به بعد، غذاهای جامد به تدریج به رژیم بازمیگردند اما باید کاملاً جویده شوند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی با تأکید بر اهمیت دریافت پروتئین گفت: کمبود پروتئین باعث تحلیل عضلات و سوءتغذیه میشود. بنابراین کاهش حجم غذا باید بیشتر از طریق چربی و کربوهیدراتها صورت گیرد.
این متخصص افزود: بیماران باید روزانه مولتیویتامین مصرف کنند و ورزش منظم داشته باشند تا از تحلیل عضلانی پیشگیری شود.
به گفته شریفی، با برداشته شدن حدود ۸۰ درصد حجم معده، پرخوری از بین میرود؛ اما عادت به ریزهخواری میتواند باعث بازگشت بخشی از وزن شود، موضوعی که تنها با مشاوره مداوم تغذیه قابل کنترل است.
http://www.sanatnews.ir/News//399651
برچسب ها :
تغذیه
,
سلامت معده
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
بازار سرمایه مثبت شد
اعزام و پذیرش ۷۴ هزار مسافر در مسیر استانبول با ۳۶۶ پرواز پس از تحریم پروازهای اروپا
ماموریت استاد دانشگاه خواجهنصیر برای توسعه شرکتهای دانشبنیان با حکم «افشین»
تعداد خودروهای شخصی عامل آلودگی هوای تهران
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
احتمالاً تعرفه واردات آیفون ۳۰ درصد باشد
رایزنی برای عرضه خودروهای داخلی و خارجی در بورس کالا
توقف پروژه ساخت مجتمع گردشگری در حریم تخت جمشید
تخفیف خرید خودرو برای متقاضیان طرح جایگزینی خودروهای فرسوده
افزایش ترددها از مرز ارمنستان
چشمی به دیدار النصر نرسید
نگران بحرانهایی که دشمنان ایجاد میکنند نیستیم
آخرين اخبار
طوفان ۲ دقیقهای رحمان عموزاد در زاگرب
توافق ایران با آژانس هوشمندانه است
فروش ۷۱ کیلوگرم شمش طلا به ارزش ۷۸۹ میلیارد تومان
آخرین قیمت ارزها در بازار ارز تجاری
جزئیات مراسم خاکسپاری «امید جهان» اعلام شد
قیمت ساعتهای سوییسی صعودی شد
آب پاکی شرکت توسعه روی دست لیگ برتریها
دختران فوتسال ایران در گروه ایتالیا و برزیل
ضرورت مذاکره با اروپا و آمریکا احساس میشود
ارز چند نرخی فرصت سوزی می کند
انصاب دبیران کتاب سال و جایزه جهانی کتاب سال
ناتو به ممنوعیت نفت روسیه روی خوش نشان نداد
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز