چهارشنبه 13 خرداد 1405

سنتکام: ایران پایگاه‌های آمریکا را هدف قرار داد

  تاريخ:سيزدهم خرداد 1405 ساعت 09:26   |     کد : 439482   |     مشاهده: 13
فارس: ارتش آمریکا بامداد چهارشنبه تایید کرد که نظامیان این کشور در کشورهای حاشیه خلیج فارس، هدف موشک‌ها و پهپادی ایرانی قرار گرفتند.

سازمان تروریستی سنتکام (فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا) در بیانیه‌ای مدعی شد: «نیروهای آمریکایی در پاسخ به تلاش‌های ایران برای حمله به سراسر خاورمیانه، چندین موشک بالستیک و پهپاد ایرانی را با موفقیت رهگیری و حملات دفاعی به جزیره قشم انجام دادند».

سنتکام ادعا کرد: «ایران چندین موشک بالستیک به سمت کشورهای همسایه شلیک کرد، اما آنها به اهداف خود نرسیدند. دو موشک ایرانی که به سمت کویت شلیک شدند یا به مقصد مورد نظر خود نرسیدند یا در حین پرواز منهدم شدند، در حالی که نیروهای پدافند هوایی آمریکا و بحرین بلافاصله سه موشک شلیک شده به بحرین را رهگیری کردند».این بیانیه مدعی شد: «لحظاتی پیش از آن، نیروهای آمریکایی سه پهپاد تهاجمی را که توسط ایران به سمت دریانوردان غیرنظامی که به طور قانونی در حال عبور از آب‌های بین‌المللی بودند، شلیک شده بود، سرنگون کردند. نیروهای آمریکایی همچنین حملات دفاعی علیه یک ایستگاه کنترل زمینی نظامی ایران در جزیره قشم انجام دادند».سنتکام همچنین افزود: «هیچ پرسنل آمریکایی آسیب ندید. نیروهای سنتکام در طول دوره آتش‌بس فعلی هوشیار و آماده دفاع در برابر هرگونه تجاوز غیرموجه ایران هستند».

http://www.sanatnews.ir/News//439482
Share

آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است