شنبه 24 مرداد 1405

گرمای کرمانشاه شکسته می‌شود

  تاريخ:بيست و چهارم مرداد 1405 ساعت 10:06   |     کد : 451064   |     مشاهده: 12
سعید قاسمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به چشم‌انداز دمای هوای استان طی روزهای آتی، اظهار کرد: حداکثر دمای هوا طی امروز و فردا (۲۴ و ۲۵ مرداد) تغییرات چندانی نخواهد داشت، اما از روز دوشنبه (۲۶ مرداد) به تدریج کاهش دما در نقاط مختلف استان اتفاق خواهد افتاد.

وی از تداوم کاهش دما تا روز چهارشنبه(۲۸ مرداد) خبر داد و عنوان کرد: حداکثر دمای هوا در نقاط مختلف استان به طور غالب دو تا سه درجه سانتی‌گراد کاهش خواهد یافت.

رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه حداکثر دمای شهر کرمانشاه در روز گذشته را ۴۰ درجه سانتی‌گراد اعلام کرد و با بیان اینکه ممکن است دمای هوای کرمانشاه طی روزهای آینده تا ۳۷ درجه سانتی‌گراد کاهش یابد، افزود: روز گذشته قصرشیرین، سومار و خسروی نیز با حداکثر دمای ۴۷ درجه سانتی‌گراد گرمترین نقاط استان بودند و حداکثر دمای هوا در این نقاط نیز طی روزهای آینده دو تا سه درجه خنک‌تر خواهد شد.

قاسمی خاطرنشان کرد: اگرچه طی روزهای پنجشنبه و جمعه (۲۹ و ۳۰ مرداد) تا حدودی افزایش مجدد دمای هوا را خواهیم داشت، اما بعید است دوباره شاهد رخداد دمای بیش از ۴۰ درجه سانتی‌گراد در کرمانشاه باشیم و از میزان گرما در نواحی گرمسیر استان نیز تا حدودی کاسته خواهد شد.

وی با اشاره به شکسته شدن گرمای هوا در کرمانشاه، یادآور شد: با نزدیک شدن به پایان مرداد، از شدت گرمای هوا نیز کاسته می‌شود و احتمال اینکه گرمای قابل توجه مانند گرمای نیمه مرداد دوباره رخ دهد، کم است.

http://www.sanatnews.ir/News/1/451064
Share

برچسب ها :  گرمای هوا , کرمانشاه
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
 



کليه حقوق محفوظ و متعلق به پايگاه اطلاع رسانی صنعت نيوز ميباشد
نقل مطالب و اخبار با ذکر منبع بلامانع است