وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
وزیر صمت: تولیدکنندگان برای بازگشت ارز تا ۱۵ ماه مهلت میگیرند
|
اتابک: صنایع با کمبود برق و گاز مواجهاند؛ دو سند صنعتی ابلاغ شد
|
قطع وابستگی فولاد مبارکه به زایندهرود با انتقال آب دریا
|
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
پنج شنبه 27 آذر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
آیا کاکائو التهاب را کاهش میدهد؟
تاريخ:ششم مهر 1404 ساعت 12:02
|
کد : 400879
|
مشاهده: 64
با بالا رفتن سن، التهاب در بدن باقی میماند و به شکل مزمن در میآید. این التهابِ مداوم میتواند خطر بسیاری از بیماریهای وابسته به سن را افزایش دهد اما عصاره کاکائو میتواند این روند را کُندتر کند.
به گزارش ایسنا، مطالعات گذشته نشان دادهاند عصاره کاکائو به دلیل فلاوانولهای فراوانی که در آن وجود دارد، میتواند شاخصهای التهابی در بدن را کاهش دهد. این ترکیبات طبیعی که در میوهها، سبزیجات و چای هم موجودند، خاصیت آنتیاکسیدانی دارند و در کاهش التهاب، جلوگیری از لخته شدن خون و بهبود عملکرد رگهای خونی موثرند.
برای بررسی دقیقتر این ارتباط، بیمارستان بریگهام و وومنز آزمایش بالینی بلندمدت به نام «کازموس» (COSMOS) را آغاز کردند تا ببینند مکمل کاکائو چگونه بر سلامتی قلب اثر میگذارد و آیا میتواند با «التهاب پیری» (inflammaging) مقابله کند یا خیر.
متخصصان نمونه خون ۵۹۸ شرکتکننده ۶۰ سال به بالا را که مکمل عصاره کاکائو مصرف میکردند، بررسی کردند. آنها طی دو سال تغییرات چند نشانگر التهابی شامل سه پروتئین التهابزا، یک پروتئین ضدالتهاب و یک پروتئین مرتبط با ایمنی را دنبال کردند.
به گزارش ایندیپندنت، آنها دریافتند پیری سالم و سلامت قلب وعروق همپوشانی زیادی با هم دارند زیرا التهابهای مرتبط با سن میتواند شریانها را سخت کند و به بیماری قلبی منجر شود. به همین دلیل ما بررسی کردیم که آیا مصرف چندساله مکمل کاکائو در مقایسه با دارونما میتواند این التهاب را تعدیل کند یا خیر و دادهها نشان دادند که میتواند.
با این حال انجام مطالعات بیشتر و انتخاب نوع و کیفیت این مکمل، نیاز به تحقیقات دقیقتر و در نهایت تشخیص پزشک دارد.
http://www.sanatnews.ir/News//400879
برچسب ها :
کاکائو
,
التهاب
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
آخرين اخبار
علل افزایش قیمت طلا در بازار
باراک: آینده سوریه به توافق با اسرائیل گره خورده است
استقبال رسمی از رئیس جمهور در کاخ ریاست جمهوری قزاقستان
چالشهای جوانی جمعیت؛ از کاهش ازدواج تا سقط جنین
اعلام زمان پرتاب ماهواره ایرانی از پایگاه روسیه
۲۶ بازیکن به تیم فوتبال امید دعوت شدند
توان بالای بازارساز برای کنترل نوسانات
ارتقای سلامت روان سالمندان با فعالیت بدنی مبتنی بر اینترنت
رئیسجمهوری کدام پروژههای دولت را آنلاین رصد میکند؟
شرایط اوکراین برای برگزاری انتخابات ریاستجمهوری
رسانههای عبری: السیسی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت
۴ ایرانی محبوس در زندانهای گرجستان به ایران منتقل شدند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز