وزیر صمت: تامین خوراک صنایع پتروشیمی نقش مهمی در مزیت تولید دارد
|
وزیر صمت: تولیدکنندگان برای بازگشت ارز تا ۱۵ ماه مهلت میگیرند
|
اتابک: صنایع با کمبود برق و گاز مواجهاند؛ دو سند صنعتی ابلاغ شد
|
قطع وابستگی فولاد مبارکه به زایندهرود با انتقال آب دریا
|
اتابک: برق بخش تولید نباید قطع شود
|
عایدی هزار میلیارد تومانی کشور از اجرای قانون تجارت ملوانی
|
اتابک: دستور روانسازی واردات قطعات ریلی صادر شد
|
اتابک: نباید جایگاه اصناف تضعیف شود
|
اتابک: نقشه راه همکاریهای تجاری ایران و اوراسیا در مسکو نهایی میشود
|
ارتقای روابط تجاری ایران و افغانستان در اولویت دولت است
|
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
|
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
|
افزایش قیمت و ناترازی انرژی، چالش اصلی صنایع کشور
|
سه شنبه 25 آذر 1404
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
آرشیو
تماس با ما
برخی ترکیبهای خوراکی که برای سلامتی مفید نیستند
تاريخ:پنجم آبان 1404 ساعت 09:30
|
کد : 402868
|
مشاهده: 33
خوردنیهای زیادی وجود دارند که برای ما مفیدند اما گاهی اوقات اگر آنها را با هم بخوریم، ممکن است به ترکیبات نامناسبی تبدیل شوند یا به ما آسیب بزنند.
به گزارش ایسنا، کارشناسان تغذیه هشدار میدهند که برخی ترکیبهای غذایی محبوب با وجود طعم دلنشین، میتوانند جذب ویتامینها و مواد معدنی را مختل کنند یا به دریافت بیشازحد برخی مواد منجر شوند.
در ادامه شش ترکیب پرمصرف را که توصیه میشود همزمان خورده نشوند، معرفی میکنیم:
شیر با مرکبات
ترکیب شیر با مرکباتی مانند پرتقال یا لیمو بهویژه به افرادی که تحمل لاکتوز را ندارند، توصیه نمیشود زیرا میتواند باعث دلمه شدن پروتئینهای شیر شود. در واقع اسید سیتریک موجود در مرکبات باعث به هم چسبیدن پروتئینهای «کازئین» در شیر میشود. این شیر دلمهشده سختتر هضم میشود و میتواند علائمی مانند گاز، نفخ، دلدرد یا سوءهاضمه ایجاد کند.
شکلات تلخ با شیر
شکلات تلخ با درصد بالای کاکائو سرشار از فلاونوئیدهایی است که به سلامتی قلب و کاهش فشار خون کمک میکنند اما پروتئینهای شیر جلوی جذب این ترکیبات مفید را میگیرند. به همین دلیل مصرف همزمان شکلات تلخ و شیر باعث از بین رفتن فواید مهم شکلات میشود.
قهوه با موز
به گزارش ایندیپندنت، صبحانه سریع شامل قهوه و موز شاید انرژیبخش به نظر برسد اما ترکیب کافئین و کربوهیدراتهای زودجذب تنها توهم انرژی پایدار ایجاد میکند و به محض افت قند خون، احساس خستگی شدید بروز میکند. مصرف پروتئین (مانند تخممرغ) پیش از قهوه و کربوهیدرات انتخاب سالمتری است.
نودل فوری با سس سویا
افزودن سس سویا به نودلهای فوری باعث افزایش چشمگیر سدیم دریافتی میشود. تا جایی که احتمالا از حد مجاز روزانه هم فراتر میرود و مصرف مداوم آن خطر فشار خون بالا، بیماری قلبی و کمآبی بدن را افزایش میدهد.
کره بادامزمینی با کیک برنجی (Rice Cake)
کیکهای برنج فیبر و کربوهیدرات پیچیده کافی ندارند. ترکیب آنها با کره بادامزمینی خیلی سریع انرژی میدهد اما زود هم فروکش میکند و فرد را خسته و میل شدید به غذا ایجاد میکند. این میانوعده انتخاب مناسبی برای روزهای پرمشغله نیست.
http://www.sanatnews.ir/News//402868
برچسب ها :
مواد غذایی
,
سلامت
آدرس ايميل شما:
*
آدرس ايميل دريافت کنندگان
*
Sending ...
*
پربازديد ترينها
اهمیت تامین گروه خونی O منفی در حوادث
شجاعت دولت پزشکیان در آغاز خصوصی سازی صنعت خودرو
یک هیئت اوکراینی امروز وارد دمشق میشود
گفتوگوی وزیر صمت با پوتین در حاشیه اجلاس اوراسیا
مذاکره وزیر نفت با مقامهای روسی در بخش انرژی
تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
ساروی مقتدرترین فرنگی کار سال جهان شد
۳۰۳ همت عدمالنفع صنایع از ناترازیها
وزیر صمت: حضور پرشور مردم، متضمن حرکت به سوی اهداف نظام اسلامی است
وزیر صمت: بسته حمایتی دولت از صنایع قابلیت تمدید دارد
۱۲ بهمن آغاز مجدد پروازها به اروپا
تأکید وزیر صمت بر لزوم همگونسازی قوانین با شرایط فعلی تولید
آخرين اخبار
علل افزایش قیمت طلا در بازار
باراک: آینده سوریه به توافق با اسرائیل گره خورده است
استقبال رسمی از رئیس جمهور در کاخ ریاست جمهوری قزاقستان
چالشهای جوانی جمعیت؛ از کاهش ازدواج تا سقط جنین
اعلام زمان پرتاب ماهواره ایرانی از پایگاه روسیه
۲۶ بازیکن به تیم فوتبال امید دعوت شدند
توان بالای بازارساز برای کنترل نوسانات
ارتقای سلامت روان سالمندان با فعالیت بدنی مبتنی بر اینترنت
رئیسجمهوری کدام پروژههای دولت را آنلاین رصد میکند؟
شرایط اوکراین برای برگزاری انتخابات ریاستجمهوری
رسانههای عبری: السیسی دیدار با نتانیاهو را نپذیرفت
۴ ایرانی محبوس در زندانهای گرجستان به ایران منتقل شدند
کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز